Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Atlantische vlekdolfijn: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina: De Atlantische vlekdolfijn (Stenella frontalis) is een dolfijnensoort die in de golfstroom van de noordelijke Atlantische Oceaan leeft. Vlekdolfijnen hebben in hun jeugd geen vlekken,...)
 
Regel 1: Regel 1:
De Atlantische vlekdolfijn (Stenella frontalis) is een dolfijnensoort die in de golfstroom van de noordelijke Atlantische Oceaan leeft. Vlekdolfijnen hebben in hun jeugd geen vlekken, maar in de loop der jaren ontwikkelt zich een karakteristiek vlekkenpatroon over het gehele lichaam. De Atlantische vlekdolfijn is gewend om in groepen te leven. Hij lijkt erg op de tuimelaar
+
De '''Atlantische vlekdolfijn''' (Stenella frontalis) is een [[dolfijn]]ensoort die in de golfstroom van de noordelijke [[Atlantische Oceaan]] leeft. Vlekdolfijnen hebben in hun jeugd geen vlekken, maar in de loop der jaren ontwikkelt zich een karakteristiek vlekkenpatroon over het gehele lichaam. De Atlantische vlekdolfijn is gewend om in groepen te leven. Hij lijkt erg op de [[tuimelaar]].
 +
 
 +
{{afbeeldinggewenst}}
 +
[[Categorie:zeezoogdieren]]

Versie van 24 nov 2009 19:51

De Atlantische vlekdolfijn (Stenella frontalis) is een dolfijnensoort die in de golfstroom van de noordelijke Atlantische Oceaan leeft. Vlekdolfijnen hebben in hun jeugd geen vlekken, maar in de loop der jaren ontwikkelt zich een karakteristiek vlekkenpatroon over het gehele lichaam. De Atlantische vlekdolfijn is gewend om in groepen te leven. Hij lijkt erg op de tuimelaar.

Crystal Clear app lphoto.png
Afbeelding gewenst!

Bij dit artikel hoort nog een afbeelding. Heb jij een afbeelding die onder een vrije licentie kan worden geplaatst, dan kan je deze hier uploaden.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Atlantische_vlekdolfijn&oldid=124903"