Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

4Licensing Corporation: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
(6 tussenliggende versies door 3 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
'''4Kids Entertainment''' was een Amerikaans bedrijf dat Japanse animes nasynchroniseerde in het Engels. Tegenwoordig heet het 4licensing Corperation. Het bedrijf hield zich niet alleen bezig met nasynchronisatie maar zorgde ook voor dvd's en bracht verschillende series uit. Het entertainment bedrijf heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de jeugd van vele kinderen uit de jaren 90 en 00.
+
'''4Licensing Corporation''' (voorheen '''4Kids Entertainment''') was een Amerikaans bedrijf dat Japanse animes nasynchroniseerde in het Engels. Tegenwoordig heet het 4licensing Corperation. Het bedrijf hield zich niet alleen bezig met nasynchronisatie maar zorgde ook voor dvd's en bracht verschillende series uit. Het entertainment bedrijf heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de jeugd van vele kinderen uit de jaren 90 en 00.
 
==Series/Animes==
 
==Series/Animes==
 
4Kids Entertainment had aan deze '''Series/Animes''' meegewerkt.
 
4Kids Entertainment had aan deze '''Series/Animes''' meegewerkt.
Regel 10: Regel 10:
 
*[[Yu-Gi-Oh!]]
 
*[[Yu-Gi-Oh!]]
 
*[[Mew Mew Power]]
 
*[[Mew Mew Power]]
[[Categorie:Bedrijf]]
 
 
{{beg}}
 
{{beg}}
  
[[Bestand:4kids_logo_2005.jpeg]]
+
[[Categorie:Amerikaans bedrijf]]

Huidige versie van 8 dec 2019 om 16:41

4Licensing Corporation (voorheen 4Kids Entertainment) was een Amerikaans bedrijf dat Japanse animes nasynchroniseerde in het Engels. Tegenwoordig heet het 4licensing Corperation. Het bedrijf hield zich niet alleen bezig met nasynchronisatie maar zorgde ook voor dvd's en bracht verschillende series uit. Het entertainment bedrijf heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de jeugd van vele kinderen uit de jaren 90 en 00.

Series/Animes

4Kids Entertainment had aan deze Series/Animes meegewerkt.

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=4Licensing_Corporation&oldid=586298"