Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Filterlogboek

Filternavigatie (Hoofdmenu | Recente filterwijzigingen | Bewerkingen onderzoeken | Filterlogboek)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit logboek geeft een lijst weer van handelingen die opgevangen zijn door filters.

Details voor logboekregel 14.113

2 dec 2019 15:13: Peppapig2019 (overleg | bijdragen) heeft filter 21 laten afgaan tijdens het uitvoeren van de handeling "edit" op Zwanger. Genomen maatregel: Waarschuwen; Filterbeschrijving: Schuttingtaal (streng) (onderzoeken)

Wijzigingen in de bewerking

Als een vrouw '''zwanger''' is dan krijgt ze een kind. Ze krijgt dan een dikke buik. Bij mensen duurt een zwangerschap ten hoogste 9 maanden (de dokter zegt: 10 zwangerschapsmaanden, dat is 10 periodes van 4 weken). Maar alle levende wezens kunnen op de een of andere manier zwanger zijn, al noemt men het niet altijd zo. Zo zijn zoogdieren niet zwanger, maar drachtig. En de duur van die zwangerschappen verschilt ook. Een olifant bijvoorbeeld is 18 tot 22 maanden drachtig! Sommige mensen noemen zwanger zijn, "In verwachting".  
+
Als een vrouw '''zwanger''' is dan krijgt ze een kind. Je krijgt een kind door te neuken met het andere geslacht zoals vader big van de serie peppa big. Ze krijgt dan een dikke buik, net zoals de vader van peppa big. Bij mensen duurt een zwangerschap ten hoogste 9 maanden (de dokter zegt: 10 x neuken, dat is 15 x een orgasme van 4 weken lang). Maar alle levende wezens kunnen op de een of andere manier zwanger zijn, al noemt men het niet altijd zo. Zo zijn zoogdieren niet zwanger, maar drachtig. En de duur van die zwangerschappen verschilt ook. Een olifant bijvoorbeeld is 18 tot 22 maanden drachtig! Sommige mensen noemen zwanger zijn, "In verwachting".  
 
[[Categorie:Gezondheid]]
 
[[Categorie:Gezondheid]]

Maatregelparameters

VariabeleWaarde
Of de bewerking wel of niet als klein gemarkeerd is (minor_edit)
Gebruikersaccountnaam (user_name)
Peppapig2019
Pagina-ID (page_id)
58718
Paginanaamruimte (page_namespace)
0
Paginanaam (zonder naamruimte) (page_title)
Zwanger
Volledige paginanaam (page_prefixedtitle)
Zwanger
Handeling (action)
edit
Bewerkingssamenvatting (summary)
Oude inhoudsmodel (old_content_model)
wikitext
Nieuw inhoudsmodel (new_content_model)
wikitext
Wikitekst van de oude pagina vóór de bewerking (niet meer in gebruik) (old_wikitext)
Als een vrouw '''zwanger''' is dan krijgt ze een kind. Ze krijgt dan een dikke buik. Bij mensen duurt een zwangerschap ten hoogste 9 maanden (de dokter zegt: 10 zwangerschapsmaanden, dat is 10 periodes van 4 weken). Maar alle levende wezens kunnen op de een of andere manier zwanger zijn, al noemt men het niet altijd zo. Zo zijn zoogdieren niet zwanger, maar drachtig. En de duur van die zwangerschappen verschilt ook. Een olifant bijvoorbeeld is 18 tot 22 maanden drachtig! Sommige mensen noemen zwanger zijn, "In verwachting". [[Categorie:Gezondheid]]
Wikitekst van de nieuwe pagina ná de bewerking (new_wikitext)
Als een vrouw '''zwanger''' is dan krijgt ze een kind. Je krijgt een kind door te neuken met het andere geslacht zoals vader big van de serie peppa big. Ze krijgt dan een dikke buik, net zoals de vader van peppa big. Bij mensen duurt een zwangerschap ten hoogste 9 maanden (de dokter zegt: 10 x neuken, dat is 15 x een orgasme van 4 weken lang). Maar alle levende wezens kunnen op de een of andere manier zwanger zijn, al noemt men het niet altijd zo. Zo zijn zoogdieren niet zwanger, maar drachtig. En de duur van die zwangerschappen verschilt ook. Een olifant bijvoorbeeld is 18 tot 22 maanden drachtig! Sommige mensen noemen zwanger zijn, "In verwachting". [[Categorie:Gezondheid]]
Of de wijziging wel of niet is gemaakt via een Tor-exitnode (tor_exit_node)
UNIX-tijdstempel van wijziging (timestamp)
1575292411
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/Speciaal:Filterlogboek/14113"