Overleg gebruiker:Slimme Uilen

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Slimme Uilen!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids! Veel Plezier! --Wouter15 8 oktober 2010 15:59 (CEST)


Dag Slimme Uilen. Jullie hebben een logo op WikiKids gezet. Maar het is niet duidelijk of hier ook copyright op zit of niet. Het gaat om dit bestand Bestand:Logo2010NL1.gif. Kunnen jullie aangeven of er auteursrecht op zit of niet? Als er auteursrecht op zit dan mag het niet op WikiKids gebruikt worden. Vandaar. Gerarddummer 9 oktober 2010 09:34 (CEST)

Dag, ik zie nu dat jullie het sjabloon niet helemaal goed hebben ingevuld. Dat heb ik aangepast. Blijft nog wel de vraag staan welke licentie het heeft. Dus welke vorm van auteursrecht. Gerarddummer 9 oktober 2010 09:36 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Slimme_Uilen&oldid=242171"