Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Van 3 juli t/m 3 augustus 2022 vindt op WikiKids het Wikiproject:Regionale Talen plaats. Schrijf je hier in!
Stem nu op: Dyscalculie, Dementie en Koude Oorlog

Ketelhaven: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Infobox plaats | naam = Ketelhaven | vlag = | wapen = | kaart = Ketelhaven.jpg | land = Nederland | deelgebied = pro...')
 
k (informatie over inwoners KEtelhaven)
Regel 16: Regel 16:
 
| portaal      = Nederland
 
| portaal      = Nederland
 
}}
 
}}
'''Ketelhaven''' is een buurtschap in de gemeente [[Dronten]] in de provincie [[Flevoland]]. Bij Ketelhaven eindigen de [[Lage Vaart]] en de [[Hoge Vaart]]. Ook ligt het [[Gemaal Lolijn]] er. Ketelhaven is vernoemd naar het [[Ketelmeer]], waar het aan ligt. Voor Ketelhaven in het meer ligt het eiland [[IJsseloog]]. In Ketelhaven zijn veel vakantieparken te vinden en een paar huizen. Ieder jaar is hier een hardloopwedstrijd van 10 kilometer, de Ketelhavenloop.
+
'''Ketelhaven''' is een buurtschap in de gemeente [[Dronten]] in de provincie [[Flevoland]]. Bij Ketelhaven eindigen de [[Lage Vaart]] en de [[Hoge Vaart]]. Ook ligt het [[Gemaal Lolijn]] er. Ketelhaven is vernoemd naar het [[Ketelmeer]], waar het aan ligt. Voor Ketelhaven in het meer ligt het eiland [[IJsseloog]]. In en rond Ketelhaven zijn veel vakantieparken te vinden en ook een paar huizen, waar het hele jaar mensen wonen. Dat waren er ongeveer 570 in 2017. Ieder jaar is er een hardloopwedstrijd van 10 kilometer, de Ketelhavenloop.
  
 
{{Navigatie gemeente Dronten}}
 
{{Navigatie gemeente Dronten}}
 
[[categorie:Dronten]]
 
[[categorie:Dronten]]
 
[[Categorie:Plaats in Flevoland]]
 
[[Categorie:Plaats in Flevoland]]

Versie van 13 feb 2018 13:56

Ketelhaven
       
Ketelhaven.jpg
Land Nederland
provincie Flevoland
gemeente Dronten
Burgemeester
Oppervlakte
Inwoners ongeveer 20
Dichtheid
Postcode(s)
Netnummer(s)
Rayons
Portaal Portal.svg Nederland

Ketelhaven is een buurtschap in de gemeente Dronten in de provincie Flevoland. Bij Ketelhaven eindigen de Lage Vaart en de Hoge Vaart. Ook ligt het Gemaal Lolijn er. Ketelhaven is vernoemd naar het Ketelmeer, waar het aan ligt. Voor Ketelhaven in het meer ligt het eiland IJsseloog. In en rond Ketelhaven zijn veel vakantieparken te vinden en ook een paar huizen, waar het hele jaar mensen wonen. Dat waren er ongeveer 570 in 2017. Ieder jaar is er een hardloopwedstrijd van 10 kilometer, de Ketelhavenloop.


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Ketelhaven&oldid=507533"