Overleg gebruiker:Grootbrein

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Grootbrein!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

:) apoo overleg 21 augustus 2011 17:31 (CEST)

Ha Grootbrein, welkom op WikiKids! Hier ben ik een moderator, dus wanneer u vragen heeft of ergens hulp nodig bij hebt kunt u bij mij terecht. We vinden het erg fijn dat u met uw leerlingen gebruik maakt van WikiKids! Verder maakt uw gebruikerspagina mij nieuwsgierig :). Als ik vragen mag: Welke grote sites beheerd u dan, en onder welke naam was u moderator op Habbo? Groetjes, :) apoo overleg 21 augustus 2011 22:59 (CEST)
Nou, aller eerst geloof ik er echt helemaal niks van, retro hotels als moderator? De baas die Anouk heet? Gestopt omdat het te veel tijd kostte? Dat zijn al 3 dingen die niet kloppen. Zou je de tekst van je gebruikerspagina willen halen alsjeblieft? Want je voordoen als iemand anders, dat mag hier niet. :) apoo overleg 22 augustus 2011 15:55 (CEST)

Reclame

Hallo Grootbrein, je artikel over "Simsforum" is verwijderd van WikiKids omdat dit helaas reclame was voor een ander forum. Groetjes, :) apoo overleg 22 augustus 2011 13:20 (CEST)

Gebruikerspagina

Ik heb je gebruikerspagina verwijderd, omdat je niet vermeld hebt dat je ook nog de koning van het verenigd Scandinavisch-Nieuw-Zeelands schiereiland bent. Er is een significante kans dat uw claims nergens op slaan en om te voorkomen dat WikiKids in de problemen komt door iemand die blijkbaar de waarheid niet wil spreken heb ik je complete gebruikerspagina verwijderd. »» sum U rai 8 wp·ll 22 augustus 2011 20:46 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Grootbrein&oldid=195316"