Wikikids:Award Museum

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
WikiKids Award Museum
Flest utökade.svg

Artikelen met een Award
Algemeen:

Op deze pagina kun je vinden welke artikelen allemaal een award hebben ontvangen. Dit zijn artikelen die bijzonder goed zijn en die op deze pagina in het zonnetje gezet worden. Er zijn twee soorten awards, de zilveren en de gouden award. Als een artikel een gouden award heeft betekent dit dat dit het beste artikel van dat jaar is. Artikelen met een gouden award hebben een goud sterretje. De overige artikelen hebben een zilveren award.

Icoontjes:

Op de artikelen die zijn beloond met een WikiKids Award kun je in de rechterbovenhoek een van de volgende icoontjes tegenkomen. Dit is een teken dat het artikel ook echt is bekroond met een WikiKids Award.

Icoon Soort Omschrijving
Farm-Fresh award star bronze 3.png WikiKids Award (oud) Dit artikel is bekroond met de WikiKids Award vóór 2011 (oude style).
Farm-Fresh award star silver 3.png Zilveren WikiKids Award Dit artikel is bekroond met de Zilveren WikiKids Award.
Farm-Fresh award star gold 3.png Gouden WikiKids Award Dit artikel is bekroond met de Gouden WikiKids Award en is gekozen uit alle met een Zilveren WikiKids Award bekroonde artikelen van dat jaar.
Artikelen:
2010 2017 2018
2019 2020 2021
2022 2023 2024
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Award_Museum&oldid=851703"