Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Stem nu op: Sao Tomé en Principe

Overleg gebruiker:Ma7

Uit Wikikids
Versie door Ma7 (overleg | bijdragen) op 11 mrt 2020 om 17:54 (SuperSchrijfwedstrijd 2020)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd VII
 • Bewerkingen VIII
 • Artikelen I
 • Dagen bewerkt III
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker

Welkom! Het is vandaag maandag 25 mei 2020 en 20:00 uur. Nieuw bericht

Menu 00000
Crystal Clear app kfm home.png

Gebruikers- pagina

Nuvola apps ksirc.png

Overleg

Wikikids-Ster.png

Badges

Welkom op mijn overlegpagina!
Nuvola apps kolourpaint.png

Welkom op mijn overlegpagina! Hier kan je vragen aan me stellen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

Klik hier om een vraag voor mij te stellen!
WikiBanner-1.gif


Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Ma7!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Grab hand animation.gifWiki7 overleg 13 dec 2017 15:59 (CET)

Jouw vraag

Hallo Ma7,
Je had je vraag op Overleg:Hoofdpagina geplaatst, maar die overlegpagina gaat alleen over de Hoofdpagina zelf. Algemene vragen kun je op Wikikids:Boomhut plaatsen en vragen aan mij op Overleg gebruiker:Wiki7.
Als antwoord op je vraag: ik heb nu de belangrijkste artikel in de lijst staan, daarna breid ik hem weer uit met ietsje minder belangrijke artikel enz. Suggesties kun je doen op mijn overlegpagina! Verder ben je goed bezig :)
Met vriendelijke groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 14 dec 2017 17:53 (CET)

Bibliotheek van Celsus

Hoi Ma7, ik vind jouw artikel over de bibliotheek van Celsus erg mooi geschreven. Let wel op dat je niet te veel van Wikipedia overschrijft. Wikipedia mag je natuurlijk als bron gebruiken, maar de tekst moet in eigen woorden staan. Ik geef je als tip om de volgorde van de zin te veranderen. Voor de rest erg goed bezig en veel schrijfplezier. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 23 feb 2019 17:20 (CET)

Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Ma7, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

 1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Ma7/Handtekening.
 2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
 3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
 4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Ma7/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Ma7/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
 5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Ma7/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Face-smile.svgDeGroteEmojii 20 mrt 2019 18:56 (CET)

Project

Hoi Ma7,

Met het project kan ik je wel helpen. Als je hieronder doorgeeft hoe je het Sjabloon:Infobox zee wilt gebruiken kan ik deze voor jou werkend maken. Dus als voorbeeld hier met 3 parameters dan kun je er zelf nog meer verzinnen.
{{Infobox zee
|zee=X
|diepte=X
|grote=X}}

Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 feb 2020 10:23 (CET) Dat is goed.

{{Infobox zee
|zee=X
|afbeelding=X
|locatie=X
|km2=X
|diepte=X
}}

grootte schrijf je trouwens zo. --Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 8 feb 2020 10:37 (CET)

Inschrijven

Hallo beste Ma7. Ik zag dat je bezig was met een project. En ik had me daarvoor ingeschreven ( ik ben trouwens de enige ). Maar nu heb ik daar een vraagje over. Geef jij mij een taak met wat ik moet doen, of moet ik dat zelf bedenken. Ik zou wel voor info voor jouw project kunnen kijken, en dan zet ik het op jouw kladblok. Zeg alsjeblieft iets terug op jouw of mijn overleg pagina ( het liefst op die van mij, want eh... hij is een beetje leeg ( ik ben denk ik nog heel onbekend. )) Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎

SuperSchrijfwedstrijd 2020

Hoi Ma7, Ik zag dat jij als onderwerp voor de schrijfwedstrijd coronavirus had. Dat artikel bestaat al en heet Covid-19 Groetjes Anoniem0220 (overleg) 9 mrt 2020 19:19 (CET).

Covid-19 is de ziekte die het nieuwe cornavirus veroorzaakt. Een coronavirus is dus niet hetzelfde als Covid-19. Er bestaan namelijk verschillende soorten coronavirussen. Misschien wil Ma7 daar iets over schrijven? Als Ma7 wel iets wil schrijven over Covid-19 dan mag hij dat artikel ook gebruiken omdat het nog een beginnetje is, maar dan moeten we dat wel even aanpassen op de inschrijfpagina. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 9 mrt 2020 19:56 (CET)
Nee, ik doe wel wat anders. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 11 mrt 2020 16:54 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ma7&oldid=599458"