Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(taj mahal)
(Wubbo Ockels)
 
Regel 1: Regel 1:
 
{{Boomhut}}
 
{{Boomhut}}
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center]]
+
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center|link=https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&action=edit&section=new]]
 +
[[ca:Vikidia:La cabanya]]
 +
[[en:Vikidia:Talk]]
 +
[[es:Vikidia:Patio]]
 +
[[fr:Vikidia:Bavardages]]
 +
[[it:Vikidia:La casa sull'Albero]]
 +
[[pt:Vikidia:Pátio]]
 +
[[ru:Vikidia:Текущие события]]
 +
[[scn:Vikidia:Chiazza di Nappi]]
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 +
== Tabel ==
  
== Foute informatie pagina Fret ==
+
Hoi,
 +
Hoe kan je een tabel op je pagina doen?
 +
groet, Wikigirl2009 🍔[[Gebruiker:Wikigirl2009|Wikigirl2009]] ([[Overleg gebruiker:Wikigirl2009|overleg]]) 19 mei 2021 15:48 (CEST)🍕
 +
:Informatie over tabellen kun je [[Wikikids:Handleiding-wiki/Tabellen|hier]] vinden. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 19 mei 2021 17:12 (CEST)
 +
Bedankt! [[Gebruiker:Wikigirl2009|Wikigirl2009]] ([[Overleg gebruiker:Wikigirl2009|overleg]]) 19 mei 2021 19:11 (CEST)
  
Hallo,
+
== Clubhuis ==
  
Ik heb de pagina over de fret gelezen en ben hier erg van geschrokken. Bij de voeding van de fret staat dat fretten stukjes groente, rozijnen, bananen, pindakaas en zelfs gedroogd kattenvoer kunt geven. DIT IS NIET WAAR! Sterker nog, een fret kan hieraan op termijn zelfs overlijden omdat groente en andere niet dierlijke producten gewoonweg niet verteerd kunnen worden door de fret. Ik heb zelf fretten en hoop toch niet dat mensen de informatie van jullie pagina hebben overgenomen. De hieronder geplaatste informatie heb ik van de site van een dierenarts die fretten behandelt.
+
Hoi,  
 +
Hoe kan je in het clubhuis komen?
 +
groet, Wikigirl2009 [[Gebruiker:Wikigirl2009|Wikigirl2009]] ([[Overleg gebruiker:Wikigirl2009|overleg]]) 19 mei 2021 15:51 (CEST)
 +
:Het Clubhuis kun je [[WikiKids:Clubhuis|hier]] vinden! {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 19 mei 2021 17:10 (CEST)
 +
bedankt [[Gebruiker:Wikigirl2009|Wikigirl2009]] ([[Overleg gebruiker:Wikigirl2009|overleg]]) 19 mei 2021 19:05 (CEST)
  
Een fret is een strikte vleeseter, hetgeen betekent dat het dier speciale eisen stelt aan de samenstelling van zijn voer. Gewone kattenvoeders en andere frettenvoeders bevatten te veel koolhydraten en te weinig dierlijke eiwitten en vetten, waardoor allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan: diarree, kaalheid, maar ook het ontwikkelen van insulinomen: een veel voorkomende tumor van de alvleesklier, wordt toegeschreven aan het voortdurend in overmaat aanwezig zijn van koolhydraten in het voer. De fret heeft maar een kort maagdarmkanaal met een darmflora die niet veel voorstelt. De voeding die opgenomen is verlaat na 3 a 4 uur alweer het lichaam. Ook dat geeft aan dat de bestanddelen in de voeding voldoende aanwezig moeten zijn en ook een goede verteerbaarheid moeten hebben. Fruit en groenten worden niet verteerd. De aanwezigheid zal de voedingswaarde van het voedsel verlagen. Grote ingeslikte stukken kunnen obstipatie (verstopping) veroorzaken. Fretten hebben echter (helaas) wel een smaakvoorkeur voor suikers, groenten en fruit.
+
== Achtergrond ==
  
Ik wil u dringend verzoeken de informatie op Wikikids aangaande de fret te verwijderen of te corrigeren. Voor verder informatie over de fret verwijs ik u naar de site van de frettenkliniek.
+
Hoi,
 +
Hoe kan je een achtergrond bij je gebruikerspagina doen?
 +
Groetjes Wikigirl2009 [[Gebruiker:Wikigirl2009|Wikigirl2009]] ([[Overleg gebruiker:Wikigirl2009|overleg]]) 19 mei 2021 19:22 (CEST)
 +
<div style = "background: yellow; font-size: 14px; color: blue;">
 +
Begin met een div-regeltje waarin "background" voor <BR>
 +
achtergrondkleur staat, "font-size" voor lettergrootte en <BR>
 +
"color" voor letterkleur. Zie voor de gebruikte code de <BR>
 +
bewerkingspagina. Kijk ook hoe een ander <BR>
 +
het heeft gedaan. Probeer eens hoe ver je komt. <BR>  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 20 mei 2021 12:11 (CEST)
 +
</div>
  
IK hoop dat u zsm aan mijn verzoek wilt voldoen omdat er frettenlevens op het spel staan.
+
== Kangoeroe ==
  
Hartelijke groet,
+
Ik vraag me af of mannetjes kangoeroes ook een buidel hebben ?
Lillibet
+
: Kijk [https://www.ikhebeenvraag.be/vraag/9232/Heeft-de-mannetjeskangoeroe-ook-een-buidel HIER] eens. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 23 mei 2021 12:02 (CEST)
:Hallo Lillibet. Bedankt voor je oplettendheid! Aangezien je zelf fretten hebt en dus een expert bent op het gebied van fretten. Is het een idee dat je de pagina zelf aanpast en verbeterd? Dat is namelijk ook het idee van WikiKids. Iedereen kan de tekst aanpassen! Let daarbij wel op dat het letterlijk kopiëren van tekst niet is toegestaan. Als je de tekst niet wil aanpassen dan mag je ook het stuk over de ongezonde voeding verwijderen. Als je dat ook niet wil doen zal ik er later even naar kijken. Laat maar weten en bedankt voor je bericht! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:40 (CET)
 
  
In navolging van mijn eerdere bericht.. Ik heb het zelf al gewijzigd.
+
== Nomineren voor wikikids award ==
  
Groetjes Lillibet
+
Kan iemand mij alstublieft vertellen waarom ik geen artikelen kan nomineren?
:Dankjewel. Zou je het misschien ook in je eigen woorden kunnen zetten? Anders moet ik de tekst aanpassen. Het letterlijk kopiëren van tekst van andere websites is namelijk auteursrechtenschending en daar kunnen we problemen mee krijgen. Bedankt voor je bijdrage in ieder geval! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:46 (CET)
+
Alvast bedankt
 +
[[Gebruiker:Mr.Socrates|Mr.Socrates]] ([[Overleg gebruiker:Mr.Socrates|overleg]]) 26 mei 2021 16:29 (CEST)Mr.Socrates
 +
:Dat komt omdat je minder dan 25 bewerkingen hebt gedaan. Als je er meer dan 25 hebt gedaan kun je pagina's nomineren! Groetjes {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 26 mei 2021 16:35 (CEST)
  
Dankjewel voor je snelle reactie.Ik heb het aangepast en hoop dat het zo goed is.  
+
Oké! Dankjewel!
 +
[[Gebruiker:Mr.Socrates|Mr.Socrates]] ([[Overleg gebruiker:Mr.Socrates|overleg]]) 26 mei 2021 16:43 (CEST)Mr.Socrates
  
Groetjes Lillibet
+
== hoi ==
:Zo is het goed. Dank je wel! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 30 nov 2019 15:01 (CET)
 
  
wat mag een pasgeboren baby hamster eten.
+
hoe kan je in de boomhut komen?
  
== Bloemen ==
+
Daar was je toen je deze vraag hebt gesteld. Ook staat er aan de linkerkant van het scherm een groen balkje met de tekst "De Boomhut" als je daarop klikt kom je in de de boomhut. MVG ponyprutser
  
Hoi. Ik heb gezien dat '''Thanks''' op Wikikids komt, maar worden bloemen dan niet overbodig? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
== Western paarden ==
:Nee. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 13:02 (CET)
 
::Waarom niet? Ik ga niet tegen je in! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:17 (CET)
 
:::Je kan altijd nog een bloemetje of een ster aan iemand geven wanneer iemand zich goed heeft ingezet voor WikiKids of iets speciaals heeft gedaan. De 'bedank' optie die komt geeft niet meer dan 1x de melding "Gebruiker heeft je bedankt voor je bewerking op Artikel". Het is straks makkelijker om op het "bedank" knopje te drukken, maar een bloemetje met een persoonlijk bericht is altijd leuk om te ontvangen of om te geven als je iemand wat extra wil bedanken. Misschien worden de bloemetjes wel overbodig, maar dat zien we dan wel weer toch? Zo vaak worden ze nu namelijk niet gegeven, omdat het voor nieuwe gebruikers best onbekend/lastig is. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:23 (CET)
 
::::Bedankt voor het antwoord. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:25 (CET)
 
  
== De Gouden WikiKids Award 2019 ==
+
hoi,
 +
Ik heb een spreekbeurt over western rijden en nou wil ik graag de 6 populairste westernpaardenrassen weten met wat informatie erbij waarom ze zo geschikt zijn voor western rijden. Weten jullie nog iets?
 +
Groetjes me
 +
: Heb je [https://www.ehorses.nl/magazine/top-10-westernpaarden/ HIER]  al gekeken?  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 27 mei 2021 19:14 (CEST)
  
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om te stemmen op de Gouden WikiKids Award! Deze wordt verloot onder de artikelen die dit jaar een Zilveren WikiKids Award hebben gekregen. Er zullen twee stemrondes plaatsvinden. De eerste stemronde is nu gestart en loopt tot en met 15 december. Kies vier artikelen kiezen waarvan jij vind dat ze door moeten naar de volgende ronde. De vier artikelen met de meeste stemmen zullen doorgaan. Anders dan vorig jaar mag je ook op artikelen stemmen die je zelf hebt genomineerd. Ook mag je als bevestigd gebruiker al meedoen met de stemming! In geval van een gelijkspel zal er worden gekeken naar het aantal voor-stemmen dat het artikel heeft gekregen bij de nominaties. Over de tweede stemronde krijgen jullie informatie op het moment dat het zover is! Veel plezier met stemmen allemaal! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:47 (CET)
+
ja het is niet helemaal wat ik zoek, ik zoek naar de populairste rassen. nog een ander idee?
:PS: Er valt misschien wel een badge te behalen ;). {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 19:19 (CET)
+
: [http://www.trojano.nl/ HIER] misschien{{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 3 jun 2021 12:04 (CEST)
==hamster==
 
wat mag een hamster allemaal eten eigenlijk als die net is geboren dus 1 dag oud is wilt u mij dat door sturen.
 
  
met vriendelijke groetjes Chelsea2007.
+
== youtuber ==
:Zoek het zelf op. [[Hamster|Hier]] kun je het ook uitbreiden. {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 3 dec 2019 18:09 (CET)
 
::Kijk voor meer informatie [https://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/78683-hamsters-voeding-wat-mogen-hamsters-eten-en-wat-niet.html HIER] eens. Daar worden ook soortgelijke vragen gesteld. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 3 dec 2019 18:30 (CET)
 
  
== dumbo-rat ==
+
wie is de bekents youtuber {{afz|Liam1234}}
 +
:Dat kun je lezen op [[YouTube]].{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 28 mei 2021 12:52 (CEST)
  
ik heb een belangrijke vraag ik doe een spreekbeurt over knaagdieren maar ik heb niet zo veel informatie over de dumbo-rat wilt u mij iets meer informatie sturen ik moet het binnen 1 dag af hebben.
+
== Project EK 2020 2.0 ==
Met Vriendelijke Groetjes Chelsea2007.
 
  
:[[Dumbo-rat|Hier]] is een artikel. Inderdaad, er staat weinig informatie in, maar je kunt ook op andere websites info vinden. Wat houd je nog tegen om het artikel uit te breiden?  {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 3 dec 2019 17:56 (CET)
+
Nog een paar dagen (12 om precies te zijn) en dan gaat het EK voetbal van start! Het toernooi werd vanwege de coronapandemie verplaatst van 2020 naar 2021 en wordt van 11 juni t/m 11 juli van dit jaar gehouden. Nu zijn er nog een aantal artikelen 'rood', zoals stadions, artikelen van scheidsrechters (en videoscheidsrechters, etc.), pagina's van de nationale elftallen, lijsten van onderlinge duels, enzovoorts. Het zou mooi zijn om de hele pagina zo veel mogelijk 'blauw' te maken, met andere woorden: dat we dus zo min mogelijk nog niet bestaande artikelen hebben rondom het EK 2020!
::Kijk voor meer informatie [https://www.kleineknaagdieren.nl/artikelen/ratten/200504/ HIER] eens. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 3 dec 2019 18:34 (CET)
 
  
== geen informatie ==
+
In maart 2019 deed ik ook al een oproep in de Boomhut, beetje vergelijkbaar met dit bericht - [https://wikikids.nl/Wikikids:Boomhut/archief82#Project_rondom_EK_2020 zie hier voor de oproep van maart 2019]. Nu is de vraag: wie zou er mee willen helpen met de artikelen aanmaken (en eventueel bijwerken, updaten, etc.)? Ik wil in ieder geval al graag de stadions en de onderlinge duels op mij nemen. Ik ben benieuwd! {{smiley|:)}} {{Gebruiker:Stef 1999/Handtekening}} 30 mei 2021 21:11 (CEST)
  
ik heb een klacht dat u bron te weinig informatie heeft
+
== Help! ==
:Oke dankjewel. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 3 dec 2019 15:08 (CET)
 
  
== Handtekening ==
+
Hoi allemaal ik kan mijn eigen pagina niet bewerken help mij pls!
Hoe maak je een handtekening aan? Ik wilde stemmen voor de Gouden WikiKids Award, maar daar heb je een handtekening voor nodig. Alvast bedankt!
 
: Nee hoor. Je kunt ook gewoon achter je naam vier tildes achter elkaar typen voor je handtekening. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 3 dec 2019 18:45 (CET)
 
  
== morse ==
+
[[Gebruiker:1D4ever|1D4ever]] ([[Overleg gebruiker:1D4ever|overleg]]) 31 mei 2021 09:19 (CEST)
  
Kan je alst je blieft meer over morse of samuel morse maken groetjes groep 7b
+
Laat maar
:De enige informatie die we hebben staat op deze pagina: [[Morse]]. Misschien kun je zelf meer informatie toevoegen? Misschien is er iemand die dit bericht leest en je wil helpen, maar ik kan niet beloven of iemand meer informatie toevoegt. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 4 dec 2019 12:27 (CET)
+
[[Gebruiker:1D4ever|1D4ever]] ([[Overleg gebruiker:1D4ever|overleg]]) 31 mei 2021 09:30 (CEST)
  
== Hoe kun je stemmen ? ==
+
== Handtekening ==
  
Hoi! Weet iemand hoe je kan stemmen voor de Gouden WikiKids Award 2019?
+
Hallo, kan iemand mij helpen met een ht?
:Hoi. Je moet ten minste 200 bewerkingen hebben gedaan. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 4 dec 2019 17:04 (CET)
 
:Helaas kun jij niet stemmen omdat je niet '''voor''' 1 december een account hebt aangemaakt. Later kun je wel stemmen voor de normale awards. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 4 dec 2019 17:09 (CET)
 
  
== taj mahal ==
+
[[Gebruiker:1D4ever|1D4ever]] ([[Overleg gebruiker:1D4ever|overleg]]) 31 mei 2021 09:48 (CEST)
 +
{{Handtekening}}
 +
{{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 31 mei 2021 10:43 (CEST)
  
De taj Mahal heeft heel veel torens dat komt doordat hij veel kinderen had de Taj Mahal heeft 17 torens ze hebben de namen van zijn kinderen het is allen niet bekend hoe zijn kinderen heten
+
Thanks
het is wel bekend dat ze de namen van de kinderen hebben en van hem en zijn vrouw
+
{{Gebruiker:1D4ever/Handtekening}} 31 mei 2021 20:19 (CEST)
:Hoi. Dit is geen vraag, maar informatie. Is er iets waar we je mee kunnen helpen? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 5 dec 2019 17:56 (CET)
+
 
 +
== Wanneer ==
 +
Wanneer is wikikids ontstaan?
 +
: Die vraag komt me bekend voor. Heb je die soms al eens eerder gesteld? Enfin, doet er ook niet toe, want het antwoord is hetzelfde: in 2006.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 31 mei 2021 15:01 (CEST)
 +
 
 +
== wat is autisme ==
 +
 
 +
wat is autisme
 +
: Ik weet het niet precies, dus kijk daarom [[Autisme|HIER]] eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 1 jun 2021 10:14 (CEST)
 +
 
 +
== noodles  ==
 +
 
 +
kunnen jullie alsjeblieft uw sectie over noodles uitbrijden want ik wil voor mijn spreekbeurt wikikids gebruiken maar dat kon nu niet omdat jullie het niet uitgebrijd op hebben geschreven.🙁🙁🙁❤🧡💛💚💙💜🤍🤎🖤💦💦🕳🕳💫
 +
: Kijk eens of je [https://nl.wikipedia.org/wiki/Noedels HIER] wat aan hebt!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 2 jun 2021 15:04 (CEST)
 +
 
 +
== ik ben nieuw ==
 +
 
 +
kan ik ook met andere praaten
 +
:Nee, dit is voor vragen te stellen. Om te praten met anderen zal je naar een chatsite moeten gaan. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 3 jun 2021 12:03 (CEST)
 +
 
 +
== artikel laptop ==
 +
 
 +
Hallo wikikids.
 +
 
 +
Ik wou een artikel lezen over laptops maar er stond een hele rare zin : laptop zijn computers klaar.
 +
Dat stond er... kan er misschien iets tegen worden gedaan want het klinkt best agressief en geeft geen goede informatie over een laptop zoals geschiedenis of wat een laptop nou precies is.
 +
zou hier wat aan gedaan kunnen worden?
 +
 
 +
Met vriendelijke groet,
 +
lisa
 +
:Op welke pagina stond dat? Ik kan het niet vinden. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 3 jun 2021 17:00 (CEST)
 +
::Desbetreffende artikel is inmiddels verwijderd, aangezien het al bestond. Voor meer informatie over laptops, zie [[laptop]]. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 3 jun 2021 18:32 (CEST)
 +
 
 +
== wat is de familie van de groene kikker? ==
 +
 
 +
dat weet ik dus ook niet, kan iemand mij pls helpen
 +
 
 +
: Groene kikkers (Pelophylax) zijn een geslacht van kikkers uit de familie echte kikkers (Ranidae). De echte kikkers dus (Bron: Wikipedia).  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 4 jun 2021 19:05 (CEST)
 +
 
 +
== Cavia ==
 +
 
 +
hoi wikikids. ik heb een vraag over cavia's. nou ja ik heb er informatie over nodig want ik heb zelf 2 logeercavia's voor een week help!
 +
: Kijk [[Cavia|HIER]] eens, daar red je het wel een week mee.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 5 jun 2021 12:48 (CEST)
 +
 
 +
== De narwal ==
 +
 
 +
Het is niet heel duidelijk om te leren
 +
: Kijk eens of je [http://natuurinformatie.nl/ndb.mcp/natuurdatabase.nl/i000860.html HIER] wat info uit kunt halen.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 7 jun 2021 15:01 (CEST)
 +
 
 +
== het westminster ==
 +
 
 +
wat is het statuut van westminster precies? ik moet mijn spreekbeurt afmaken want ik heb hem morgen al!
 +
: Kijk [https://nl.wikipedia.org/wiki/Statuut_van_Westminster HIER] maar eens.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 7 jun 2021 15:06 (CEST)
 +
 
 +
== toevoegen ==
 +
 
 +
Hallo Wikikids,
 +
 
 +
Hoe moet je tekst van je kennis in Wikikids zetten ?
 +
Ik hoop dat ik het snel weet.
 +
 
 +
Groeten Anoniem
 +
:Door bovenaan op bewerken te klikken. Probeer het maar eens in de [[WK:Z|Zandbak]]. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 7 jun 2021 17:23 (CEST)
 +
 
 +
== hu ==
 +
 
 +
weet iemand hoe uit messi is
 +
:Lees [[Messi]] maar eens. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 8 jun 2021 16:48 (CEST)
 +
 
 +
== ronaldo ==
 +
 
 +
vinden jullie ronaldo goed en zal ik hem over mijn spreek beurt houden?
 +
 
 +
:Als jij Ronaldo een goede speler vindt en goede informatie kan vinden zou ik zeker een spreekbeurt over hem houden!
 +
 
 +
== strip ==
 +
 
 +
hoe maak je een strip
 +
: Kun je verhalen schrijven? Kun je mooi tekenen? Dan kun je door beide te combineren een stripverhaal maken. Het enige voorbeeld dat me te binnen wil schieten is de bewerking van het beroemde verhaal "De Avonden", waar striptekenaar Dick Matena een stripverhaal van heeft gemaakt. Kijk [https://www.bing.com/images/search?q=%22de+avonden%22+dick+matena+stripverhaal&form=HDRSC2&first=1&tsc=ImageBasicHover HIER] maar eens als je meer wilt weten.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 18 jun 2021 19:59 (CEST)
 +
 
 +
== Wat is amnesty international voor wat staat het ==
 +
 
 +
Hallo iedereen ik vraag jullie aub te zeggen
 +
Wat amnesty international is al bedankt:3 😜  (;
 +
*en ik ben nieuw hier *
 +
: Kijk [[Amnesty International| HIER]] maar eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 19 jun 2021 12:08 (CEST)
 +
 
 +
== Waarom ==
 +
waarom zijn het American Quarter Horse ,American Appaloosa en Paint Horsezulke goeie western paarden? {{Afz |ponyprutser}}
 +
: Probeer het [http://www.trojano.nl/ HIER] nog eens. Daar kun je ook een vraag stellen aan mensen die echt deskundig zijn. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 20 jun 2021 18:11 (CEST)
 +
 
 +
== vraag ==
 +
 
 +
ik heb een vraag over een vraag aan een dino.
 +
: Ik denk dat je [[Dinosauriërs|HIER]] wel het antwoord kan vinden!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 22 jun 2021 19:22 (CEST)
 +
 
 +
== Welke heeft een knoop ?  ==
 +
 
 +
Hey,  
 +
 
 +
file:///home/chronos/u-b61eaf7bb7d13efcd2b3f700eb1f57a540f96e1d/MyFiles/Downloads/Screenshot%202021-06-22%2020.07.54.png
 +
 
 +
Welke heeft een knoop ?
 +
Dus, Welke gaat een knoop worden.
 +
 
 +
Alvast Bedankt!
 +
 
 +
Mvg.
 +
Emine Haydar
 +
:Graag alleen maar vragen over WikiKids stellen. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 22 jun 2021 20:31 (CEST)
 +
 
 +
== Wubbo Ockels ==
 +
 
 +
Hoi,
 +
 
 +
Ik kan bijna niets vinden over Wubbo Ockels.
 +
Kun je me helpen?
 +
 
 +
Groetjes Yara
 +
: Kijk [[Wubbo Ockels|HIER]] maar eens. Of (uitgebreider) [https://nl.wikipedia.org/wiki/Wubbo_Ockels HIER].  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 24 jun 2021 17:55 (CEST)

Huidige versie van 24 jun 2021 om 17:55

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

Tabel

Hoi, Hoe kan je een tabel op je pagina doen? groet, Wikigirl2009 🍔Wikigirl2009 (overleg) 19 mei 2021 15:48 (CEST)🍕

Informatie over tabellen kun je hier vinden. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 19 mei 2021 17:12 (CEST)

Bedankt! Wikigirl2009 (overleg) 19 mei 2021 19:11 (CEST)

Clubhuis

Hoi, Hoe kan je in het clubhuis komen? groet, Wikigirl2009 Wikigirl2009 (overleg) 19 mei 2021 15:51 (CEST)

Het Clubhuis kun je hier vinden! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 19 mei 2021 17:10 (CEST)

bedankt Wikigirl2009 (overleg) 19 mei 2021 19:05 (CEST)

Achtergrond

Hoi, Hoe kan je een achtergrond bij je gebruikerspagina doen? Groetjes Wikigirl2009 Wikigirl2009 (overleg) 19 mei 2021 19:22 (CEST)

Begin met een div-regeltje waarin "background" voor
achtergrondkleur staat, "font-size" voor lettergrootte en
"color" voor letterkleur. Zie voor de gebruikte code de
bewerkingspagina. Kijk ook hoe een ander
het heeft gedaan. Probeer eens hoe ver je komt.
Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 mei 2021 12:11 (CEST)

Kangoeroe

Ik vraag me af of mannetjes kangoeroes ook een buidel hebben ?

Kijk HIER eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 23 mei 2021 12:02 (CEST)

Nomineren voor wikikids award

Kan iemand mij alstublieft vertellen waarom ik geen artikelen kan nomineren? Alvast bedankt Mr.Socrates (overleg) 26 mei 2021 16:29 (CEST)Mr.Socrates

Dat komt omdat je minder dan 25 bewerkingen hebt gedaan. Als je er meer dan 25 hebt gedaan kun je pagina's nomineren! Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 26 mei 2021 16:35 (CEST)

Oké! Dankjewel! Mr.Socrates (overleg) 26 mei 2021 16:43 (CEST)Mr.Socrates

hoi

hoe kan je in de boomhut komen?

Daar was je toen je deze vraag hebt gesteld. Ook staat er aan de linkerkant van het scherm een groen balkje met de tekst "De Boomhut" als je daarop klikt kom je in de de boomhut. MVG ponyprutser

Western paarden

hoi, Ik heb een spreekbeurt over western rijden en nou wil ik graag de 6 populairste westernpaardenrassen weten met wat informatie erbij waarom ze zo geschikt zijn voor western rijden. Weten jullie nog iets? Groetjes me

Heb je HIER al gekeken? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 27 mei 2021 19:14 (CEST)

ja het is niet helemaal wat ik zoek, ik zoek naar de populairste rassen. nog een ander idee?

HIER misschien? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 3 jun 2021 12:04 (CEST)

youtuber

wie is de bekents youtuber - Deze reactie werd toegevoegd door Liam1234 (overleg | bijdragen)

Dat kun je lezen op YouTube.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 28 mei 2021 12:52 (CEST)

Project EK 2020 2.0

Nog een paar dagen (12 om precies te zijn) en dan gaat het EK voetbal van start! Het toernooi werd vanwege de coronapandemie verplaatst van 2020 naar 2021 en wordt van 11 juni t/m 11 juli van dit jaar gehouden. Nu zijn er nog een aantal artikelen 'rood', zoals stadions, artikelen van scheidsrechters (en videoscheidsrechters, etc.), pagina's van de nationale elftallen, lijsten van onderlinge duels, enzovoorts. Het zou mooi zijn om de hele pagina zo veel mogelijk 'blauw' te maken, met andere woorden: dat we dus zo min mogelijk nog niet bestaande artikelen hebben rondom het EK 2020!

In maart 2019 deed ik ook al een oproep in de Boomhut, beetje vergelijkbaar met dit bericht - zie hier voor de oproep van maart 2019. Nu is de vraag: wie zou er mee willen helpen met de artikelen aanmaken (en eventueel bijwerken, updaten, etc.)? Ik wil in ieder geval al graag de stadions en de onderlinge duels op mij nemen. Ik ben benieuwd! Face-smile.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 30 mei 2021 21:11 (CEST)

Help!

Hoi allemaal ik kan mijn eigen pagina niet bewerken help mij pls!

1D4ever (overleg) 31 mei 2021 09:19 (CEST)

Laat maar 1D4ever (overleg) 31 mei 2021 09:30 (CEST)

Handtekening

Hallo, kan iemand mij helpen met een ht?

1D4ever (overleg) 31 mei 2021 09:48 (CEST)

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Boomhut, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Boomhut/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Boomhut/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Boomhut/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Boomhut/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 31 mei 2021 10:43 (CEST)

Thanks Noto Emoji Pie 1f44b.svgNoto Emoji Pie 1f994.svg1D4ever- -Overleg Noto Emoji Pie 1f994.svgNoto Emoji Pie 1f44b.svg 31 mei 2021 20:19 (CEST)

Wanneer

Wanneer is wikikids ontstaan?

Die vraag komt me bekend voor. Heb je die soms al eens eerder gesteld? Enfin, doet er ook niet toe, want het antwoord is hetzelfde: in 2006. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 31 mei 2021 15:01 (CEST)

wat is autisme

wat is autisme

Ik weet het niet precies, dus kijk daarom HIER eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 1 jun 2021 10:14 (CEST)

noodles

kunnen jullie alsjeblieft uw sectie over noodles uitbrijden want ik wil voor mijn spreekbeurt wikikids gebruiken maar dat kon nu niet omdat jullie het niet uitgebrijd op hebben geschreven.🙁🙁🙁❤🧡💛💚💙💜🤍🤎🖤💦💦🕳🕳💫

Kijk eens of je HIER wat aan hebt! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 2 jun 2021 15:04 (CEST)

ik ben nieuw

kan ik ook met andere praaten

Nee, dit is voor vragen te stellen. Om te praten met anderen zal je naar een chatsite moeten gaan. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 3 jun 2021 12:03 (CEST)

artikel laptop

Hallo wikikids.

Ik wou een artikel lezen over laptops maar er stond een hele rare zin : laptop zijn computers klaar. Dat stond er... kan er misschien iets tegen worden gedaan want het klinkt best agressief en geeft geen goede informatie over een laptop zoals geschiedenis of wat een laptop nou precies is. zou hier wat aan gedaan kunnen worden?

Met vriendelijke groet, lisa

Op welke pagina stond dat? Ik kan het niet vinden. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 jun 2021 17:00 (CEST)
Desbetreffende artikel is inmiddels verwijderd, aangezien het al bestond. Voor meer informatie over laptops, zie laptop. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 3 jun 2021 18:32 (CEST)

wat is de familie van de groene kikker?

dat weet ik dus ook niet, kan iemand mij pls helpen

Groene kikkers (Pelophylax) zijn een geslacht van kikkers uit de familie echte kikkers (Ranidae). De echte kikkers dus (Bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 4 jun 2021 19:05 (CEST)

Cavia

hoi wikikids. ik heb een vraag over cavia's. nou ja ik heb er informatie over nodig want ik heb zelf 2 logeercavia's voor een week help!

Kijk HIER eens, daar red je het wel een week mee. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 5 jun 2021 12:48 (CEST)

De narwal

Het is niet heel duidelijk om te leren

Kijk eens of je HIER wat info uit kunt halen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 jun 2021 15:01 (CEST)

het westminster

wat is het statuut van westminster precies? ik moet mijn spreekbeurt afmaken want ik heb hem morgen al!

Kijk HIER maar eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 jun 2021 15:06 (CEST)

toevoegen

Hallo Wikikids,

Hoe moet je tekst van je kennis in Wikikids zetten ? Ik hoop dat ik het snel weet.

Groeten Anoniem

Door bovenaan op bewerken te klikken. Probeer het maar eens in de Zandbak. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 7 jun 2021 17:23 (CEST)

hu

weet iemand hoe uit messi is

Lees Messi maar eens. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 jun 2021 16:48 (CEST)

ronaldo

vinden jullie ronaldo goed en zal ik hem over mijn spreek beurt houden?

Als jij Ronaldo een goede speler vindt en goede informatie kan vinden zou ik zeker een spreekbeurt over hem houden!

strip

hoe maak je een strip

Kun je verhalen schrijven? Kun je mooi tekenen? Dan kun je door beide te combineren een stripverhaal maken. Het enige voorbeeld dat me te binnen wil schieten is de bewerking van het beroemde verhaal "De Avonden", waar striptekenaar Dick Matena een stripverhaal van heeft gemaakt. Kijk HIER maar eens als je meer wilt weten. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 jun 2021 19:59 (CEST)

Wat is amnesty international voor wat staat het

Hallo iedereen ik vraag jullie aub te zeggen Wat amnesty international is al bedankt:3 😜 (;

  • en ik ben nieuw hier *
Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 19 jun 2021 12:08 (CEST)

Waarom

waarom zijn het American Quarter Horse ,American Appaloosa en Paint Horsezulke goeie western paarden? - Deze reactie werd toegevoegd door ponyprutser (overleg | bijdragen)

Probeer het HIER nog eens. Daar kun je ook een vraag stellen aan mensen die echt deskundig zijn. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 jun 2021 18:11 (CEST)

vraag

ik heb een vraag over een vraag aan een dino.

Ik denk dat je HIER wel het antwoord kan vinden! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 22 jun 2021 19:22 (CEST)

Welke heeft een knoop ?

Hey,

file:///home/chronos/u-b61eaf7bb7d13efcd2b3f700eb1f57a540f96e1d/MyFiles/Downloads/Screenshot%202021-06-22%2020.07.54.png

Welke heeft een knoop ? Dus, Welke gaat een knoop worden.

Alvast Bedankt!

Mvg. Emine Haydar

Graag alleen maar vragen over WikiKids stellen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 22 jun 2021 20:31 (CEST)

Wubbo Ockels

Hoi,

Ik kan bijna niets vinden over Wubbo Ockels. Kun je me helpen?

Groetjes Yara

Kijk HIER maar eens. Of (uitgebreider) HIER. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 24 jun 2021 17:55 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=673744"