Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(kan ik wel over mijn klas typen als ik niks persoonlijks typ ?)
(Nieuw)
 
Regel 3: Regel 3:
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
  
== Binnenkort .... ==
+
== je bio ==
  
[[Bestand:Badges_gebruikerspagina.png]]
+
Hi ik wil een bio over me zelf gaan schrijven, maar heb een vraag. kunnen mensen reageren op je bio?
{{--}}
+
:Dat kan, maar houdt er wel rekening mee dat WikiKids geen sociale mediasite is, maar een online-encyclopedie. Dat betekent dat het schrijven van artikelen het belangrijkste doel is. Als je een bio wilt schrijven om daar reacties op te krijgen raad ik je Instagram, Twitter of Facebook aan. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 25 jun 2020 12:55 (CEST)
Badges! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 11 nov 2019 21:45 (CET)
 
:Ik ben benieuwd! {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 11 nov 2019 22:23 (CET)
 
  
== wikikids ==
+
== Help ==
  
beste makers bestuur van wikikids
+
Hoi, ik ben nieuw hier en ik heb hulp nodig, zijn er tips?
  
 +
Groetjes '''BosBes'''
 +
:Hallo. Heb je al gekeken op het [[Portaal:Kids|Kidsportaal (klik)]]? Daar staat alle info die je nodig hebt. Heb je nog vragen, dan kun je ze altijd hier stellen. En als je wilt oefenen met iets, mag je altijd naar de [[Wikikids:Zandbak|Zandbak (klik)]]. Daar mag je oefenen, en hoef je geen info of echte artikelen te gaan schrijven. En als je alles geleerd hebt, kun je gaan naar [[Wikikids:Meehelpen-NieuwePagina|deze pagina (klik)]] en dan kun je beginnen met een artikel schrijven! [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 26 jun 2020 11:29 (CEST)
  
 +
== Moderators ==
  
 +
Hoi, een vraagje.
  
ik had een vraagje over jullie site het is mij niet helemaal duidelijk hoe wikikids werkt
+
Wat als een moderator zijn krachten  niet foed gebruikt?
:Op het [[portaal:Kids|Kidsportaal]] vindt je informatie over WikiKids. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 12 nov 2019 14:47 (CET)
 
oké dank u
 
  
== tandwalvis ==
+
Zoals accounts verwijderen die niks hebben gedaan,
 +
Plaatjes en tekst verwijderen etc..
  
wat is een tandwalvis ik kan het nergens vinden
+
Wie moeten we dan contacten?
:[[Wikipedia:Tandwalvis|Hier]] kun je informatie vinden over de tandwalvis. Groetjes,{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 12 nov 2019 16:12 (CET)
 
 
 
== panda ==
 
 
 
wat drinken panda's?
 
:De panda staat bekend omdat hij bamboe eet. De panda is een grote eter en houdt zich hier het grootste deel van de dag mee bezig. De Panda eet namelijk ongeveer 14 uur per dag. VERDER DRINKEN PANDA'S WATER EN MELK. Ze blijven drinken tot hun buik bol staat van al het vocht. Bron: https://panda-s2.webnode.nl/ Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 13 nov 2019 16:06 (CET)
 
 
 
== hallo ==
 
 
 
dag wikikids
 
:Hoi! Welkom op Wikikids! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 nov 2019 19:01 (CET)
 
 
 
== Badges! ==
 
 
 
Het heeft even geduurd maar nu zijn ze er eindelijk! De badges. Op [[WikiKids:Badges]] lees je alle informatie. Vragen of opmerkingen kun je hier plaatsen. Het systeem wordt in de loop van de tijd uitgebreid. Zo komt er nog een optie dat je een melding ontvangt wanneer je een nieuwe badge behaalt. Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 nov 2019 11:20 (CET)
 
:Ik ga zeker kijken wat het inhoudt! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 nov 2019 14:41 (CET)
 
::Leuk! Ik zag dat bij WikiKids Leeftijd 13 jaar 8 jaar komt te staan in plaats van 13. Kan dat aangepast worden? {{Gebruiker:Gerarddummer/Handtekening}} 14 nov 2019 14:57 (CET)
 
::Ik zie dat het badge van Artikelen niet goed werkt. [https://wikikids.nl/index.php?limit=50&title=Speciaal%3ABijdragen&contribs=user&target=Gerarddummer&namespace=0&tagfilter=&newOnly=1&start=&end= Hier] zie je dat Gerard Dummer meer dan 45 artikelen (5 keer een doorverwijzing aangemaakt) heeft geschreven. Terwijl het badge aangeeft dat hij 5 en maximaal 9 artikelen is gestart. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 14 nov 2019 15:06 (CET)
 
:::Badge 13 (XIII) betekend 8 jaar actief op WikiKids. Het getal staat niet voor het aantal jaren actief. Ik zie dat de mensen die al heeeeeeeel oud (;-)) zijn, dus voor 2009 geregistreerd de WikiLeeftijdsbadge niet hebben gehad. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het feit dat de registratiedatum toen nog niet werd genoteerd. Ik ga er even naar kijken. Ook naar de teller voor het aantal aangemaakte artikelen. Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 nov 2019 15:32 (CET)
 
::::Hoi! Ik heb het even bekeken en ik ga snel weer actief worden om de badges bij elkaar te sparen.. ik weet het nog niet... {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 nov 2019 19:00 (CET)
 
:::::Komt er trouwens nog een sjabloon waar je je badges kan verstoppen? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 nov 2019 19:32 (CET)
 
::::::Hoe bedoel je verstoppen? Je kunt {{tl|badges}} gebruiken. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 nov 2019 19:38 (CET)
 
:::::::Kijk. Ik heb op het einde aan mijn gebruikerspagina dat badge sjabloon gezet, maar bovenaan blijven de badges zitten. Kan dat worden opgelost? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 nov 2019 19:40 (CET)
 
:Oh ja! In [[Speciaal:Voorkeuren]] staat onderaan op de eerste pagina een vinkje en dat kun je uitzetten. Zie ook [[Wikikids:Badges]]. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 nov 2019 19:45 (CET)
 
::Bij het [[Speciaal:Badges|overzicht van alle badges]] staat het kopje van ''Uploaden'' bij ''Dagen bewerkt'' en andersom. Waar kan je dit veranderen? En bij het [https://wikikids.nl/index.php?title=Speciaal:Afmelden&returnto=Speciaal%3ABadgesOverzicht&returntoquery=user%3DApoo&logoutToken=0740a8cc3c8e5bc2391b31ffbb577cd35dcdb679%2B%5C BadgeOverzicht <small>(Je wordt afgemeld)</small>] staat als je niet ingelogd bent nog steeds een prullenbakje in een hoekje. Kan dit prullenbakje alleen voor bureaucraten zichtbaar zijn. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 14 nov 2019 21:21 (CET)
 
:::Ik neem hem mee! Het prullenbakje in het badgeoverzicht betekend badge afnemen, dus die blijft voor moderatoren zichtbaar. Het eerste is opgelost. Bedankt voor de oplettendheid! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 nov 2019 21:25 (CET)
 
::::Alleen als bureaucraat kun je badges aan gebruikers geven. Gebruikers met een blokkade of OT automatisch geen badges krijgen. Dit om dat gedrag niet te stimuleren. Vanaf wanneer telt het badge WikiLeeftijd? Als ik dat bekijk krijgen gebruikers met een bewerking pas dat badge. Telt het systeem vanaf de eerste bewerking of vanaf de registreer tijd. [[Speciaal:BadgesOverzicht/Muselk]]. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 14 nov 2019 21:32 (CET)
 
:::::Neehoor, als moderator kun je een badge [https://wikikids.nl/Speciaal:Badges?action=give geven] of [https://wikikids.nl/Speciaal:Badges?action=take&prefix=13723 afnemen]. De knop 'geven' is zichtbaar op [[Speciaal:Badges]] als het goed is. De knop afnemen is dat prullenbakje op [[Speciaal:BadgesOverzicht]]. Als bureacuraat kun je nieuwe badges toevoegen, bewerken en verwijderen. Bij iedere bewerking worden je 'statistieken' bijgewerkt en gecontroleerd of je een nieuwe badge hebt verdient. Als je geblokkeerd bent dan gaat dit niet en zal je ook geen nieuwe badges ontvangen. Op het moment dat gebruikers registreren gaat de teller lopen, iedere keer dat er een bewerking wordt gedaan wordt de teller (in elke categorie) bijgewerkt. Je moet dus wel bewerken om de nieuwe badges te verdienen. Stop jij nu voor 5 jaar met bewerken dan zal niet automatisch nieuwe WikiLeeftijd badges krijgen, die krijg je pas als je over 5 jaar weer een bewerking doet. Nu met de introductie van het systeem is er voor één keer een controle uitgevoerd. Alle gebruikers met meer dan 10 bewerkingen (dat waren er zo'n 2000) hebben alle badges gekregen waar zij recht op hebben (met uitzondering van de foutjes). Maar... stel dat er nu iemand is die 5 bewerkingen heeft gedaan en is geregistreerd in 2010 dan heeft deze gebruiker nu geen badges op zijn pagia, maar zodra hij inlogt en een bewerking doet dan wordt alles geupdate en krijgt deze gebruiker alle badges waar hij recht op heeft (WikiLeeftijd 9 jaar bijvoorbeeld). Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 nov 2019 21:49 (CET)
 
:::::Ik kan als moderator dat niet doen, dan krijg ik een tekst :
 
 
 
Je hebt geen rechten om badges te beheren om de volgende reden:
 
 
 
[[file:Farm-Fresh error.png]]
 
Je kunt deze handeling niet uitvoeren omdat je geen lid bent van de groep: bureaucraten.
 
 
 
:::::{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 14 nov 2019 21:56 (CET)
 
::::::Ik zie het, het gaat mis bij het klikken op opslaan :-). Dat hoort niet. Moderators moeten dat ook gewoon kunnen. Ga ik ook fixen! Uiteindelijk moeten moderators ook badges kunnen toevoegen en wijzigen, maar zoals het systeem nu inelkaar zit is het nogal ingewikkeld. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 nov 2019 22:06 (CET)
 
:Ik heb trouwens twee badges zelfgemaakt. Maar er zit nog geen plaatje bij. [[gebruiker:DeGroteEmojii/Badges|Hier kan je die vinden]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 nov 2019 08:01 (CET)
 
::De bewerkingen in 1 dag is een goed idee, die komt in de volgende update! Een badge voor het aantal sterren is lastig automatisch te maken, dus daar denk ik nog even over na. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 15 nov 2019 09:11 (CET)
 
:::Ik weet niet heel veel over het MediaWiki systeem, maar misschien werkt deze code:
 
*Zoek alle secties in Overleg Gebruiker:Gebruiker en zijn subpagina’s (archief) waarbij
 
**Sjabloon:Mod staat
 
**Bestand:BestandVanEenSter.png
 
*Als dit waar is dan
 
**Verander sterren verdient met 1
 
{{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 nov 2019 10:22 (CET)
 
:Het zit iets lastiger in elkaar helaas :(. Ik moet er ook rekening mee houden dat het systeem niet iedere keer alle 600.000 databaseregels van WikiKids doorzoekt. Dat kan de server niet aan :). {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 15 nov 2019 10:32 (CET)
 
::Snap ik wel. Dan krijg je een soort DDoS. Maar dan anders. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 nov 2019 10:35 (CET)
 
::Het lijkt mij eigenlijk niet logisch dat je een badge krijgt als je al een ster hebt. Dan heb je al een belonging. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 15 nov 2019 11:14 (CET)
 
 
 
:Mooi gedaan! Ze zijn erg nadrukkelijk aanwezig op je gebruikerspagina, maar dat is volgens mij ook precies bedoeling. ;) Groeten, {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 15 nov 2019 16:19 (CET)
 
::Even over de bewerkingen in 1 dag, het moet meer om kwaliteit gaan dan om kwantiteit. Het zou dan verstandig zijn als je maar tot de 100 bewerkingen kan. Dat zorg ervoor dat je niet allemaal onzin bewerkingen gaat doen. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 18 nov 2019 18:03 (CET)
 
:::Klopt, dat worden ook maar 5 badges. Over het precieze aantal moet ik nog even nadenken, maar het wordt niet meer dan 100 (misschien zelfs 50). Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 18 nov 2019 18:15 (CET)
 
::::Ik heb nog een paar ideeën aan familie gevraagd, er kwamen een paar ideeën uit:
 
::::*Titel wijzigen
 
::::*Bewerkingen terugdraaien
 
::::*Welkomstsjabloon op een overlegpagina zetten, of een zandbaksjabloon natuurlijk.
 
::::*Als je een handtekening gemaakt hebt. Als je de pagina [[Speciaal:MyPage/Handtekening]] hebt aangemaakt?
 
::::*Stempas (was al een idee)
 
:::::Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 18 nov 2019 21:16 (CET)
 
 
 
== Herbarium een vraag  ==
 
 
 
Hallo redactie van wikikids.
 
 
 
Ik moet van school een Herbarium maken dus was mijn vraag
 
kunnen jullie meer over bladen gaan schrijven. zo wel
 
dan zou dat heel fijn zijn.
 
 
 
Met vriendelijke groet ivar19
 
:Hoi Ivar! Je kan zelf ook artikelen maken. Klik/druk [[wikikids:Meehelpen-NieuwePagina|hier]] om een artikel te maken. Heb je er nog hulp bij nodig? Ga dan naar het [[Portaal:kids|kidsportaal]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 nov 2019 19:04 (CET)
 
::Om iets concreter antwoord te geven op deze vraag: kijk [https://books.google.nl/books?id=ESNIhP0f50QC&pg=PA14&dq=bladvormen&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwiy_ozRsurlAhUSa1AKHeRBAtUQ6AEINzAC#v=onepage&q=bladvormen&f=false hier] eens. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 14 nov 2019 20:16 (CET)
 
 
 
== Melding ==
 
 
 
Je krijgt normaal een melding als iemand je overleg bewerkt. Waar kan je die code daarvoor vinden? Ik wil het namelijk gebruiken voor mijn gebruikerspagina. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 nov 2019 10:18 (CET)
 
:<code><nowiki><div class="usermessage">Tekst hier</div></nowiki></code>. Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 15 nov 2019 10:28 (CET)
 
 
 
== ik kan voor mijn vriend geen acout maken ==
 
 
 
hoe moet dat dan
 
:Zo te zien is het gelukt. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 15 nov 2019 13:36 (CET)
 
== Bericht van Anomien777 ==
 
hey! ik maak een proefwerk over de uil maar ik wil wat meer informatie daarover... Groetjes anoniem777
 
:Zie het artikel [[Uil]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 nov 2019 14:03 (CET)
 
 
 
== spreekbeurt ==
 
 
 
ik hou mijn spreekbeurt over kinderrechten ik wil graag wat informatie hebben
 
:Hoi. Je kan het artikel hier vinden: [[Kinderrechten]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 nov 2019 17:57 (CET)
 
 
 
== Verbergen ==
 
 
 
Hoi. Kunnen [https://wikikids.nl/index.php?title=YouTube&oldid=339190 de][https://wikikids.nl/index.php?title=YouTube&oldid=339191 ze] bewerkingen weg? Er staat namelijk een E-mail in. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 nov 2019 19:42 (CET)
 
:Gedaan, bedankt voor het melden. {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 15 nov 2019 19:48 (CET)
 
 
 
== wikikids ==
 
 
 
hoe lang bestaat wikikids al????
 
:Wikikids bestaat al 13 jaar. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 16 nov 2019 15:46 (CET)
 
 
 
== Wat is een dj ==
 
 
 
Wat is een dj
 
 
 
Hey beste mede oempa loempa,
 
Je weet zeker wel wat het is. Maar ik leg het een uit...
 
Een dj is iemand die met een computer muziek maakt. Super cool!!!
 
Moet je eens op zoeken.
 
  
 
Groetjes,
 
Groetjes,
xxxwikikidxxx
+
[[Gebruiker:Bosbes|Bosbes]] ([[Overleg gebruiker:Bosbes|overleg]]) 26 jun 2020 12:24 (CEST)
 +
:Moderators controleren elkaars werk ook altijd en zullen elkaar hier op aanspreken, maar mocht je een actie van een moderator niet begrijpen dan kun je die moderator altijd om extra uitleg vragen op zijn of haar overlegpagina. Een moderator zal zijn actie dan toelichten. Lukt je dat niet dan kun je altijd nog een berichtje plaatsen hier in de boomhut. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 26 jun 2020 12:28 (CEST)
  
== hoi ==
+
== Naam Veranderen ==
  
ik ben lolpa en wil meer weten over badhuizen
+
Hoi! Sorry als ik teveel vragen stel.
  
Hoi lolpa.
+
Maar, is het mogelijk om je naam te veranderen?
  
Badhuizen waren bij de Romeinen erg bijzonder alleen mannen mochten naar binnen en je kon alleen naar binnen als je rijk was.
 
:Om het beter uit te leggen: Hier is het artikel: [[Badhuis]]. Zorg ervoor dat je het in enkelvoud en niet in meerdervoud opzoekt! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 18 nov 2019 15:13 (CET)
 
dankje wel het is voor school
 
 
== kan ik wel over mijn klas typen als ik niks persoonlijks typ ? ==
 
 
kan ik over mij klas typen als ik niks persoonlijks typ?
 
:Ja. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 18 nov 2019 14:46 (CET)
 
Ja alleen moet je inderdaad niks persoonlijks online zetten.
 
 
Groetjes,
 
Groetjes,
xxliekexx
+
[[Gebruiker:Bosbes|Bosbes]] ([[Overleg gebruiker:Bosbes|overleg]]) 26 jun 2020 15:17 (CEST)
[[Gebruiker:Xxliekexx|Xxliekexx]] ([[Overleg gebruiker:Xxliekexx|overleg]]) 2 dec 2019 14:05 (CET)
+
:Dat kan je niet zelf, we kunnen voor één keer je naam veranderen. Als je dat wil kun je dat hier aangeven. Denk er goed over na want het kan maar één keer en daarna niet meer. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 26 jun 2020 15:28 (CEST)
  
==Bericht==
+
== middeleeuwen ==
  
waarom kan je iets bewerken alleen als je een account hebt /??????????????????????????????????????????????/ geef alsjeblieft antwoord
+
mag je van de tekst van de middeleeuwen een samenvatting maken
:Hoi. Anders weten we niet wie een bepaalde bewerking doet. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 18 nov 2019 15:08 (CET)
 
  
== Nieuw hiero! ==
+
ps gaat wel over de tekst van wikikids
 +
:Van het artikel [[middeleeuwen]] mag je natuurlijk voor jezelf een samenvatting maken. Je mag de tekst alleen niet vervangen door jouw samenvatting. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 29 jun 2020 12:49 (CEST)
  
Hey lieve allemaal,
+
== Gebruikers Pagina ==
  
Fijn dat jullie ook op wikikids zitten. Ik ben hier helemaal
+
Hoi! Ik heb een vraag. Hoe maak je je Gebruikers Pagina meer sierlijk?
nieuw en weet niet zo goed hoe het werkt... Weten jullie
 
het wel? En zo ja, wat moet ik dan doen?
 
Ik hoop dat jullie het wel weten.
 
  
Lieve groetjes,
+
Sommige hebben een zwarte achtergrond, hoe doe je dat?
xxxwikikidxxx
 
(Ik blijf liever anoniem...)
 
  
:Hoi Wikikid! Je kan op [[Portaal:Kids|het Kidsportaal kijken]]. Veel plezier! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 18 nov 2019 18:04 (CET)
 
 
Hoi DeGroteEmoji,
 
Dankjewel voor de info!
 
 
Vriendelijke groet,
 
xxxwikikidxxx
 
 
:Graag gedaan! Als je nog een vraag hebt kan je die hier altijd stellen. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 19 nov 2019 17:56 (CET)
 
 
Dank je wel! ohohh, Ik ben je zoooo dankbaar!
 
Groetjes,
 
Je aanlanger...♥♥♥
 
 
 
 
GEINTJEEE!!!
 
Maar ik ben je wel erg dankbaar!
 
 
Groetjes,
 
Groetjes,
xxxwikikidxxx
+
[[Gebruiker:Bosbes|Bosbes]] ([[Overleg gebruiker:Bosbes|overleg]])⛓ 29 jun 2020 11:37 (CEST)
 
+
:Hoi, dat kun je doen door codes te kopiëren van andermans gebruikerspagina. De codes zijn individueel vrij te gebruiken. Als je precies dezelfde opmaak gebruikt als iemand gebruikerspagina moet je wel toestemming vragen aan iemand. Dit geldt ook voor bepaalde sjablonen. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 29 jun 2020 12:50 (CEST)
== ? ==
 
 
 
hoe kan je bewerken ??
 
 
 
ik ben ruben
 
:Door naar een artikel te gaan en op bewerken te klikken.{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 18 nov 2019 17:31 (CET)
 
 
 
waar staat dat knopje
 
:Het is geen knopje maar een tabkaartje, bovenaan de pagina. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 19 nov 2019 18:38 (CET)
 
 
 
== leonardo da vinci ==
 
 
 
hoe is leonardo da vinci doodgegaan?? stuur alsjeblieft een andwoord
 
: Waarschijnlijk als gevolg van een beroerte (Bron: Engelstalige Wikipedia). Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 19 nov 2019 18:42 (CET).
 
 
 
== boom ==
 
 
 
hoe kan het dat bomen zo out kunnen worden
 
:Kijk op het artikel [[Boom]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 20 nov 2019 11:46 (CET)
 
 
 
== Let op: Awardnominaties ==
 
 
 
Beste gebruikers, onthoudt dat het tot en met 23 november mogelijk is een awardverzoek in te dienen, stemmen kan de week erna nog. In december wordt op de Award-pagina de gouden award verloot, waardoor gedurende december geen nominaties mogelijk zijn. Alle nominaties die men tijdens december wilt uitvoeren, kunnen in januari 2020 worden ingeleverd. '''Let dus op dat je je artikel nog vóór zaterdag nomineert om kans te maken op de gouden award.''' {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 20 nov 2019 19:24 (CET)
 
 
 
== hoe oud moet je zijn ==
 
 
 
hoe oud moet je zijn
 
:Voor wat? {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 nov 2019 12:32 (CET)
 
 
 
== Geblokkeerd ==
 
 
 
Waarom werd onze school geblokkeerd?
 
:Jullie school is niet geblokkeerd geweest. Tenminste. Voor dit account niet. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 21 nov 2019 13:41 (CET)
 
::Jullie school is geblokkeerd geweest omdat jullie te veel kliederde op WikiKids. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 nov 2019 13:47 (CET)
 
 
 
== modenator ==
 
 
 
Hoe kan ik modenator worden?
 
:Zie [[Wikikids:Moderator]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 21 nov 2019 13:43 (CET)
 
 
 
== hoe werkt dit ==
 
 
 
'''Vetgedrukte tekst'''
 
:Hoe Wikikids werkt zie je [[Portaal:Kids|hier]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 22 nov 2019 12:53 (CET)
 
 
 
== Simon Scarrow ==
 
 
 
Ik heb een boek gelezen over Simon Scarrow ik heb hier gekeken en op Wikipedia ik wil weten wie het is.
 
Of jullie een pagina willen aanmaken.
 
Ik wil weten welke boeken hij heeft gemaakt ik heb de gladiator serie gelezen.
 
Ik wil weten welke boeken hij nog meer heeft geschreven.
 
:Hoi. Wij zijn niet jouw slaafjes. Je kan het opzoeken op internet of het artikel zelf maken. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 22 nov 2019 15:41 (CET)
 
::Er is inderdaad geen Nederlandstalig artikel over Simon Scarrow op Wikipedia, maar kijk [https://www.hebban.nl/auteur/simon-scarrow#filter=language:nl HIER] eens, dan krijg je toch behoorlijk wat informatie. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 22 nov 2019 19:16 (CET)
 
 
 
== waarom is er bij motorfiets weinig informatie ==
 
:Ik vind het nogal meevallen. Er is een [[Motorfiets|uitgebreid artikel]], alleen de hoofdstukjes behoeven nog wat aanvulling. Dus: waar wacht je op? Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 23 nov 2019 12:00 (CET)
 
 
 
== plaatje kleiner maken ==
 
 
 
Hoe kun je een plaatje kleiner maken? bij kan hij niet eens op de pagina.[[Gebruiker:ArtikelTyper|ArtikelTyper]] ([[Overleg gebruiker:ArtikelTyper|overleg]]) 23 nov 2019 14:03 (CET)
 
:Dat doe je door deze code te typen <nowiki>[[Bestand:<hier je bestand>|thumb|<hier hoeveel pixels je wilt, normaal is dat 300>px]]</nowiki> dan krijg je bijvoorbeeld: <nowiki>[[Bestand:LEGO-blokjes.JPG|thumb|300px]]</nowiki>. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 23 nov 2019 15:01 (CET)
 
::Toevallig! Wist je dat ik Bestand:LEGO-blokjes.JPG heb geupload? en bedakt!
 
 
 
== Eigen artikel ==
 
 
 
Hoe schrijf je een eigen artikel?
 
:Dat kan je [[Wikikids:Meehelpen-NieuwePagina|hier]] zien. Heb je daarna nog vragen dan kan je deze hier stellen. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 23 nov 2019 14:58 (CET)
 
 
 
== badges ==
 
 
 
beste wikikids,
 
hoe kun je badges verdienen
 
:Door te bewerken op WikiKids! In de [[Speciaal:Badges|lijst van badges]] staat bij elke badge wat je moet doen om deze te verdienen. Kijk op [[Wikikids:Badges]] voor meer informatie. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 24 nov 2019 12:30 (CET)
 
 
 
== Romeinse bouw ==
 
 
 
Hey,
 
ik moet een onderzoek doen naar de romeinse architectuur, maar ik kan niet vinden hoe de constructie heet die de romeinen hebben uitgevonden voor bruggen. Zou een van jullie het weten??
 
:Bedoel je misschien aquaduct? [[Aquaduct|Hier]] is het hele artikel. Groetjes, [[Gebruiker:ArtikelTyper|ArikelTyper]] ([[Overleg gebruiker:ArtikelTyper|overleg]]) 24 nov 2019 19:20 (CET)
 
 
 
== sjabloon maken ==
 
 
 
Hoe kun je een sjabloon maken? ik bedoel niet invoegen maar zelf een sjabloon maken. [[Gebruiker:ArtikelTyper|ArikelTyper]] ([[Overleg gebruiker:ArtikelTyper|overleg]]) 24 nov 2019 19:30 (CET)
 
:Zie [[Wikikids:Sjabloon maken]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 24 nov 2019 19:33 (CET)
 
 
 
== booreilandden ==
 
 
 
is er waat  over booreiland
 
:Ja, typ maar in bij zoeken. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 25 nov 2019 10:12 (CET)
 
 
 
== Meldingen en Notificaties ==
 
 
 
Zit er een verschil tussen meldingen en Notificaties? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 26 nov 2019 14:22 (CET)
 
:Ja, er zit verschil in. Meldingen zijn vaak wat ‘specialer’ (badges ontvangen bijvoorbeeld, nieuw bericht op je overleg) notificaties zijn meldingen voor zaken die wat vaker voorkomen (bedankjes). {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 26 nov 2019 14:28 (CET)
 
::Zijn bedankjes dingen als  je hebt je eerste bewerking gedaan en zo, zoals op Wikipedia? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 26 nov 2019 14:29 (CET)
 
:::Ja onder andere. En binnenkort komt er een mogelijkheid om gebruikers te bedanken voor hun bewerkingen. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 26 nov 2019 14:47 (CET)
 
:::: ook voor niet- moderators? [[Gebruiker:ArtikelTyper|ArikelTyper]] ([[Overleg gebruiker:ArtikelTyper|overleg]]) 26 nov 2019 19:40 (CET)
 
:::::Ja! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 26 nov 2019 19:49 (CET)
 
:::Is het dan een optie om die twee samen te voegen, dus meldingen en notificaties in 1. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 26 nov 2019 20:45 (CET)
 
::::Dat kan helaas niet, tenzij de ontwikkelaars van Wikipedia dat besluiten te doen. Je zult straks zien (als je een aantal meldingen hebt) dat het wel handig is dat ze een beetje gescheiden zijn. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 26 nov 2019 20:47 (CET)
 
 
 
== Badges ==
 
 
 
Bij de [[Speciaal:Badges|Lijst van alle badges]] staat alleen nog maar bij de weinig uitgegeven badges hoeveel mensen die hebben gekregen. Is dat normaal? Zo, ja waarom tonen jullie dan niet meer de aantallen bij die badges? Groetjes [[Gebruiker:ArtikelTyper|AritkelTyper]] ([[Overleg gebruiker:ArtikelTyper|overleg]]) 27 nov 2019 17:35 (CET)
 
:Een lijst van 2000 namen is niet interessant. Daarom heb ik ervoor gekozen om alleen nog bij de badges die 'speciaal' zijn (dus waar je echt wat voor gedaan moet hebben) te laten zien hoeveel keer die behaald zijn en door wie. Sowieso is dit overzicht tijdelijk. Er komt nog een grote update, maar dat duurt nog even. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 27 nov 2019 17:39 (CET)
 
:::Ok bedankt. Maar een vraagje over iets anders. Hoe maak je die handtekening? {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 27 nov 2019 18:36 (CET)
 
 
 
== overleg ==
 
 
 
wat is een overleg eigenlijk
 
:Een overleg is een pagina waar dat je kunt overleggen om een pagina te bewerken zonder ruzie of een bewerkingsconflict te veroorzaken. {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 1 dec 2019 09:37 (CET)
 
 
 
== Werkstuk ==
 
 
 
Weten jullie miss een onderwerp voor een werkstuk
 
:Nee. Je moet het zelf uitkiezen. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 09:46 (CET)
 
 
 
== ronnie flex ==
 
 
 
persoonlijke informatie ronnie flex'
 
:Wat bedoel je? {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 1 dec 2019 09:41 (CET)
 
 
 
== ijsberen ==
 
 
 
ik kan voor mijn werkstuk niks over ijsberen vinden
 
:[[IJsbeer|Hier]] is een artikel over ijsberen. Groetjes,{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 29 nov 2019 15:27 (CET)
 
 
 
== Foute informatie pagina Fret ==
 
 
 
Hallo,
 
  
Ik heb de pagina over de fret gelezen en ben hier erg van geschrokken. Bij de voeding van de fret staat dat fretten stukjes groente, rozijnen, bananen, pindakaas en zelfs gedroogd kattenvoer kunt geven. DIT IS NIET WAAR! Sterker nog, een fret kan hieraan op termijn zelfs overlijden omdat groente en andere niet dierlijke producten gewoonweg niet verteerd kunnen worden door de fret. Ik heb zelf fretten en hoop toch niet dat mensen de informatie van jullie pagina hebben overgenomen. De hieronder geplaatste informatie heb ik van de site van een dierenarts die fretten behandelt.
+
== hi ==
  
Een fret is een strikte vleeseter, hetgeen betekent dat het dier speciale eisen stelt aan de samenstelling van zijn voer. Gewone kattenvoeders en andere frettenvoeders bevatten te veel koolhydraten en te weinig dierlijke eiwitten en vetten, waardoor allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan: diarree, kaalheid, maar ook het ontwikkelen van insulinomen: een veel voorkomende tumor van de alvleesklier, wordt toegeschreven aan het voortdurend in overmaat aanwezig zijn van koolhydraten in het voer. De fret heeft maar een kort maagdarmkanaal met een darmflora die niet veel voorstelt. De voeding die opgenomen is verlaat na 3 a 4 uur alweer het lichaam. Ook dat geeft aan dat de bestanddelen in de voeding voldoende aanwezig moeten zijn en ook een goede verteerbaarheid moeten hebben. Fruit en groenten worden niet verteerd. De aanwezigheid zal de voedingswaarde van het voedsel verlagen. Grote ingeslikte stukken kunnen obstipatie (verstopping) veroorzaken. Fretten hebben echter (helaas) wel een smaakvoorkeur voor suikers, groenten en fruit.
+
hoi ik ben er weer maar ik ben me code vergeten en wil hem op een andere laptop installeren dus kan iemand me cade doorsturen
 +
:Als je met code je wachtwoord bedoelt kun je via "Voorkeuren" je wachtwoord wijzigen. Als je niet meer ingelogd bent kun je nog op "wachtwoord vergeten" klikken, maar als je geen e-mailadres hebt opgegeven dan kan dat helaas niet meer en zul je via dit account moeten bewerken. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 3 jul 2020 23:53 (CEST)
  
Ik wil u dringend verzoeken de informatie op Wikikids aangaande de fret te verwijderen of te corrigeren. Voor verder informatie over de fret verwijs ik u naar de site van de frettenkliniek.
+
== Toestemming ==
  
IK hoop dat u zsm aan mijn verzoek wilt voldoen omdat er frettenlevens op het spel staan.
+
Eigenlijk ben ik nog geen 16 jaar maar zit ik toch op Wikikids zonder toestemming van mijn ouders, mag dat?{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 6 jul 2020 09:10 (CEST)
 +
:Als je geen toestemming hebt gevraagd aan je ouders dan mag je wikikids gewoon bewerken. Maar als je ouders er achter komen en ons vertellen dat ze niet willen dat jij wikikids gebruikt dan zijn we verplicht je account permanent te blokkeren. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 6 jul 2020 09:21 (CEST)
  
Hartelijke groet,
+
== wikkiekids ==
Lillibet
 
:Hallo Lillibet. Bedankt voor je oplettendheid! Aangezien je zelf fretten hebt en dus een expert bent op het gebied van fretten. Is het een idee dat je de pagina zelf aanpast en verbeterd? Dat is namelijk ook het idee van WikiKids. Iedereen kan de tekst aanpassen! Let daarbij wel op dat het letterlijk kopiëren van tekst niet is toegestaan. Als je de tekst niet wil aanpassen dan mag je ook het stuk over de ongezonde voeding verwijderen. Als je dat ook niet wil doen zal ik er later even naar kijken. Laat maar weten en bedankt voor je bericht! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:40 (CET)
 
  
In navolging van mijn eerdere bericht.. Ik heb het zelf al gewijzigd.
+
zijn jullie te vertrouwen???????????????????????????
 +
:Zolang iedereen gewoon tekst met vertrouwbare bronnen gebruikt om in Wikids te zetten wel. [[Gebruiker:Eize01|<font color="Darkgreen">Єize01</font>🚩<font color="red">(નુ־)</font>]] [[Overleg gebruiker:Eize01|<font color="turquoise">''overleg?''</font>]] 14 jul 2020 11:37 (CEST)
  
Groetjes Lillibet
+
== Mag je ...==
:Dankjewel. Zou je het misschien ook in je eigen woorden kunnen zetten? Anders moet ik de tekst aanpassen. Het letterlijk kopiëren van tekst van andere websites is namelijk auteursrechtenschending en daar kunnen we problemen mee krijgen. Bedankt voor je bijdrage in ieder geval! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:46 (CET)
+
mag je informatie van een andere website?
 +
:Ja je mag altijd informatie van andere websites gebruiken op WikiKids. Let er wel op dat deze informatie betrouwbaar is! {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 15 jul 2020 19:13 (CEST)
 +
::JE mag echter geen tekst kopiëren. [[Gebruiker:Eize01|<font color="Darkgreen">Єize01</font>🚩<font color="red">(નુ־)</font>]] [[Overleg gebruiker:Eize01|<font color="turquoise">''overleg?''</font>]] 16 jul 2020 10:56 (CEST)
  
Dankjewel voor je snelle reactie.Ik heb het aangepast en hoop dat het zo goed is.
+
== commentaar categorieën bij artikel Christenzionisme ==
  
Groetjes Lillibet
+
hoi, ik ben bezig met het Artikel "Christenzionisme". Ik las daar de commentaarbalken. indeling; te moeilijk  ;verbeteren;  Ik heb het behoorlijk aangepast. indeling, links met uitleg en taal zijn flink aangepast. Taal lijkt me niet moeilijker meer dan andere artikelen op wikikids. Hoe kom ik van die balken af?
:Zo is het goed. Dank je wel! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 30 nov 2019 15:01 (CET)
+
[[Gebruiker:Piet118|Piet118]] ([[Overleg gebruiker:Piet118|overleg]]) 23 jul 2020 12:25 (CEST)
 +
:{{done}}- Het zijn trouwens sjablonen (handig om te weten voor een volgende keer).[[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 23 jul 2020 14:03 (CEST)
  
== Een vraag  ==
+
== Nieuw ==
  
Hoe is WikiKids gemaakt?
+
Hoi, ik ben best wel nieuw hier, en ik snap nog niet helemaal hoe het hier allemaal werkt.
:Door een groepje leraren. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
Kan iemand me helpen?
  
== Bloemen ==
+
Bedankt!
 +
Groeten van
 +
ThePurpleKing.
 +
:Hoi, op het [[portaal:Kids|Kidsportaal]] vind je een heleboel informatie over hoe WikiKids werkt. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 7 aug 2020 12:12 (CEST)
  
Hoi. Ik heb gezien dat '''Thanks''' op Wikikids komt, maar worden bloemen dan niet overbodig? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
Is er nog meer info?
:Nee. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 13:02 (CET)
+
:We hebben [[Wikikids:Tutorial|hier]] nog een snelcursus. De snelcursus geeft de basis-informatie. De informatie op het Kidsportaal is uitgebreider. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 7 aug 2020 15:05 (CEST)

Huidige versie van 7 aug 2020 om 15:05

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

je bio

Hi ik wil een bio over me zelf gaan schrijven, maar heb een vraag. kunnen mensen reageren op je bio?

Dat kan, maar houdt er wel rekening mee dat WikiKids geen sociale mediasite is, maar een online-encyclopedie. Dat betekent dat het schrijven van artikelen het belangrijkste doel is. Als je een bio wilt schrijven om daar reacties op te krijgen raad ik je Instagram, Twitter of Facebook aan. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 25 jun 2020 12:55 (CEST)

Help

Hoi, ik ben nieuw hier en ik heb hulp nodig, zijn er tips?

Groetjes BosBes

Hallo. Heb je al gekeken op het Kidsportaal (klik)? Daar staat alle info die je nodig hebt. Heb je nog vragen, dan kun je ze altijd hier stellen. En als je wilt oefenen met iets, mag je altijd naar de Zandbak (klik). Daar mag je oefenen, en hoef je geen info of echte artikelen te gaan schrijven. En als je alles geleerd hebt, kun je gaan naar deze pagina (klik) en dan kun je beginnen met een artikel schrijven! Didi05 (overleg) 26 jun 2020 11:29 (CEST)

Moderators

Hoi, een vraagje.

Wat als een moderator zijn krachten niet foed gebruikt?

Zoals accounts verwijderen die niks hebben gedaan, Plaatjes en tekst verwijderen etc..

Wie moeten we dan contacten?

Groetjes, Bosbes (overleg) 26 jun 2020 12:24 (CEST)

Moderators controleren elkaars werk ook altijd en zullen elkaar hier op aanspreken, maar mocht je een actie van een moderator niet begrijpen dan kun je die moderator altijd om extra uitleg vragen op zijn of haar overlegpagina. Een moderator zal zijn actie dan toelichten. Lukt je dat niet dan kun je altijd nog een berichtje plaatsen hier in de boomhut. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 26 jun 2020 12:28 (CEST)

Naam Veranderen

Hoi! Sorry als ik teveel vragen stel.

Maar, is het mogelijk om je naam te veranderen?

Groetjes, Bosbes (overleg) 26 jun 2020 15:17 (CEST)

Dat kan je niet zelf, we kunnen voor één keer je naam veranderen. Als je dat wil kun je dat hier aangeven. Denk er goed over na want het kan maar één keer en daarna niet meer. :) apoo overleg · (MOD) 26 jun 2020 15:28 (CEST)

middeleeuwen

mag je van de tekst van de middeleeuwen een samenvatting maken

ps gaat wel over de tekst van wikikids

Van het artikel middeleeuwen mag je natuurlijk voor jezelf een samenvatting maken. Je mag de tekst alleen niet vervangen door jouw samenvatting. Mvg, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 29 jun 2020 12:49 (CEST)

Gebruikers Pagina

Hoi! Ik heb een vraag. Hoe maak je je Gebruikers Pagina meer sierlijk?

Sommige hebben een zwarte achtergrond, hoe doe je dat?

Groetjes,

Bosbes (overleg)⛓ 29 jun 2020 11:37 (CEST)
Hoi, dat kun je doen door codes te kopiëren van andermans gebruikerspagina. De codes zijn individueel vrij te gebruiken. Als je precies dezelfde opmaak gebruikt als iemand gebruikerspagina moet je wel toestemming vragen aan iemand. Dit geldt ook voor bepaalde sjablonen. Mvg, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 29 jun 2020 12:50 (CEST)

hi

hoi ik ben er weer maar ik ben me code vergeten en wil hem op een andere laptop installeren dus kan iemand me cade doorsturen

Als je met code je wachtwoord bedoelt kun je via "Voorkeuren" je wachtwoord wijzigen. Als je niet meer ingelogd bent kun je nog op "wachtwoord vergeten" klikken, maar als je geen e-mailadres hebt opgegeven dan kan dat helaas niet meer en zul je via dit account moeten bewerken. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 3 jul 2020 23:53 (CEST)

Toestemming

Eigenlijk ben ik nog geen 16 jaar maar zit ik toch op Wikikids zonder toestemming van mijn ouders, mag dat?Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 6 jul 2020 09:10 (CEST)

Als je geen toestemming hebt gevraagd aan je ouders dan mag je wikikids gewoon bewerken. Maar als je ouders er achter komen en ons vertellen dat ze niet willen dat jij wikikids gebruikt dan zijn we verplicht je account permanent te blokkeren. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 6 jul 2020 09:21 (CEST)

wikkiekids

zijn jullie te vertrouwen???????????????????????????

Zolang iedereen gewoon tekst met vertrouwbare bronnen gebruikt om in Wikids te zetten wel. Єize01🚩(નુ־) overleg? 14 jul 2020 11:37 (CEST)

Mag je ...

mag je informatie van een andere website?

Ja je mag altijd informatie van andere websites gebruiken op WikiKids. Let er wel op dat deze informatie betrouwbaar is! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 15 jul 2020 19:13 (CEST)
JE mag echter geen tekst kopiëren. Єize01🚩(નુ־) overleg? 16 jul 2020 10:56 (CEST)

commentaar categorieën bij artikel Christenzionisme

hoi, ik ben bezig met het Artikel "Christenzionisme". Ik las daar de commentaarbalken. indeling; te moeilijk ;verbeteren; Ik heb het behoorlijk aangepast. indeling, links met uitleg en taal zijn flink aangepast. Taal lijkt me niet moeilijker meer dan andere artikelen op wikikids. Hoe kom ik van die balken af? Piet118 (overleg) 23 jul 2020 12:25 (CEST)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd- Het zijn trouwens sjablonen (handig om te weten voor een volgende keer).Didi05 (overleg) 23 jul 2020 14:03 (CEST)

Nieuw

Hoi, ik ben best wel nieuw hier, en ik snap nog niet helemaal hoe het hier allemaal werkt. Kan iemand me helpen?

Bedankt! Groeten van ThePurpleKing.

Hoi, op het Kidsportaal vind je een heleboel informatie over hoe WikiKids werkt. Mvg, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 7 aug 2020 12:12 (CEST)

Is er nog meer info?

We hebben hier nog een snelcursus. De snelcursus geeft de basis-informatie. De informatie op het Kidsportaal is uitgebreider. Mvg, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 7 aug 2020 15:05 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=625364"