Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg portaal:Moderator

Uit Wikikids
Versie door DeGroteEmojii (overleg | bijdragen) op 18 mrt 2020 om 20:13 (RSS feed: nieuwe subkop)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit ziet er prima uit! Dank voor de moeite. DeMoor 11:07, 30 oktober 2006 (UTC)

pdf-afbeeldingen

Ik probeer een pdf-afbeelding van een landkaart (de Europese Unie) te uploaden, maar het lukt niet. Ik krijg het pdf-logo in plaats van de landkaart. Wat is er foutgelopen? Pigor 6 jan 2009 21:40 (CET)


Optie hier aan toe te voegen

Welke pagina's linken hier naar toe?

De optie Welke pagina's verwijzen naar hier" gebruik je wanneer je wilt zien welke pagina's linken naar het artikel dat je aan het bekijken bent. Dit is een enorm handige functie wanneer je meer wilt weten over een onderwerp. Je ziet als het ware het "verband" waarin het artikel staat.

Ook is het heel handig om erachter te komen welke links je moet veranderen wanneer je de titel van een artikel hebt veranderd.

Hoe wordt je moderator?

Hoe wordt je moderator?Mike1023 8 jun 2013 20:08 (CEST)

Zie Wikikids:Moderator worden. Op dit moment zijn er geen nieuwe moderators nodig. Als we weer moderators nodig hebben, kun je dat lezen in de Boomhut. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 8 jun 2013 20:15 (CEST)

13 of 12 moderatoren?

Zijn er nu 13 of 12 moderatoren? Het lijkt erop dat Gebruiker:DeMoor en Gebruiker:Demoor dezelfde zijn. Beiden zijn moderator en controlegebruiker. De één is KnowledgeOwner en de ander is bureaucraat. AnneJanssen 19 mrt 2014 10:19 (CET)

Het getal wordt automatisch gegenereerd door het systeem. De accounts hebben inderdaad dezelfde naam maar het zijn wel twee accounts met beide moderatorrechten. Daarom staat op verschillende pagina's ook gewoon hoeveel moderators er actief zijn, omdat 13 moderators een erg vertekend beeld geeft. :) apoo overleg · (MOD) 19 mrt 2014 15:05 (CET)

RSS feed

Er staat dat RSS feed een hulpmiddel is voor 'moderatoren'. Hoe wordt dit bedoelt? Ik kan het zelf ook gewoon in Opdrachten doen. Face-tongue.svgDeGroteEmojii

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_portaal:Moderator&oldid=601323"