Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Hannibal lecter

Uit Wikikids
Versie door Frodo (overleg | bijdragen) op 11 dec 2019 om 18:21 (Heb effe deze pagina gemaakt)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hannibal lecter is een fictionele seriemoordenaar uit de boeken van Thomas harris. Hij is een karnibaal hij stamt af van de adel uit Litouwen waneer een paar soldaten onderdak zoeken gedurende de tweede wereldoorlog bieden de ouders van hannibal hun een slaapplaats aan . Zijn ouders sterven door hongerdood en de soldaten gaven hannibal bouillon van de botten van zijn bloedeigen zus wat schijnbaareen goede indruk maakte . Jaren later spoorde hannibal de moordenaars van zijn zus op en hij at ze op . Hij was het mensen eten nog niet verleerd geraakt hij maakte veel slachtoffers. Hij werd door de FBI tot levens lang veroordeeld. Maar hannibal is ook psychiater hij schreef stukken stukken voor tijdschriften over psychologie . Er werden veel onderzoeken op hannibal uitgevoerd om een beter inzicht in de geest van hem te geven . In de films werd hij vertolkt door Anthony hopkins

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Hannibal_lecter&oldid=586603"