Help mee! Maak een account of meld je aan.

Flag of New Zealand.svg In de maand februari vind het Wikiproject:Nieuw-Zeeland plaats! Wil je ook meedoen? Klik dan hier! Flag of New Zealand.svg

Taylor Swift

Uit Wikikids
Versie door Grootbrein (overleg | bijdragen) op 21 aug 2011 om 17:25 (Nieuwe pagina aangemaakt met ' == Taylor Swift == Taylor Swift is geboren op 13 December 1998. Ze is nu inmiddels Country zangeres. In België werd Swift vooral beroemd met het liedje You Belong W...')
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Taylor Swift

Taylor Swift is geboren op 13 December 1998. Ze is nu inmiddels Country zangeres. In België werd Swift vooral beroemd met het liedje You Belong With Me. In Nederland met Love Story maar ook andere landen zoals; Spanje, Portugal, Zwitserland en Turkije werd het clipje vaak bekeken. Taylor woont in Wyomissing in Amerika. Ze staat bekend om haar geweldige liedjes. Ook heeft ze in een paar films meegespeeld,alleen daar staat ze niet erg bekend om.


Jeugd en verledentijd

Taylor Swift ging toen ze zo'n 8 jaar oud was naar zangwedstrijden, karaokewedstrijden, ze hield heel erg van zingen. Vroeger werd ze ook gepest, in middels heeft ze nu veel liedjes over haar jeugd. Ze werd gevraagd voor een paar optredens toen ze 16 jaar oud was. Ze werd groots en had al liedjes ook liedjes en covers op YouTube geplaatst. Inmiddels had ze ook al haar eerste album en haar liedjes werden op YouTube al snel bekeken. Meer dan miljoenen mensen hebben haar liedjes geluisterd. Taylor Swift is de dochter van Andrea en Scott Swift. Ook heeft ze een broer, Austin Swift waar ze haar jeugd mee optrok. Ze hebben gewoond in een grote boerderij waar kerstbomen worden gekweekt. Taylor heeft veel boeken geschreven in haar jeugd die nu inmiddels heel erg bekend zijn. Taylor heeft inmiddels in haar leven veel vriendjes gehad, maar haar relaties duurde niet lang. Ook heeft ze veel liedjes geschreven over haar leven, maar vooral ook over liefde.


Beroemd

Taylor had veel bewondering voor haar oma, een bekende Oprah zangeres; Leann Rimes. Taylor had veel audities gedaan toen ze 10/12 was. Alleen Taylor werd afgewezen omdat ze te jong was. Taylor vond dat ze niet mocht opgeven. Later probeerde ze het nog maar werd opnieuw afgewezen. Taylor had gitaar-les genomen en leerde goed zingen. Ondertussen werd Taylor erg gepest op school, totdat haar ouders op haar 14e verhuisde. Taylor werd niet langer meer gepest. Toen ze vijftien jaar oud was werd haar een platendeal aangeboden. Helaas weigerde Taylor Swift dit, omdat ze het jammer vindt dat ze haar eigen liedjes niet mocht opnemen. Een paar maanden later werd haar weer een platendeal aangeboden. Veel mensen hebben haar optredens gezien en vond dat ze talent had. Bij deze platendeal mocht ze gelukkig wel haar eigen liedjes schrijven en opnemen. Veel liedjes had ze geschreven en wereld weid werd ze bekend. Ze heeft nu heel erg veel fans en heeft veel modeshows, interviews, maar ook worden er roddels over haar geschreven. Aan het begin moest ze daar wel aan wennen, en kreeg ze veel hulp. Inmiddels schrijft ze ook veel liedjes zelf.


Films

Ze speelde in 2009 in Hannah Montanah de Movie. Ze speelde in 2010 in Valentine's day. Taylor staat niet heel erg bekend om haar acteurtalenten maar meer om haar zangtalenten.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Taylor_Swift&oldid=195233"