Lekker Nederlands: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'lekker nederlands is een progamma waar nick en simon en jurk(jeroen koningsbrugge en dennis van de ven)tegen elkaar strijden. dat doen ze door 4x ,met steeds net ee...')
 
Regel 1: Regel 1:
lekker nederlands is een progamma waar nick en simon en jurk(jeroen koningsbrugge en dennis van de ven)tegen elkaar strijden. dat doen ze door 4x ,met steeds net een andere opdracht dan de vorige, op een bekend liedje een nieuwe tekst schrijven. het wordt gepresenteerd door do. er zitten 100 mensen in het publiek, wel meer maar die 100 kunnen stemmen, die bij een aparaat aangeven dat ze de tekst van jurk beter vonden, of die van nick en simon.  bij de haastklus verdienen ze dubbele punten. als 78 punten zou hebben, zou je dus 156 punten hebben. aan het eind worden alle punten van de 4 rondes bij elkaar opgeteld en degen met de meeste punten wint. die krijgen van de andere het meegenomen cadeautje.
+
lekker nederlands is een progamma waar nick en simon en jurk(jeroen koningsbrugge en dennis van de ven)tegen elkaar strijden. dat doen ze door 4x ,met steeds net een andere opdracht dan de vorige, op een bekend liedje een nieuwe tekst schrijven. het wordt gepresenteerd door do. er zitten 100 mensen in het publiek, wel meer maar die 100 kunnen stemmen, die bij een aparaat aangeven dat ze de tekst van jurk beter vonden, of die van nick en simon.  bij de haastklus verdienen ze dubbele punten. als 78 punten zou hebben, zou je dus 156 punten hebben. aan het eind worden alle punten van de 4 rondes bij elkaar opgeteld en degene met de meeste punten wint. die krijgen van de andere het meegenomen cadeautje.
  
 
het is op zaterdag om 21:30 na we are familly op sbs 6.
 
het is op zaterdag om 21:30 na we are familly op sbs 6.

Versie van 20 mei 2015 om 15:57

lekker nederlands is een progamma waar nick en simon en jurk(jeroen koningsbrugge en dennis van de ven)tegen elkaar strijden. dat doen ze door 4x ,met steeds net een andere opdracht dan de vorige, op een bekend liedje een nieuwe tekst schrijven. het wordt gepresenteerd door do. er zitten 100 mensen in het publiek, wel meer maar die 100 kunnen stemmen, die bij een aparaat aangeven dat ze de tekst van jurk beter vonden, of die van nick en simon. bij de haastklus verdienen ze dubbele punten. als 78 punten zou hebben, zou je dus 156 punten hebben. aan het eind worden alle punten van de 4 rondes bij elkaar opgeteld en degene met de meeste punten wint. die krijgen van de andere het meegenomen cadeautje.

het is op zaterdag om 21:30 na we are familly op sbs 6.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Lekker_Nederlands&oldid=400484"