Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Stem nu op: Sao Tomé en Principe

Exorcisme: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Een nieuwe pagina gemaakt)
 
(Beter)
Regel 1: Regel 1:
Exorcisme is een ritueel dat ook wel bekend staat als duivelsuitdreiving dat alleen door katholieke priesters uitgevoerd mag worden . Exorcisme is erg berucht vanwege de vele ongevallen die zijn voortgekomen zijn tijdens het ritueel zoal het excorcisme van Emily Rose die tijdens haar excorcizme door stress om het leven is gekomen . Excorcisme is bekend geworden vanwege de horrorfilm "the excorsist "
+
Exorcisme is een ritueel dat ook wel bekend staat als duivelsuitdreiving dat alleen door katholieke priesters uitgevoerd mag worden . Exorcisme is erg berucht vanwege de vele ongevallen die zijn voortgekomen zijn tijdens het ritueel zoal het excorcisme van Emily Rose die tijdens haar excorcisme door stress om het leven is gekomen . Excorcisme is bekend geworden vanwege de [[Horror|film]] "the excorsist "

Versie van 7 dec 2019 om 23:48

Exorcisme is een ritueel dat ook wel bekend staat als duivelsuitdreiving dat alleen door katholieke priesters uitgevoerd mag worden . Exorcisme is erg berucht vanwege de vele ongevallen die zijn voortgekomen zijn tijdens het ritueel zoal het excorcisme van Emily Rose die tijdens haar excorcisme door stress om het leven is gekomen . Excorcisme is bekend geworden vanwege de film "the excorsist "

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Exorcisme&oldid=586248"