Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:DeMoor

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Demoor)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen XIII
  • Uploads X
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

http://woorden.wiki.kennisnet.nl/HoofdpaginaWERKWOORD
Persoon Tegenwoordige tijd / Tijd van nu Tijd van toen / verleden tijd
Ik Loop Liep
Jij / U Loopt Liep
Hij /Zij / Het Loopt Liep
Wij Lopen Liepen
Jullie Lopen Liepen
Zij Lopen Liepen
Voltooid deelwoord ('t Fokschaak) Gelopen

Zwakke werkwoorden 't fokschaap + x - Laatste stamletter in 't kofschipx: -te(n) - Laatste stamletter niet in 't kofschip: -de(n) '-ven en -zen krijgen altijd -de(n) Ik ren de , ik beantwoord de , wij ren denhttp://www.mijnwoordenboek.nl/werkwoord/toevoegen

Welkom terug

Welkom terug op Wikikids. Leuk je weer op de wiki te zien ;) Wij zijn ook weer terug! TahR78 3 december 2010 22:02 (CET)

Vergeten

Je ben op de pagina Overleg gebruiker:Cas85 vergeten te ondertekenen. --Wouter15 overleg · (MOD). 20 december 2010 20:12 (CET)

Kerstgroet

Hier is mijn beloofde plaatje nog!!! --Wouter15 overleg · (MOD). 23 december 2010 18:36 (CET)

Ik wens je alvast hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2011! En de kaart komt nog op je OP hoor! --Wouter15 overleg · (MOD). 22 december 2010 20:01 (CET)

Fijne Kerstdagen

Gebruiker:Apoo/kerst

Fijne Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar!

7 128.png

A very merry Christmas, and a happy new year! Let's hope it's a good one, without any fear!

Hoi DeMoor,

Deze keer stuur ik geen exclusieve kerstkaart, maar alsnog wens ik je een fijne Kerstmis toe. Helaas kon de kerstcompetitie niet doorgaan, anders zou je nog de mysterieuze prijs rond deze tijd ontvangen maar dat maakt niet uit. En ik wens je natuurlijk ook nog een gelukkig, voorspoedig, gezond etc. 2011! Ook op Wikikids wens ik je een goed 2011 toe en ik hoop dat je ook in 2011 nog actief blijft! TahR78 heeft gesproken op 23 december 2010 17:06 (CET)

December

Gebruiker:Koms/December2010

Werk

Hey, dat er is besloten dat er geen artikelen gereserveerd mogen worden ben ik het wel mee eens. Maar een werksjabloon wordt soms ook gebruikt om aan te geven dat het artikel nog niet af is. Ik heb daarom het zinnetje van: "Je mag het artikel niet bewerken" eruit gehaald en er bij gezet dat je het juist wel mag bewerken. Zo kunnen we het sjabloon gebruiken om aan te geven dat het artikel nog niet af is (dus ook niet genomineerd wordt voor verwijdering enzo). Ik hoop dat je het er mee eens bent. Voor het resultaat zie: Sjabloon:Werk. Nog fijne dagen, :) apoo overleg 25 december 2010 22:27 (CET)

Leuke kerst gehad

Heb je een leuke kerst gehad? --Wouter15 overleg · (MOD). 26 december 2010 19:13 (CET)

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar! --Wouter15 overleg · (MOD). 1 januari 2011 11:35 (CET)

Wedstrijd

Wanneer begint de wedstrijd ivm 5 jarig bestaan van WikiKids? Want op de sitenotoce staat 5 januari maar het is al 10 januari. Hoeft niet meer ik heb je veranderingen in de RW al gezien! --Wouter15 overleg · (MOD). 10 januari 2011 18:34 (CET)

Ik kan morgen helaas niet naar de NOT komen. Zie ook mijn overleg. Moet je trouwens al iemand iets zegt op een OP van een gebruiker ook daar antwoorden of doen jullie dat hier op de OP van de poster? --Wouter15 overleg · (MOD). 26 januari 2011 20:54 (CET) Geen idee maakt ook niet uit toch. Ik dacht je schreef dat je morgen naar de NOT ging. Verkeerd begrepen denk ik.Demoor 26 januari 2011 20:56 (CET)

Beveiligen

Hoi,

Zou je als je beveiligt standaard 'autoconfirmed' aan willen klikken. Slechts in uitzonderlijke gevallen is 'sysop' noodzakelijk en in nog minder gevallen moet je dat dan voor onbepaalde tijd doen. Op het eerste gezicht lijken er geen redenen te zijn om een pagina aan te passen, maar mocht er zo'n reden zijn dan -kan- het niet. Echte vandalen houd je er ook niet mee tegen; dan moet je de hele wiki beveiligen. »» sum U rai 8 wp·ll 18 februari 2011 21:48 (CET)

Pasen

Gebruiker:Wouter15/pasen

De Brede School Academie

Hoi DeMoor,

Ik heb zojuist De Brede School Academie verwijderd. Het was

  • Copyrightschending van deze site, omdat de tekst op die site niet is vrijgegeven onder de Creative Commons GelijkDelen Naamsvermelding 3.0-UNPORTED-licentie. Bij het opslaan heb je de volgende tekst geaccepteerd en het bestuur staat hier niet boven!
    «Bij het opslaan van een tekst op WikiKids beloof je dat je de 'echte' schrijver bent van dit materiaal, of dat je het hebt gekopieerd van een bron uit het publieke domein, of een andere vrije bron (zie Wikikids:Auteursrechten voor details). Alle content die je hier opslaat wordt vrijgegeven onder de Creative Commons GelijkDelen Naamsvermelding 3.0-UNPORTED-licentie. Anderen kunnen de opgeslagen versie geheel of gedeeltelijk kopiëren, bewerken, mixen met andere vrije content, als de bron en de naam/namen van de (belangrijkste) auteurs worden genoemd bij de nieuwe versie. Door op te slaan geef je aan hier van op de hoogte te zijn.»
  • Het was expliciete reclame. WikiKids is een encyclopedie door en voor kinderen, geen reclamemedium. Ook hier geldt dat het bestuur niet boven haar eigen regels staat.

»» sum U rai 8 wp·ll 25 juni 2011 10:45 (CEST)

Ik heb de hele hap naar de portaal-naamruimte verplaatst (beginnend met Portaal:ABBU/ en niet zoals jij schreef ABBU/ wat gewoon de encyclopedie-naamruimte is) en bijbehorende links aangepast in Portaal:ABBU. »» sum U rai 8 wp·ll 25 juni 2011 11:05 (CEST)

Beschrijving afbeelding

Hoi,

Zou je Bestand:1dm.jpg van een beschrijving en licentie willen voorzien? »» sum U rai 8 wp·ll 12 november 2011 19:22 (CET)

Bij nader inzien: Kijk deze verzamelpagina eens door. Er staan een hele serie plaatjes van jou in. »» sum U rai 8 wp·ll 12 november 2011 22:05 (CET)
Ik begrijp dat ik genegeerd wordt. Wil je alle afbeeldingen die jijzelf gemaakt hebt van een geldige licentie voorzien? Anders ga ik er met de bezem doorheen en verwijder in ieder geval alle ongebruikte bestanden. Het is al voldoende werk zonder die afbeeldingen. Zie Wikikids:Handleiding-wiki/Afbeeldingen#Licenties en user:Sumurai8/Licentie kiezen voor licenties waar je uit kunt kiezen. Op bestanden die je zelf gemaakt hebt moet ongeveer het volgende komen te staan:
{{Afbeelding|
|Wat staat er precies op de afbeelding?=Beschrijving
|Waar heb je de afbeelding vandaan?=Eigen werk
|Schrijf de complete link van de vindplaats op=nvt
|Wie heeft de afbeelding gemaakt?={{gl|DeMoor}}
|Heb je toestemming om de afbeelding te uploaden?=Ja
|Welke licentie?=De naam van de licentie
}}

{{zelf|code van de licentie (zie tweede link)}}
Alvast bedankt. »» sum U rai 8 wp·ll 6 december 2011 13:14 (CET)
Bij gebrek aan enig antwoord geef ik afbeeldingen gewoon vrij onder cc-by-sa. Afbeeldingen die niet gebruikt worden en geen geldige licentie hebben (of iets wat te herleiden is tot een geldige licentie) verwijder ik nog steeds. »» sum U rai 8 wp·ll 24 januari 2012 10:13 (CET)

Spam(links)

Hallo, het is verstandig om robots zoals ElmerDenio2545 direct voor onbepaalde tijd te blokkeren wanneer zij spam(links) plaatsen op WikiKids. Het is vervolgens ook verstandig om de "andere reden" leeg te halen wanneer je het artikel verwijderd, nu was de volledige inhoud nog zichtbaar in de recente wijzigingen. Groetjes, :) apoo overleg 3 december 2011 22:17 (CET)

Klikken

Oei, nu ben ik bang dat ik een spellingsfout maak, door die controle bovenaan uw pagina. Toen ik uw gebruikerspagina las, denk je soms dat je op de gekleurde delen van de letters kan klikken. Dit kan erg irriteren. Ik zeg hiermee niet dat u dat moet wijzigen, maar alleen om u waar te schuwen dat mensen hier geïrriteerd mee kan worden. Iemand Niemand 1 maart 2012 17:36 (CET)

Heeft het ook een reden dat u pagina's aanmaakt waar niks in staat, zoals: plaatje, gebruiken? Dat heeft volgens mij geen nut. Dan kunt u het beter zeggen tegen een moderator (als u zelf een moderator bent kunt u het zelf beter verwijderen), en dan kan die het verwijderen. DVG, Iemand Niemand 3 maart 2012 17:47 (CET)

Eten (maken)

Wat bedoel je hiermee? Het werkwoord eten? Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 28 okt 2012 20:17 (CET)

Mijn excuses

Dag DeMoor,

Ik weet niet of u/je nog steeds actief bent op deze site, maar hierbij wil ik mijn verontschuldigingen aanbieden voor mijn onvolwassen gedrag een aantal jaar geleden. Het is nooit mijn intentie geweest om mezelf onmogelijk te maken. Ik hoop dat u/je mijn excuses zal accepteren.

Met vriendelijke groet, Kalta~ 21 okt 2014 21:01 (CEST)

Dekoningguus

Hallo Demoor, ik zag dat je gebruiker Dekoningguus een {{welkom}} had gegeven. Alleen zag ik wel dat die {{welkom}} eigenlijk niet terecht is. Ik zag namelijk in de Recente Wijzigingen dat deze gebruiker voor jou verwelkoming al aan het kliederen was op pagina's. Ik heb deze gebruiker daarom een blokkade van 1 dag gegeven wegens het kliederen op pagina's. Ik hoop dat je de volgende keer iets beter kijkt of een {{welkom}} sjabloon wel terecht is of niet. Wouter15 overleg · (MOD). 17 mrt 2015 14:41 (CET)

Compliment

Hallo allemaal, Dit is voor alle actieve WikiKids leden. Zonder jullie zou deze Wiki nooit bestaan. Jullie hebben mij begeleid, vanaf de welkom sjabloon op mijn OP tot de blok op mijn Op, na een paar keer was het genoeg en ging ik weg van de duistere zijde, we zijn een aantal kwijtgeraakt. Dan12345 zover ik weet. Apoo heeft zijn ontslag als moderator aangekondigd, maar hij helpt Wiki nog steeds. Mike, smaak voor maken, van GP tot Portaal. Wikischim, wat jij doet is verbeteren en maken. Maar dat doe je als de beste. Beem, een moderator met gevoel voor humor. Southparkfan, de enige moderator zonder Handtekening 'geupdate' dat vond ik een tijdje grappig, maar je doet je werk als de beste! Vviktorie, trendzetter noem ik jou altijd. :). Maxie, artikelen maken met jou is leuk! En nog veel meer! Echt, van Gerard.Dummer tot Josse.Cottenier. Jullie zijn geweldig, vandaar deze 'ansichtkaart.' Enjoy!

-- Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 29 mrt 2015 13:44 (CEST)

Foutje!

Op je overlegpagina staat een foutje, want er staat bij voltooid deelwoord: 'T Fokschaak! Maar is het niet 'T Fokschaap? Flag of the Netherlands.svg Jalila (overleg) 7 mei 2015 19:10 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:DeMoor&oldid=668738"