Help mee! Maak een account of meld je aan.
Je hebt nog tot 29 maart om je inzending voor de SuperSchrijfwedstrijd af te maken!

Overleg gebruiker: MakiBoy

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Mededeling:
Aanhalingsteken openen

En dan heb je uiteindelijk geen examens meer!

Aanhalingsteken sluiten
vrijdag 27 maart 2020 14:56


Gebruikerspagina Overlegpagina Mijn Cadeautjes Mijn bijdragen Mijn hulppagina!

Ster!

Een ster! Groetjes, apoo

Hoi MakiBoy, je bent de laatste tijd goed bezig op WikiKids! Je helpt met artikelen en vandalisme bestrijden. Dankjewel daarvoor! Daarom krijg je van mij deze ster. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 8 jun 2019 14:37 (CEST)

Heel erg bedankt voor mijn eerste ster!!! 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 8 jun 2019 20:18 (CEST)

Antwoord op vraag

Hoi makiboy. Ja, dat kan! Maak de pagina Gebruiker:MakiBoy/Kladblok aan. Face-sad.svgDeGroteEmojii 9 jun 2019 15:09 (CEST)

Bedankt! 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 9 jun 2019 15:37 (CEST)

Infobox

Hoe moet je een Infobox toevoegen ? Rick6254 (overleg) 10 jun 2019 15:15 (CEST)

Die vraag is al beantwoord. Kijk in de boomhut! Face-sad.svgDeGroteEmojii 10 jun 2019 15:42 (CEST)

Sjabloon berisping

Hi Makiboy! Ik zie dat je goed bezig bent met vandalismebestrijding en blokverzoeken enzo. Fijn! Alleen mag het {{brp}} sjabloon alleen door moderators gegeven worden. Pas als je wat langer aan vandalismebestrijding doet en geen foutjes meer maakt kan je van ons toestemming krijgen om ook een {{brp}} of {{ws}} te geven. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 18 jun 2019 16:59 (CEST)

Oke, zal ik doen! Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 18 jun 2019 17:19 (CEST)

Foutje

Hoi MakiBoy, ik denk dat je een foutje hebt gemaakt. Je hebt namelijk twee nieuwe gebruikers (Lololololololo (overleg | bijdragen | bloks) en DerpyGO (overleg | bijdragen | bloks)) een {{zb}} gegeven terwijl ze nog nooit bewerkt hebben op WikiKids. Ik denk dat je ze wilde verwelkomen, maar dit per ongeluk hebt gedaan. Zou je hier op willen letten? Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 20 jun 2019 15:36 (CEST)

Nee, ze hebben wel degelijk bewerkingen gedaan, maar die pagina’s zijn verwijderd door Rots61. Maar alsnog wel vriendelijk van jou. Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 20 jun 2019 15:38 (CEST)
Dat heb ik inderdaad over het hoofd gezien, sorry daarvoor. Dat brengt me wel op een andere tip: gebruikers mogen gewoon op de overlegpagina zetten dat ze de tekst te moeilijk vinden. Het is dan een beetje gemeen als je daar gelijk een weg-sjabloon op plakt. Je had misschien beter de gebruiker kunnen helpen! Dat zelfde geldt ook voor gebruikers die een pagina maken over hun eigen YouTube account. Soms zijn eigen YouTube accounts niet bekend genoeg om een artikel op WikiKids te krijgen. Het is goed als je die pagina nomineert voor verwijdering. Niet omdat het onzin is, maar omdat ze niet bekend genoeg zijn. Je kunt de gebruiker dan uitleggen dat het niet de bedoeling is om reclame te maken. Dit is geen reden om een zandbak-sjabloon te geven. De gebruiker kliedert of vandaliseert namelijk niet! Niet alles is op te lossen door er {{weg|onzin}} op te zetten en een {{zb}} te geven. Soms moet je ook de tijd nemen om een gebruiker te helpen of om uitleg te geven. Niet iedere gebruiker is een vandaal ;-).Ik hoop dat je wat met deze tips kunt. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 20 jun 2019 16:08 (CEST)
Ik zal er voortaan anders op reageren dan gelijk weg sjabloon neer te zetten. Bedankt voor de tips! Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 20 jun 2019 16:10 (CEST)

Overleg aanpassen

Hoi MakiBoy, het is niet toegestaan om berichten van andere gebruikers aan te passen. Hoe lief het ook van je bedoeld is. Als je ergens een foutje ziet kun je een gebruiker daar op wijzen op zijn overlegpagina zodat hij het zelf aan kan passen. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 27 jun 2019 20:52 (CEST)

Bedankt dat je me hier op aanspreekt! Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 27 jun 2019 20:53 (CEST)
Nogmaals: het is om geen enkele reden toegestaan om overleg van iemand anders aan te passen! Doe dit alsjeblieft niet meer. :) apoo overleg · (MOD) 6 jul 2019 00:10 (CEST)

Moderator vraag

maakt de leeftijd uit als je ℳoderator wil worden?♥

De leeftijd maakt niks uit als je moderator wilt worden! Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 5 jul 2019 20:09 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:MakiBoy&oldid=569405"