Filterlogboek

Filternavigatie (Hoofdmenu | Recente filterwijzigingen | Bewerkingen onderzoeken | Filterlogboek)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Details voor logboekregel 28.824

20 mrt 2021 15:23: ELINEISRAAR (overleg | bijdragen) heeft filter 24 laten afgaan tijdens het uitvoeren van de handeling "edit" op Sla. Genomen maatregel: Waarschuwen; Filterbeschrijving: Meer dan 8 medeklinkers aaneen (streng) (onderzoeken)

Wijzigingen in de bewerking

 
*De Romeinen aten ook al sla, maar de soorten die zij hadden smaakten nogal bitter. Daarom werd sla in die tijd altijd gekookt.
 
*De Romeinen aten ook al sla, maar de soorten die zij hadden smaakten nogal bitter. Daarom werd sla in die tijd altijd gekookt.
 
*Als je de sla niet op tijd oogst, dan groeit er een lange stengel uit die gaat bloeien. Dat wordt ook wel "doorschieten" genoemd.
 
*Als je de sla niet op tijd oogst, dan groeit er een lange stengel uit die gaat bloeien. Dat wordt ook wel "doorschieten" genoemd.
  +
*Wist je, dat ik geen sla lust maar ik moet het elke zondag eten ahhhhhhhhhhh I HATE MY LIFE
   
 
<!-- HET VOLGENDE LATEN STAAN, AUB -->
 
<!-- HET VOLGENDE LATEN STAAN, AUB -->

Maatregelparameters

VariabeleWaarde
Of de bewerking wel of niet als klein gemarkeerd is (niet langer in gebruik) (minor_edit)
false
Gebruikersaccountnaam (user_name)
'ELINEISRAAR'
Pagina-ID (page_id)
33345
Paginanaamruimte (page_namespace)
0
Paginanaam (zonder naamruimte) (page_title)
'Sla'
Volledige paginanaam (page_prefixedtitle)
'Sla'
Handeling (action)
'edit'
Bewerkingssamenvatting (summary)
''
Oude inhoudsmodel (old_content_model)
'wikitext'
Nieuw inhoudsmodel (new_content_model)
'wikitext'
Wikitekst van de oude pagina vóór de bewerking (old_wikitext)
'[[Bestand:Papilio machaon - Daucus carota - Keila.jpg|alt=|miniatuur|300x300px|Krop sla]] [[Sla]] is een soort [[groente]] waarvan de bladeren worden gegeten, bijna altijd rauw. Sla wordt veel gebruikt in salades, bijvoorbeeld met verschillende soorten door elkaar, of met tomaten, komkommers en andere rauwe groente. Of er worden een paar blaadjes sla op bijvoorbeeld een broodje hamburger gelegd. ==Soorten== Er zijn allerlei verschillende soorten. De meeste soorten sla zijn groen vak kleur maar er zijn ook rode soorten. Sommige soorten vormen een krop, met bladeren die dicht bij elkaar groeien. Andere soorten doen dat niet. De structuur verschilt ook per soort. IJssla (vaak ijsbergsla genoemd) heeft stevige bladeren, een beetje knapperig. Botersla heeft slappere bladeren, die zachter zijn. Ook de vorm van de slabladeren verschilt. Gewone kropsla heeft grote, tamelijk ronde bladeren. Eikenbladsla heeft bladeren die (zoals de naam al zegt) de vorm hebben van bladeren van een [[eikenboom]]. Krulsla heeft bladeren waarvan de randen nogal gekruld lijken. ==Feitjes== *De Romeinen aten ook al sla, maar de soorten die zij hadden smaakten nogal bitter. Daarom werd sla in die tijd altijd gekookt. *Als je de sla niet op tijd oogst, dan groeit er een lange stengel uit die gaat bloeien. Dat wordt ook wel "doorschieten" genoemd. <!-- HET VOLGENDE LATEN STAAN, AUB --> [[Categorie:Woordenschat]] [[Categorie:Basiswoordenlijstgroep1]] [[Categorie:BakEten]] [[Categorie:Bladgroente]] [[Categorie:Eten en drinken]] [[es:Lechuga]]'
Wikitekst van de nieuwe pagina ná de bewerking (new_wikitext)
'[[Bestand:Papilio machaon - Daucus carota - Keila.jpg|alt=|miniatuur|300x300px|Krop sla]] [[Sla]] is een soort [[groente]] waarvan de bladeren worden gegeten, bijna altijd rauw. Sla wordt veel gebruikt in salades, bijvoorbeeld met verschillende soorten door elkaar, of met tomaten, komkommers en andere rauwe groente. Of er worden een paar blaadjes sla op bijvoorbeeld een broodje hamburger gelegd. ==Soorten== Er zijn allerlei verschillende soorten. De meeste soorten sla zijn groen vak kleur maar er zijn ook rode soorten. Sommige soorten vormen een krop, met bladeren die dicht bij elkaar groeien. Andere soorten doen dat niet. De structuur verschilt ook per soort. IJssla (vaak ijsbergsla genoemd) heeft stevige bladeren, een beetje knapperig. Botersla heeft slappere bladeren, die zachter zijn. Ook de vorm van de slabladeren verschilt. Gewone kropsla heeft grote, tamelijk ronde bladeren. Eikenbladsla heeft bladeren die (zoals de naam al zegt) de vorm hebben van bladeren van een [[eikenboom]]. Krulsla heeft bladeren waarvan de randen nogal gekruld lijken. ==Feitjes== *De Romeinen aten ook al sla, maar de soorten die zij hadden smaakten nogal bitter. Daarom werd sla in die tijd altijd gekookt. *Als je de sla niet op tijd oogst, dan groeit er een lange stengel uit die gaat bloeien. Dat wordt ook wel "doorschieten" genoemd. *Wist je, dat ik geen sla lust maar ik moet het elke zondag eten ahhhhhhhhhhh I HATE MY LIFE <!-- HET VOLGENDE LATEN STAAN, AUB --> [[Categorie:Woordenschat]] [[Categorie:Basiswoordenlijstgroep1]] [[Categorie:BakEten]] [[Categorie:Bladgroente]] [[Categorie:Eten en drinken]] [[es:Lechuga]]'
Of de wijziging wel of niet is gemaakt via een Tor-exitnode (tor_exit_node)
false
UNIX-tijdstempel van wijziging (timestamp)
1616246635
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/Speciaal:Filterlogboek/28824"