Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Categorie:Basiswoordenlijstgroep3

Uit Wikikids
Versie door Mike1023 (overleg | bijdragen) op 24 jun 2015 om 14:15 (Categorie:Basiswoordenlijst verwijderd; Categorie:Woordenschat toegevoegd met HotCat)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Woordenlijst Groep 3


Deze woorden komen uit "De Basiswoordenlijst Amsterdamse Kinderen (en Kleuters voor gr. 1 t/m 2)" en is verdeeld over 6 (of 12) lijsten.

De woorden hieronder voor groep 3 bestaan uit elementaire woorden.
Ieder kind in groep 3 moet deze kennen.
Ze vormen het fundament voor de opbouw van de woordenschat. Het gaat hier om de meest frequente woorden, woorden die zeer vaak gebruikt worden in de groepen, door leerkrachten, in boeken en door Nederlandstalige kinderen. Deze woorden zijn frequent en algemeen, ze hebben een brede spreiding, dat wil zeggen dat ze in veel verschillende contexten en situaties voorkomen.Naar één van de (binnenkort) 12 woordlijsten ?

Artikelen in categorie "Basiswoordenlijstgroep3"

Deze categorie bevat de volgende 200 pagina’s, van in totaal 948.

(vorige pagina) (volgende pagina)
(vorige pagina) (volgende pagina)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Categorie:Basiswoordenlijstgroep3&oldid=408109"