Brawl Stars

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Brock)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Brawl Stars is een game van Supercell die in 2017 uitkwam. Het is 3v3 battle royale. Er zijn verschillende evenementen en knokkers te krijgen. Je hebt ook een trofeeënpad, daar kun je beloningen krijgen. Er zijn ook nog verschillende zeldzaamheden voor knokkers. 1 is een startknokker, je hebt ook nog trofeeënpadknokkers, zeldzame, superzeldzame, epische, mythische en legendarische.

Supercell-logo.svg

je kan voor er een update is staat dat bij nieuws als je dan op videos klikt kan je updatevideo's yt:Brawl Talk

Knokkers

Je hebt Shelly de shotgunster, Nita het meisje dat de beer oproept, Colt de sheriff met de 2 revolvers, Bull de echte stier van de game met een shotgun, Jessie het meisje met een robothondje, Brock de quadlauncher man, Dynamike de dynamiet mijnwerker, Bo de arendsjongen, Tick de bom, 8-Bit de trage arcademachine, Emz de superster mummie-zombie, El primo de superheldbokser, Barley de ober robot, Rosa de plantenvrouw met stenenvuisten, Poco de gitaarspelende skelet, Rico de ballenbak robot, Darryl de robot met 2 shotguns en hij zit in een ton, Penny het piratenmeisje dat een zakbuidel schiet en een mortier plaats, Carl de robot die in het mijnwagentje zit, Bibi de honkbalmeid, Bea de bijenlover, Pam de recyclevrouw, Piper de vrouw met de sniper paraplu, Frank met de hamer afgekort van Frankenstein, Mortis de grieziligste man van de Game en met de schep, Tara de mummievrouw die 3 tarotkaarten gooit, Gene het paarse wezen met de lamp, Max de snelste van de game,Meneer p de ontevreden bagage mederwerker, Crow de mens-kraai titan, Leon een kind in een hoodie die vier tollende messen gooit, Spike de cactus die cactusbommen gooit en Sandy de slaperige Alladin.

Shelly

Shelly is de start-knokker van Brawl Stars. Het is een shotgunster. Hoe dichter je bij haar komt, hoe meer damage ze maakt als ze op je schiet. Met haar superpower maakt ze beschutting kapot en doet ze meer damage. Hierbij geldt ook weer, hoe dichter je komt, hoe meer damage. sterenkrachten: hulsschok als shelly haar super doet word de tegenstander die ze raakt tijdelijk vertraagt. snelverband shelly krijgt een balk die er als due vol is en shelly is onder de 40% dan krijgt ze wat levens erbij

Nita

Nita schiet een schokgolf die door de vijand heen gaat om nog iemand te raken. Met haar superaanval roept ze een beer op die haar helpt aanvallen. De beer kan ook mensen in het gras zien.

Colt

Colt is een mannetje met 2 revolvers. Hij schiet meerdere kogels achter elkaar en kan een beetje ver schieten. Hij is verkrijgbaar op het troffeeenpad bij de 60 trofeen

Bull

Bull is net als Shelly een shotgunster. Met zijn super rent hij door beschuting heen en is super snel. Het is de echte stier van de game.

Frank

Frank is een epische knokker met een hamer. Maar Frank moet wel stoppen voor de aanval. Met zijn super doet hij niet meer damage maar kan de tegenstander niet lopen.

Bibi

Bibi is een epische knoker met een honkbal-knupel die mr.bat heet. Ze heeft een slabalk als die vol is slaat ze iemand naar achter. Met haar super schiet ze een kauwgumbal die tegen de muren kaatst.

Sandy

Sandy is een knokker maar dan een legendarische dat is 0,1 procent kans om hem uit een doos te krijgen. Met zijn aanval schiet hij een zandgolf. En met zijn super een zandstorm waar hij en zijn team onzichtbaar zijn. Verder slaapt hij graag.

Brock

Brock is een man met een rocket-launcher die hij heel ver schiet. Met zijn super schiet hij omhoog en landt dan ergens. Hij draagt ook vaak een zonebril.

Piper

Piper is een vrouw met een paraplu maar niet een gewone maar een sniper paraplu. Hoe verder ze staat hoe meer damage ze doet. Met haar super springt ze weg en laat ze mijnen vallen die dan ontploffen.

Max

Max is supersnel maar haar super maakt ze haar haar team ook en haarzelf ook sneller. Met haar aanval schiet ze 4 electrische balletjes.

Bo

Bo is een knokker met een boog die drie exploderende pijlen schieten. Met zijn super schiet Bo drie mijnen die blijven liggen tot er iemand op loopt.

Darryl

darryl is een robot in een ton. met twee shotguns zoals je al verwacht is zijn aanval schieten met de shotguns. en met de super rolt hij weg laterrr.

Evenementen

Er zijn verschillende evenementen. Je start met 1 evenement: Edelstenengraai, je moet met je team van 3 10 edelstenen pakken uit de put en 15 seconden vasthouden en dan heb je gewonnen. Bij de 30 trofeeën krijg je showdown, solo + duo, in solo moet nog tegen 9 anderen en probeer als enige over te blijven. Bij 150 trofeeën krijg je knokbal, dat is ook 3v3 dan moet je de bal in het tegenstandersdoel schieten, scoor 2 doelpunten om meteen te winnen en of 1 doelpunt en wacht tot de tijd om is. Bij 350 trofeeën, dat zijn ticketevenementen, Er zijn er 3 verschillende, roborommel, samen met zijn drieën tegen allemaal robots, je hebt megagevecht 1 tegen 5, iemand wordt een megaknokker en de rest normale en probeer zo snel de megaknokker te killen en als megaknokker blijf zo lang overeind en 2 min. en 5 seconden dan heb je gewonnen, bij de 800 trofeeën krijg je teamevenementen, dat is premie, versla je tegenstanders voor sterren met zijn drieën heb de meeste sterren om te winnen, Bij overval moet je de kluis van de tegenstanders kapot maken of de meeste schade doen, Belegering moet je schroeven verzamelen om een robot te maken de team die meeste schroeven heeft krijgt een belegerings robot, dan moet je de wapenrobot in het tegenstanders vak slopen of meeste schade. gevarenzone een tijdelijke spelmodi probeer zo lang mogelijk zonder tegenstanders in het grootte cirkel(s) . en krachtspel dat is iedere dag een andere game-mode

Sterrenkrachten

Sterrenkrachten zijn krachten die je krijgt als je knokker kracht 9 is. Dan daarna als je een sterrenkracht heb gekregen wordt je knokker kracht 10, de hoogste kracht. Het zijn verschillende sterrenkrachten, van de ene loop je sneller, andere krijg je gezondheid en de andere doet schade. Elke knokker heeft 2 sterrenkrachten, dus in heel het spel zitten 60 sterrenkrachten! Dat is best wel veel. Meeste mensen wachten op nieuwe sterrenkrachten. Sommige hebben al leaks. Dat zijn berichten die over later gaan en misschien wel of niet kunnen kloppen. elke knokker heeft tot nu toe 2 sterrenkrachten

Skins

De meeste knokkers hebben een skin. Je kan ze kopen met edelstenen of sterpunten. Allemaal verschillend. Je hebt de 30 edelstenen skins, de 80 edelstenen skins, de 150 edelstenen skins en 300 edelstenen skins. Je kan ook zoals ik al zei van sterpunten kopen, je hebt de 500 sterpunten skins, de 2500 sterpunten skins, de 10 000 sterpunten skins en de 50 000 sterpunten skins je kan pas skins kopen als je de knokker hebt (van die skin) of je moet ze samen kopen

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Brawl_Stars&oldid=600019#Brock"