Verbeter WikiKids vandaag nog!

Overleg gebruiker:Wikikidsje

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Wikikidsje!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg 25 augustus 2011 18:38 (CEST)

Vet & Links en rechts

Hoi,

Ik heb beide artikelen verwijderd. Wat je schreef over vet klopte niet. Vet is een stof die in veel voedsel zit. Het heeft als eigenschap dat het slecht oplost in water. Als een dier of mens 'vet' genoemd wordt, dan komt dat door een (dikke) speklaag (min of meer een ophoping van vetten).

Je artikel over links en rechts heb ik verwijderd, omdat we alleen artikelen aanmaken over 'hoofdonderwerpen'. Het artikel 'links en rechts' kun je nog opdelen in het hoofdonderwerp links en het hoofdonderwerp rechts. »» sum U rai 8 wp·ll 25 augustus 2011 19:02 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Wikikidsje&oldid=195643"