Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Knowledge

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen XI
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Gebruikerspagina Overlegpagina Mijn fotoboek Mijn bijdrages Testpagina Stuur een mailtje Recente wijzigingen Houd in de gaten!

Naam sjabloon

Heej knowledge,
Zou je alsjeblieft mij cq. patricia willen helpen Sjabloon:Patricia nu komt de datum er niet achter en ik weet dat jij dit weet:-) Alvast bedankt voor de moeite, Delmoro

hoe kom ik op het overzicht auteur

Kan je mij de link geven hoe ik het overzicht krijg dan ga ik ze verwijderen en op zoek naar een alternatief op commons etc. Delmoro 14:06, 9 april 2007 (CEST)

Almere

Bedankt voor de opmerking Knowledge! Ik heb het meteen gewijzigt. _-_SD_-_ 20:39, 9 april 2007 (CEST)

==Landkaarten / locacties etc.==

Vanaf heden graag de land- en locatiekaarten alleen in de categorie Categorie:AfbLandkaarten zetten!! Bedankt voor de medewerking, Delmoro 09:04, 15 april 2007 (CEST)

Award gekregen.

Namens alle moderatoren wil ik je van Harte feliciteren met je jubileum! Het cadeau met strik eromheen vind je op je gebruikerspagina!
We verzoeken je een stukje te schrijven voor in de nieuwsbrief. Wil je dat doen?
Groet, Delmoro PS:We vragen dit aan iedereen die de award heeft gekregen ;-)

Leuk! Bedankt! Voor wanneer wil je dat stukkie hebben, en wat moet erin staan? Knowledge 16:45, 19 april 2007 (CEST)

Over 2 weken. Gaat dat lukken? Groet, Delmoro 20:53, 19 april 2007 (CEST)

Oewaij, ik zal kijken. Exacte datum is 2, 3, of 4 mei o.i.d. zeker. Ik probeer et. Knowledge 00:59, 24 april 2007 (CEST)

Denk je nog even aan je bijdrage voor de nieuwsbrief?! Dank u wel, Groet,Delmoro 10 mei 2007 19:01 (CEST)
Oeps :$ Wanneer moet je 'm nu hebben?! En wat moet er nu precies in? Knowledge 11 mei 2007 17:41 (CEST)

Uiterlijk volgende week. Tja ik kan natuurlijk ook een stukje schrijven maa rhet is leuker dat jij een stukje schrijft! Waarom investeer je tijd in dit project? Wat motiveert jou om ermee aan de slag te blijven? Wat zijn volgens jou leuke dingen aan wikikids. Had jij er vroeger lang geleden ook op willen werken in groep 7 en 8? Bedankje voor de award.... Etc.

Gedaan :P Knowledge 28 mei 2007 15:23 (CEST)

Dag Knowledge,

Dit weekend heb ik met Isha al een paar keer gemaild. Hij is even geblokkeerd geweest. Hij maakt nu gebruik van zijn tweede kans. Als je vragen verder hebt kun je me hierover mailen. Gerarddummer 4 jun 2007 09:41 (CEST)

Atlas

Perfect dat je de portalen nu één ingang hebt gegeven. Gerarddummer 5 jun 2007 16:36 (CEST)

Onze wereld

Voorlopig bestaat het portaal alleen nog maar uit een uitgelicht hier zou elke week een samenvatting worden gemaakt van een bepaald land, of wereldstad. Andere dingen zouden er later nog bijkomen, ik denk eerder dat jij beter weet als ik wat in de aanbieding is in Wikiland. _-_SD_-_ 11 jun 2007 12:53 (CEST)


Oud-Nieuws

Dag Knowledge,

Ben je soms zelf betrokken bij de Oud-Nieuwsweblog? Ik zie op verschillende plekken links naar deze blog verschijnen. Gerarddummer 18 jul 2007 20:40 (CEST)

Clubhuis -> Wikipedia

Hoi, ik bedoelde de bewerking in het clubhuis niet sarcastisch mocht het je gerust stellen. Moet ik de tekst terug plaatsen? _-_SD_-_ 27 jul 2007 20:01 (CEST)

Bedoel je dat ze het artikel niet rechtsst reeks mogen kopieren? _-_SD_-_ 27 jul 2007 20:07 (CEST)
Ja, zo is het. _-_SD_-_ 27 jul 2007 20:20 (CEST)

moderator

kan ik ook moderator worden

MVG Tom


Televisiegeschiedenis

In het stukje Televisie geschiedenis staat niks over het onderwerp maar alleen een verwijzing naar televisie en een klokhuis filmpje. Is het niet veel handiger om het stukje televisie geschiedenis te verwijderen en het klokhuis filmpje bij het onderwerp televisie te plaatsen. De laatste keer dat er aan gewerkt is was 23 mei nu al meer dan 2 maanden.

MVG Tom


Koninklijkhuis 13 aug 2007 19:07 (CEST)

alfabetische index

Hoi Knowledge, ik had net een ideetje: Ik heb hier een soort menu gemaakt voor een alfabetische artikel-index. Mijn idee was: zet die code (o.i.d.) neer op MediaWiki:Prefixindex-summary dan verschijnt het automatisch bij elke letter die je kiest en kun je dus heel gemakkelijk door de artikelen hier bladeren, als een soort alfabetische inhoudsopgave. We hebben wel Speciaal:Allpages maar volgens mij zou dit overzichtelijker bladeren en toegankelijker zijn. Wat jij? Freestyle (overleg) 28 aug 2007 19:32 (CEST)

Leuk idee! Misschien kun je het geval nog een mooi kleurtje geven :P Als je er een sjabloon van maakt voeg ik het wel in, en kun jij het altijd nog bewerken. Knowledge 28 aug 2007 21:46 (CEST)
CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd Freestyle (overleg) 28 aug 2007 22:26 (CEST)
Het ziet er leuk uit! Goed werk :) Knowledge 29 aug 2007 06:38 (CEST)
Dank je! Nu moeten we nog even gaan bedenken waar we het vandaan linken. Misschien kan deze gelinkt worden ipv alle pagina's (onder Zoeken)? Het zijn immers ook alle pagina's maar dan wat beter gepresenteerd. Of misschien heb jij nog een ander idee?En we kunnen dan ook nog kiezen om direct naar de A te linken, of om een soort voorpagina (Wikikids:Artikelindex) te maken met wat uitleg. Freestyle (overleg) 29 aug 2007 10:52 (CEST) P.s. Ik denk dat we het beste direct kunnen linken naar Speciaal:Prefixindex (dus nog zonder selectie)...
Ik denk het ook; stel het maar voor in het Clubhuis :) (Ze zouden het menu nog gaan herzien)Knowledge 29 aug 2007 19:07 (CEST)

Werk jij bij kennisnet?

Heej, klopt het dat jij werkt bij kennisnet?

Delmoro 29 apr 2008 00:03 (CEST) Hoezo? Nee was gewoon ff een vraagje. Je blijft schimmig wie je bent, toch? Dat de link te hebben gelegd. Groet en fijne vakantie, Delmoro 30 apr 2008 11:44 (CEST)

Typfout

Hallo Knowledge, ik was net even aan het lezen hoe het hier werkt vergeleken Wikipedia, en ik vond een typfout maar wegens Beveiligingsoverwegingen kon ik het zelf niet veranderen, Het gaat hier om Klik. Ook had ik nog een vraag, Hoeveel bijdragen heb je nodig om jezelf kandidaat te stellen als moderator? mvg, Jaimeoverleg 23 aug 2008 07:36 (UTC)

He is back!

Hoi alles goed? Ook op school? :-) Grappig dat je een soort van afscheid lijkt te nemen maar ineens weer actief bent. Welkom terug. Delmoro 19 nov 2008 23:26 (CET)

Met mij gaat het wel goed hoor :) Net hersteld van een kaakholteontsteking... Ik snap wel dat ik niet zo helder over kom, wanneer ik zeg dat ik afscheid heb genomen, en dan toch weer ga bewerken :) Je moet het maar zo zien: 't was nodig dat het gebeurde, want 't liep al maanden achter... Verder denk ik toch wel dat dit afscheid behoorlijk definitief zal zijn hoor... ik ga examen doen, en heb er dus zometeen helemaal geen tijd voor. (En ik was al zo weinig aanwezig ;)) Maargoed, ik moet nu weg. Groeten! Knowledge 22 nov 2008 08:25 (CET)

Mailinglist

Beste moderator,

Sinds kort is er een speciale mailinglist aangemaakt voor alle moderatoren en leden van de projectgroep. Harm heeft in ‘Het Clubhuis’ gevraagd of elke moderator een e-mail wilde versturen naar harm<at>wikikids.nl. Om alle e-mails te ontvangen vragen we je of je een mailtje wilt sturen. Groetjes, Copyright 29 apr 2009 14:19 (CEST)

Nu hebben we je echt nodig KaLta (overleg)

Goeiedag!

Goeiedag! Fijn dat je op je GP iedereen nog een beetje op de hoogte houdt! Gefeliciteerd met je eindexamen! Wikipedia-achtige toestanden? Ja, dat kun je wel zeggen! Maar als je nog eens tijd mocht hebben, misschien kun je hier eens weer actief worden? Gewoon, eens in de week een uurtje? Ik zeg maar wat hoor. Maar er gaan waarschijnlijk een aantal gebruikers vertrekken en we kunnen wat nieuwe (of wat oude veteranen) heel best gebruiken! :) FotoDude 27 aug 2009 23:21 (CEST)

Welcome Back

Fijn dat je weer terug bent. Veel succes in RL! KaLta (overleg) 28 sep 2009 17:54 (CEST)

KW en WK gaan inmiddels niet meer samen. Verder klopt je verhaal he-le-maal. KaLta (overleg) 30 sep 2009 17:33 (CEST)

Moderatorregels

Dag moderators,

Graag jullie aandacht voor de moderatorregels op: http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Aanmelding_moderatoren Als je je in de regels kan vinden, kun je je op http://www.wikikids.nl/aanmelden/ aanmelden als moderator.

We gaan nu niet iedereen moderator-af maken en na dat verzoek weer moderator maken, maar voor de volledigheid vragen we wel iedereen die moderator wil blijven, bovenstaande uit te voeren. Moderatorverzoeken die in het verleden al gedaan zijn, worden niet in behandeling genomen, graag aanmelden enkel en alleen via dit webformulier.

Van moderators van wie we niet via het formulier een aanvraag ontvangen, worden de moderator-rechten op 20 november teruggenomen.

Hartelijk dank voor ieders bijdrage!

Vriendelijke groet,

Harm Hofstede Stichting WikiKids

GP bewerken

Ik wil even commentaar geven op je bericht aan Kalta, al ben ik geen Kalta.. dat over VWO had Kalta beter niet kunnen aanpassen, maar dat je geen mod meer bent mocht Kalta wat mij betreft wel doen, want mensen moeten niet zomaar denken dat je mod bent terwijl je het niet (meer) bent he..

Verder begrijp ik je punt wel, Kalta doet het wel vaker, ik hoop dat het nu wel doordringt.. Anyway, Vaarwel! ;) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 12 dec 2009 22:59 (CET)

Dank voor de complimenten en tot ziens ;) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 12 dec 2009 23:09 (CET)

Bedankt

Bedankt voor al je werk op WikiKids. Je was een enorm goede gebruiker. Als je ooit nog 'ns weer teurg wilt komen (als je er tijd voor weet te vinden, en zin in hebt) zouden we dat heel erg op prijs stellen. De site groeit momenteel enorm snel en heeft in totaal 6000 artikelen, waaronder een paar enorm goede. Bij een grote schoonmaak zijn veen slechte, korte en dubbele artikelen gesneuveld maar momenteel stijgen we qua aantal artikelen sneller dan ooit tevoren. Dagelijks komen er soms wel 40 artikelen bij! Nu twee van onze meest actieve en betrokken moderatoren willen vertrekken anno 2010, zullen we weer twee ervoor in de plaats moeten zien te krijgen om een oogje in het zeil te houden. Zou je misschien 'ns terug kunnen komen? Ik zou het in elk geval erg op prijs stellen en veel andere gebruikers ook. Af en toe eens een artikeltje aanmaken, wat bemiddelen in conflicten die zich soms voordoen, en een beetje toezicht houden. Zou dat kunnen? Alvast bedankt in elk geval, en als het niet kan begrijpen we dat volkomen, groeten, FD :D 24 december 2009 21:20 (CET)

Hij heeft duidelijk aangegeven niet meer terug te komen. :) apoo overleg 24 december 2009 22:56 (CET)

Desondanks waardeer ik dit bedankje natuurlijk wel :) De kans is bijzonder klein, maar wie weet... Succes iig allebei! Knowledge 29 december 2009 11:36 (CET)

De kans is klein. Maar, er is wel een kans, en dat is toch fijn! Als we twee actieve mods verliezen is het terugwinnen van een oude veteraan natuurlijk het mooiste wat de site kan overkomen. Iemand moet toch een beetje op het nieuwe team van moderators letten, (die geen van alle veel ervaring hebben), en op mij natuurlijk en de andere gebruikers. De meeste zijn zeer actief, maar zijn hier pas sinds minder dan een jaar. Dus een ervaren moderator kunnen we altijd gebruiken. Om ons allemaal een beetje "op weg te helpen", zal ik maar zeggen! :) FD :D 29 december 2009 12:15 (CET)

Gebruiker:Kalta3/2010

Een beetje laat, maar ja.

Bachelor

Waarschijnlijk lees je dit niet, maar wat heb je gestudeerd? :] Kalta~ 29 nov 2012 08:58 (CET)

Nederlands ;) Knowledge 28 dec 2018 16:29 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Knowledge&oldid=669182"