Help mee! Maak een account of meld je aan.
Tot 24 juli staat WikiKids in het teken van de Honderdjarige Oorlog. Klik hier en help mee!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Exorcisme: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Een nieuwe pagina gemaakt)
 
(Beter)
Regel 1: Regel 1:
Exorcisme is een ritueel dat ook wel bekend staat als duivelsuitdreiving dat alleen door katholieke priesters uitgevoerd mag worden . Exorcisme is erg berucht vanwege de vele ongevallen die zijn voortgekomen zijn tijdens het ritueel zoal het excorcisme van Emily Rose die tijdens haar excorcizme door stress om het leven is gekomen . Excorcisme is bekend geworden vanwege de horrorfilm "the excorsist "
+
Exorcisme is een ritueel dat ook wel bekend staat als duivelsuitdreiving dat alleen door katholieke priesters uitgevoerd mag worden . Exorcisme is erg berucht vanwege de vele ongevallen die zijn voortgekomen zijn tijdens het ritueel zoal het excorcisme van Emily Rose die tijdens haar excorcisme door stress om het leven is gekomen . Excorcisme is bekend geworden vanwege de [[Horror|film]] "the excorsist "

Versie van 7 dec 2019 om 23:48

Exorcisme is een ritueel dat ook wel bekend staat als duivelsuitdreiving dat alleen door katholieke priesters uitgevoerd mag worden . Exorcisme is erg berucht vanwege de vele ongevallen die zijn voortgekomen zijn tijdens het ritueel zoal het excorcisme van Emily Rose die tijdens haar excorcisme door stress om het leven is gekomen . Excorcisme is bekend geworden vanwege de film "the excorsist "

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Exorcisme&oldid=586248"