Help mee! Maak een account of meld je aan.
Tot 24 juli staat WikiKids in het teken van de Honderdjarige Oorlog. Klik hier en help mee!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Overleg gebruiker:Ollie

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen VI
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Ollie!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids.Gebruiker:DeGroteEmojii/GP-Wedstrijd/2019/uitlegVinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 16 mrt 2019 12:43 (CET)

Weghalen

Hoi Ollie,

Net heb je in de boomhut een bericht van iemand anders en van jezelf weggehaald. Dat is niet de bedoeling. Wil je dat in het vervolg niet meer doen? Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 16 mrt 2019 15:12 (CET)

Sorry Rots61, de vraag werd wel vaker gevraagd dus ik dacht dat het wel kon en toen heb ik hem weggehaald. (Toen ik beter had gekeken zag ik hoe het moest niet slim van) Maar dat is geen goed argument daarom wil ik mijn oprechte excuses aanbieden. Hopelijk word mijn excuses aanvaard.

Met vriendelijke groetjes, 🐶Ollie🐶overleg?? (overleg) 3 apr 2019 19:43 (CEST)

Excuses aanvaard. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 16 mrt 2019 19:14 (CET)

Dank u wel ollie🐶Ollie🐶overleg?? (overleg) 3 apr 2019 19:43 (CEST)

Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Ollie, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Ollie/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Ollie/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Ollie/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Ollie/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Succes! Face-tongue.svgDeGroteEmojii 16 mrt 2019 18:57 (CET)


Dank je wel Ollie🐶Ollie🐶overleg?? (overleg) 3 apr 2019 19:43 (CEST)

Naam

Hoi Ollie, het is niet de bedoeling om je naam in een artikel te zetten. Als je bovenaan naast “bewerken” op “geschiedenis” klikt dan zul je zien dat daar je naam staat. Zo kunnen andere gebruikers zien welke tekst jij hebt toegevoegd. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 16 mrt 2019 20:25 (CET)

Oke sorry daarvoor, dat wist ik nog niet maar ik zal het voortaan niet meer doen. OllieOllie (overleg) 17 mrt 2019 12:46 (CET)

Gebruikerspaginawedstrijd

Hallo Ollie, een tijdje geleden heb je meegedaan aan de gebruikerspaginawedstrijd. Helaas is de uitslag niet eerlijk gebeurd. De wedstrijd is daarom ongeldig verklaard. Dus, helaas, geen prijs. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 7 apr 2019 20:39 (CEST)

Het spijt me heel erg Ollie! Sorry dat je geen prijs hebt nu. Face-tongue.svgDeGroteEmojii 9 apr 2019 16:33 (CEST)


Maakt niet uit hoor Grote Emoji OllieOllie (overleg) 29 apr 2019 13:14 (CEST)

Je handtekening

Hoi Ollie, ik zie dat je goed bezig bent met dingen regelen maar ik zie dat je vaak je handtekening vergeet. Kan je daar misschien op letten. (Je mag alleen je handtekening gebruiken bij; Je eigen of van iemand anders zijn overlegpagina, de Boomhut, het Clubhuis en waar staat dat het mag!) 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 2 jun 2019 17:25 (CEST)

Waar???Ollie (overleg) 22 jun 2019 21:15 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ollie&oldid=568063"