Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Een vraag)
(vraag: nieuwe subkop)
 
Regel 3: Regel 3:
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
  
== Foute informatie pagina Fret ==
+
== youtubers ==
  
 
Hallo,
 
Hallo,
 +
Mogen we artikels schrijven over youtubers?
 +
mvg,
 +
ANONIEM54
 +
:Dat mag! Maar ze moeten wel meer dan 100.000 abonnees hebben! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 16 okt 2020 11:02 (CEST)
  
Ik heb de pagina over de fret gelezen en ben hier erg van geschrokken. Bij de voeding van de fret staat dat fretten stukjes groente, rozijnen, bananen, pindakaas en zelfs gedroogd kattenvoer kunt geven. DIT IS NIET WAAR! Sterker nog, een fret kan hieraan op termijn zelfs overlijden omdat groente en andere niet dierlijke producten gewoonweg niet verteerd kunnen worden door de fret. Ik heb zelf fretten en hoop toch niet dat mensen de informatie van jullie pagina hebben overgenomen. De hieronder geplaatste informatie heb ik van de site van een dierenarts die fretten behandelt.
+
== Pornowebsites ==
  
Een fret is een strikte vleeseter, hetgeen betekent dat het dier speciale eisen stelt aan de samenstelling van zijn voer. Gewone kattenvoeders en andere frettenvoeders bevatten te veel koolhydraten en te weinig dierlijke eiwitten en vetten, waardoor allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan: diarree, kaalheid, maar ook het ontwikkelen van insulinomen: een veel voorkomende tumor van de alvleesklier, wordt toegeschreven aan het voortdurend in overmaat aanwezig zijn van koolhydraten in het voer. De fret heeft maar een kort maagdarmkanaal met een darmflora die niet veel voorstelt. De voeding die opgenomen is verlaat na 3 a 4 uur alweer het lichaam. Ook dat geeft aan dat de bestanddelen in de voeding voldoende aanwezig moeten zijn en ook een goede verteerbaarheid moeten hebben. Fruit en groenten worden niet verteerd. De aanwezigheid zal de voedingswaarde van het voedsel verlagen. Grote ingeslikte stukken kunnen obstipatie (verstopping) veroorzaken. Fretten hebben echter (helaas) wel een smaakvoorkeur voor suikers, groenten en fruit.
+
waarom  is er over het desbetreffende onderwerp geen wikikids artikel op mijn locatie. Zou ik hier informatie over kunnen krijgen
  
Ik wil u dringend verzoeken de informatie op Wikikids aangaande de fret te verwijderen of te corrigeren. Voor verder informatie over de fret verwijs ik u naar de site van de frettenkliniek.
+
:Er zou eerst een artikel over gemaakt moeten worden en ja dan moet je een soort oproep doen om dat artikel te schrijven of niet je het zelf aanmaken. En anders zou je even op een andere site moeten kijken bijvoorbeeld spreekbeurteninfo.nl dat is ook speciaal voor kinderen. (Als je voor die oproep gaat zou ik even hulp vragen aan een moderator zoals bij mij het meest bekend Apoo)
 +
{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 23 okt 2020 11:22 (CEST)
  
IK hoop dat u zsm aan mijn verzoek wilt voldoen omdat er frettenlevens op het spel staan.
+
== Hoogbegaafd ==
  
Hartelijke groet,
+
Ik vind de pagina [[Hoogbegaafd]] heel onduidelijk en er worden stukjes weggelaten. Kan daar misschien iets aan gedaan worden? Ik zal zelf ook mijn best doen. {{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 23 okt 2020 11:30 (CEST)
Lillibet
 
:Hallo Lillibet. Bedankt voor je oplettendheid! Aangezien je zelf fretten hebt en dus een expert bent op het gebied van fretten. Is het een idee dat je de pagina zelf aanpast en verbeterd? Dat is namelijk ook het idee van WikiKids. Iedereen kan de tekst aanpassen! Let daarbij wel op dat het letterlijk kopiëren van tekst niet is toegestaan. Als je de tekst niet wil aanpassen dan mag je ook het stuk over de ongezonde voeding verwijderen. Als je dat ook niet wil doen zal ik er later even naar kijken. Laat maar weten en bedankt voor je bericht! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:40 (CET)
 
  
In navolging van mijn eerdere bericht.. Ik heb het zelf al gewijzigd.
 
  
Groetjes Lillibet
+
Er is ook een andere pagina daarover, daarom is "Hoogbegaafd" verwijderd. Klik [[Hoogbegaafdheid|HIER]] om die goede pagina te bezoeken. Die pagina is trouwens veel uitgebreider en beter, maar je kan de pagina natuurlijk nog verbeteren!
:Dankjewel. Zou je het misschien ook in je eigen woorden kunnen zetten? Anders moet ik de tekst aanpassen. Het letterlijk kopiëren van tekst van andere websites is namelijk auteursrechtenschending en daar kunnen we problemen mee krijgen. Bedankt voor je bijdrage in ieder geval! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:46 (CET)
 
  
Dankjewel voor je snelle reactie.Ik heb het aangepast en hoop dat het zo goed is.
+
Grote Groet van {{Gebruiker:CyborgX500/handtekening}}
  
Groetjes Lillibet
+
== tweede wereldoorlog ==
:Zo is het goed. Dank je wel! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 30 nov 2019 15:01 (CET)
 
  
wat mag een pasgeboren baby hamster eten.
+
kan ik weten wat er allemaal in de tweede wereldoorlog is gebeurd ?
 +
: Kijk [[Tweede Wereldoorlog|HIER]] eens, daar vind je vast heel wat info. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 24 okt 2020 13:06 (CEST)
  
== Bloemen ==
+
== Afsluitdijk ==
 +
hee WIKIKIDS kAN JE MET EEN PRESENTATIE HELPEN OVER DE AFSLUITDIJK.
 +
: Kijk [[Afsluitdijk|HIER]] maar eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 25 okt 2020 12:33 (CET)
  
Hoi. Ik heb gezien dat '''Thanks''' op Wikikids komt, maar worden bloemen dan niet overbodig? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
== fortnite ==
:Nee. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 13:02 (CET)
 
::Waarom niet? Ik ga niet tegen je in! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:17 (CET)
 
:::Je kan altijd nog een bloemetje of een ster aan iemand geven wanneer iemand zich goed heeft ingezet voor WikiKids of iets speciaals heeft gedaan. De 'bedank' optie die komt geeft niet meer dan 1x de melding "Gebruiker heeft je bedankt voor je bewerking op Artikel". Het is straks makkelijker om op het "bedank" knopje te drukken, maar een bloemetje met een persoonlijk bericht is altijd leuk om te ontvangen of om te geven als je iemand wat extra wil bedanken. Misschien worden de bloemetjes wel overbodig, maar dat zien we dan wel weer toch? Zo vaak worden ze nu namelijk niet gegeven, omdat het voor nieuwe gebruikers best onbekend/lastig is. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:23 (CET)
 
::::Bedankt voor het antwoord. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:25 (CET)
 
  
== De Gouden WikiKids Award 2019 ==
+
ik wil ook graag informatie weten over fornite
 +
: Kijk [[Fortnite|HIER]] maar eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 25 okt 2020 12:33 (CET)
  
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om te stemmen op de Gouden WikiKids Award! Deze wordt verloot onder de artikelen die dit jaar een Zilveren WikiKids Award hebben gekregen. Er zullen twee stemrondes plaatsvinden. De eerste stemronde is nu gestart en loopt tot en met 15 december. Kies vier artikelen kiezen waarvan jij vind dat ze door moeten naar de volgende ronde. De vier artikelen met de meeste stemmen zullen doorgaan. Anders dan vorig jaar mag je ook op artikelen stemmen die je zelf hebt genomineerd. Ook mag je als bevestigd gebruiker al meedoen met de stemming! In geval van een gelijkspel zal er worden gekeken naar het aantal voor-stemmen dat het artikel heeft gekregen bij de nominaties. Over de tweede stemronde krijgen jullie informatie op het moment dat het zover is! Veel plezier met stemmen allemaal! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:47 (CET)
+
== Gebruikerspagina ==
:PS: Er valt misschien wel een badge te behalen ;). {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 19:19 (CET)
 
  
wat mag een hamster allemaal eten eigenlijk als die net is geboren dus 1 dag oud is wilt u mij dat door sturen.
+
Ik ben een jaar geleden van account veranderd, omdat ik het wachtwoord van mijn andere niet meer wist en daar ook nog geen email had ingegeven. Mag ik de gebruikerspagina van dat account bewerken om te zeggen dat dit mijn actief account is? Groetjes, {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 26 okt 2020 20:19 (CET)
 +
:Jahoor dat mag! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 26 okt 2020 21:11 (CET)
  
met vriendelijke groetjes Chelsea2007.
+
== Ik snap niet goed hoe.... ==
  
== dumbo-rat ==
+
IK SNAP NIET ZO GOED WIE ISAAC NETON IS KAN DAAR MEER UITLEG OVER
 +
: Kijk [[Isaac Newton|HIER]] maar eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 27 okt 2020 21:15 (CET)
 +
voor meer info kan je ook [https://www.wikikids.nl/Wikikids:Gewenste_artikelen#Uitvinders_en_wetenschappers HIER] kijken =)
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 22 nov 2020 15:15 (CET)
  
ik heb een belangrijke vraag ik doe een spreekbeurt over knaagdieren maar ik heb niet zo veel informatie over de dumbo-rat wilt u mij iets meer informatie sturen ik moet het binnen 1 dag af hebben.
+
== Badge plaatjes ==
  
 +
Ik heb nu een badge voor 10 plaatjes en ik heb voor een artikel 6 plaatjes geüpload. Toch krijg ik de badge voor 15 plaatjes niet. Kunnen jullie daar iets aan doen? {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 29 okt 2020 07:33 (CET)
 +
:Ik heb ook het vermoeden dat dit ook voor de bewerkingen en de artikels is. Groetjes, {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 30 okt 2020 17:51 (CET)
 +
::Je hebt nog geen 1000 bewerkingen gedaan, je krijgt pas een badge bij 1000 bewerkingen. Voor de artikelen heb je er inderdaad wel meer dan 50 gemaakt. Die badge heb ik aan je gegeven. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 okt 2020 18:06 (CET)
  
Met Vriendelijke Groetjes Chelsea2007.
+
== Simon V.D. Geest ==
 +
 
 +
Wet iemand of er een pagina over simon van der geest bestaat?
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 31 okt 2020 11:36 (CET)
 +
:Niet in Wikikids in elk geval. Ga het maar gauw schrijven!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 31 okt 2020 12:52 (CET)
 +
 
 +
== Vraag ==
 +
 
 +
Het kan ik ook plaatjes toevoegen?
 +
Groetjes Petra!
 +
:Ja. [[Wikikids:Uploaden|Klik hier voor meer uitleg]]. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 nov 2020 14:24 (CET)
 +
 
 +
hallo allemaal
 +
ik ben sattar
 +
ik ben heel goed in wikikids
 +
 
 +
hallo wikikids ik heb een
 +
vraagje de regels zijn voor mij
 +
niet echt duidelijk
 +
 
 +
 
 +
 
 +
Klik [[Wikikids:Do's and Don'ts|HIER]] voor info over dingen die wel mogen en dingen die niet mogen. Klik [[Wikikids:Regels|HIER]] voor de regels van Wikikids.
 +
 
 +
Grote Groet van {{Gebruiker:CyborgX500/handtekening}}
 +
 
 +
== Pagina aanmaken ==
 +
 
 +
[[Gebruiker:Boyy|Boyy]] ([[Overleg gebruiker:Boyy|overleg]])ik had net een hele pagina gemaakt maar ineens was hij weg, hoe komt dat en hoe kan ik dat voorkomen?[[Gebruiker:Boyy|Boyy]] ([[Overleg gebruiker:Boyy|overleg]])
 +
 
 +
Hallo Boyy,
 +
Je kan dan het beste de pagina tussendoor bekijken door op "bewerking ter controle bekijken", om te kijken of hij er nog wel is. En als de pagina klaar is, kijken of het goed is, en dan meteen opslaan zodat je zeker weet dat de pagina is opgeslagen. Maar soms is de betreffende
 +
informatie niet geschikt voor Wikikids. Dan wordt de pagina ook verwijdert. Kan je misschien de pagina naam vertellen? Dan zoek ik hem even
 +
voor je op als je dat wilt.
 +
 
 +
Grote Groet {{Gebruiker:CyborgX500/handtekening}}
 +
 
 +
== Plaatje toevoegen ==
 +
 
 +
[[Gebruiker:Boyy|Boyy]] ([[Overleg gebruiker:Boyy|overleg]]) 3 nov 2020 10:27 (CET) hoi wikikids ik wil graag plaatjes invoegen en volgens jullie moet dat met plaatjes van deze site: https://commons.m.wikimedia.org/wiki/Hoofdpagina?uselang=nl maar de plaatjes die ik nodig heb staan er niet op. Groeten: Boyy [[Gebruiker:Boyy|Boyy]] ([[Overleg gebruiker:Boyy|overleg]]) 3 nov 2020 10:27 (CET)
 +
 
 +
Hallo Boyy,
 +
Je kan ook foto's op Google zoeken, alleen wil je natuurlijk geen foto's met auteursrechten. Daar is een handige oplossing voor! Zoek iets op google, bijvoorbeeld "plaatje". Ga dan naar "Afbeeldingen". Klik op "Tools" en dan op "Gebruikersrechten". Als je dat hebt gedaan verschijnt er een klein menu onder "Gebruikersrechten". Klik daar op "Creative Commons-licenties". Dan zou je als het goed is alleen plaatjes met Creative Commons moeten zien! Voor vragen kan je altijd naar mijn overleg pagina gaan (klik op "Kom je overleggen" op mijn handtekening).
 +
 
 +
Grote Groet van {{Gebruiker:CyborgX500/handtekening}}
 +
 
 +
== spreekbeurt ==
 +
 
 +
hallo wikikids ik had een vraag. mag er wat meer info komen over de eerste  wereldoorlog voor mijn spreekbeurt? dankjewel
 +
 
 +
 
 +
Als je zelf al iets weet kan je het zelf in het artikel zetten. Maar je kan ook IN JOU EIGEN WOORDEN en begrijpelijke taal van andere sites
 +
zoals [https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina Wikipedia] informatie afhalen. Maar NIET Kopiëren van sites als je daarvoor het recht niet
 +
hebt!! En succes met je spreekbeurt!!
 +
 
 +
Grote Groet van {{Gebruiker:CyborgX500/handtekening}}
 +
 
 +
== niet opslaan ==
 +
 
 +
hallo ik heb een probleem ik heb een artikel geschreven maar als
 +
ik op opslaan klik dan komt er error tervoorschijn wat moet ik doen
 +
 
 +
groetjes sf
 +
:[[User:Sf|Sf]], welke error komt er tevoorschijn? Het kan zijn dat er minder nette woorden in zitten waardoor de filter het tegenhoud. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 5 nov 2020 15:07 (CET)
 +
 
 +
== SPREEKBEURT ==
 +
 
 +
ik heb een spreekbeurt over dierenartsen en ik wil graag meer weten
 +
: Kijk [[Dierenarts|HIER]] maar eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 5 nov 2020 17:39 (CET)
 +
 
 +
== is er informatie over een dynamo ==
 +
 
 +
hallo,
 +
 
 +
ik deo een werkstuk over duurzaam energie maar ik had een vraagje. Hebben jullie informatie over dynamo als energiebron? ik hoop dat ik antwoord krijg> mvg Wiep
 +
: Kijk eens of je [https://hoewerktdat.blogspot.com/2016/11/hoe-werkt-een-fietsdynamo.html HIER] wat aan hebt.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 7 nov 2020 12:58 (CET)
 +
 
 +
== help ==
 +
 
 +
ik deed iets op mn gp en ik safede het en toen kwam deze foutmelding:
 +
 
 +
foto staat daar ------------->
 +
[[Bestand:Screenshot 2020-11-07 help error.png|thumb|gebruikerspagina error]]
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
== categorieen ==
 +
 
 +
ik maakte eerst best vaak paginas aan in een lijst waar van onder naar boven allemaal categorieen stonden zoals sporten en dan alle links naar verschilende sporten en presidenten, landen en frisdrank en nog veel meer.
 +
maar k weet niet meer wat de link naar die pagina is, als iemand het weet graag reageren.
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 7 nov 2020 16:15 (CET)
 +
: Misschien [[:Categorie: Alles]]?  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 7 nov 2020 18:41 (CET)
 +
 
 +
 
 +
jep, dat was em!
 +
 
 +
bedankt!{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 8 nov 2020 11:30 (CET)
 +
 
 +
== mijzelf  ==
 +
 
 +
hallo dit ben ik mijzelf
 +
 
 +
Heb je een vraag??
 +
 
 +
 
 +
als mensen vragen hebben mag je die beantwoorden ALS het antwoord GOED is, dus je mag niet niet-goede info geven.
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 9 nov 2020 15:49 (CET)
 +
 
 +
 
 +
dat weet ik ik geef allen goed info ik ga toch geen fout antwoord geven naar een ander
 +
dat is niet goed. toch? groetjes sf
 +
 
 +
 
 +
ok dan is het goed =]
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 14 nov 2020 11:37 (CET)
 +
 
 +
== pluto ==
 +
 
 +
hoe groot is pluto?
 +
: Kijk [[Pluto (dwergplaneet)|hier]] maar eens! {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 9 nov 2020 15:25 (CET)
 +
 
 +
== filosoof ==
 +
 
 +
wat is een filosoof
 +
: Kijk [[Filosoof|HIER]] maar eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 9 nov 2020 22:58 (CET)
 +
 
 +
== Instagram ==
 +
 
 +
Mag er meer informatie over instagram komen?
 +
Groetjes, Doerimee❤❤
 +
 
 +
Hé Doerimee,
 +
Je mag volgensmij gewoon informatie over Instagram op Wikikids zetten. Ik zal het voor je navragen bij een moderator.
 +
{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 17 nov 2020 09:02 (CET)
 +
:ja het mag, maar je moet het dan wel zelf schrijven{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 26 nov 2020 11:35 (CET)
 +
 
 +
== niks ==
 +
 
 +
wie is de president van amerika
 +
:Dat is nu nog [[Trump]], maar binnenkort ( op 19 januari) is dat [[Joe Biden]], kijk [[President van de Verenigde Staten |HIER]] voor meer info.
 +
 
 +
== natuurvervuiling spreekbeurt ==
 +
 
 +
Hi ik het Jessi en ik heb bijna een spreekbeurt over natuurvervuiling maar ik kan het niet vinden kunt mij alsjeblieft helpen en snel graag
 +
: Kijk [[Milieuvervuiling|HIER]] maar eens!  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 13 nov 2020 23:23 (CET)
 +
 
 +
== informatie ==
 +
 
 +
hoi ik ben ......
 +
en ik had een vraag over wikkikids,
 +
want ik zoek informatie over de pecha kucha maar kan hier niks overvinden erg jammer .
 +
dus waarom staat er niks over de pecha kucha op dit platform/
 +
:Hi, WikiKids is (helaas) nog niet compleet en daardoor hebben we niet over ieder onderwerp een (uitgebreid) artikel. We zijn afhankelijk van vrijwilligers, mensen die in hun vrijetijd artikelen schrijven. Hierdoor hebben we nog geen informatie over pecha kucha. Natuurlijk mag je zelf een artikel over dit onderwerp maken, zodat we in de toekomst hier wel een artikel over hebben. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 17 nov 2020 14:02 (CET)
 +
 
 +
== De rijn ==
 +
 
 +
Hey girlies er staat geen goede info over de rijn op deze site. HELP ONS!!
 +
: Er staat inderdaad weinig info in. Kijk dan maar even op Wikipedia.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 24 nov 2020 17:35 (CET)
 +
 
 +
== trojaanse oorlog ==
 +
 
 +
is er al een pedia gemaakt over de trojaanse oorlog ik he het namelijk nodig voor school
 +
groetjes kaaskaaskaaskaas
 +
:Ja. Kijk [[Trojaanse Oorlog|HIER]] maar eens.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 28 nov 2020 12:31 (CET)
 +
 
 +
== ISS ==
 +
 
 +
hoeveel raketten zijn er gebruikt om ISS te bouwen?
 +
: De eerste grotere modules zijn door de Russen met raketten gelanceerd; de Amerikanen gebruikten meestal hun Space Shuttles. Er zijn ook andere landen die een bijdrage leverden aan de bouw. Zie [https://en.wikipedia.org/wiki/Assembly_of_the_International_Space_Station deze link voor meer details]. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 30 nov 2020 19:52 (CET)
 +
 
 +
== vraag ==
 +
 
 +
waarom is er een ouderportaal???

Huidige versie van 1 dec 2020 om 14:35

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

youtubers

Hallo, Mogen we artikels schrijven over youtubers? mvg, ANONIEM54

Dat mag! Maar ze moeten wel meer dan 100.000 abonnees hebben! :) apoo overleg · (MOD) 16 okt 2020 11:02 (CEST)

Pornowebsites

waarom is er over het desbetreffende onderwerp geen wikikids artikel op mijn locatie. Zou ik hier informatie over kunnen krijgen

Er zou eerst een artikel over gemaakt moeten worden en ja dan moet je een soort oproep doen om dat artikel te schrijven of niet je het zelf aanmaken. En anders zou je even op een andere site moeten kijken bijvoorbeeld spreekbeurteninfo.nl dat is ook speciaal voor kinderen. (Als je voor die oproep gaat zou ik even hulp vragen aan een moderator zoals bij mij het meest bekend Apoo)

Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 23 okt 2020 11:22 (CEST)

Hoogbegaafd

Ik vind de pagina Hoogbegaafd heel onduidelijk en er worden stukjes weggelaten. Kan daar misschien iets aan gedaan worden? Ik zal zelf ook mijn best doen. Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 23 okt 2020 11:30 (CEST)


Er is ook een andere pagina daarover, daarom is "Hoogbegaafd" verwijderd. Klik HIER om die goede pagina te bezoeken. Die pagina is trouwens veel uitgebreider en beter, maar je kan de pagina natuurlijk nog verbeteren!

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

tweede wereldoorlog

kan ik weten wat er allemaal in de tweede wereldoorlog is gebeurd ?

Kijk HIER eens, daar vind je vast heel wat info. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 24 okt 2020 13:06 (CEST)

Afsluitdijk

hee WIKIKIDS kAN JE MET EEN PRESENTATIE HELPEN OVER DE AFSLUITDIJK.

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 okt 2020 12:33 (CET)

fortnite

ik wil ook graag informatie weten over fornite

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 okt 2020 12:33 (CET)

Gebruikerspagina

Ik ben een jaar geleden van account veranderd, omdat ik het wachtwoord van mijn andere niet meer wist en daar ook nog geen email had ingegeven. Mag ik de gebruikerspagina van dat account bewerken om te zeggen dat dit mijn actief account is? Groetjes, 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 26 okt 2020 20:19 (CET)

Jahoor dat mag! :) apoo overleg · (MOD) 26 okt 2020 21:11 (CET)

Ik snap niet goed hoe....

IK SNAP NIET ZO GOED WIE ISAAC NETON IS KAN DAAR MEER UITLEG OVER

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 27 okt 2020 21:15 (CET)
voor meer info kan je ook HIER kijken =)

Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 22 nov 2020 15:15 (CET)

Badge plaatjes

Ik heb nu een badge voor 10 plaatjes en ik heb voor een artikel 6 plaatjes geüpload. Toch krijg ik de badge voor 15 plaatjes niet. Kunnen jullie daar iets aan doen? 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 29 okt 2020 07:33 (CET)

Ik heb ook het vermoeden dat dit ook voor de bewerkingen en de artikels is. Groetjes, 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 30 okt 2020 17:51 (CET)
Je hebt nog geen 1000 bewerkingen gedaan, je krijgt pas een badge bij 1000 bewerkingen. Voor de artikelen heb je er inderdaad wel meer dan 50 gemaakt. Die badge heb ik aan je gegeven. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 30 okt 2020 18:06 (CET)

Simon V.D. Geest

Wet iemand of er een pagina over simon van der geest bestaat? Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 31 okt 2020 11:36 (CET)

Niet in Wikikids in elk geval. Ga het maar gauw schrijven! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 31 okt 2020 12:52 (CET)

Vraag

Het kan ik ook plaatjes toevoegen? Groetjes Petra!

Ja. Klik hier voor meer uitleg. :) apoo overleg · (MOD) 2 nov 2020 14:24 (CET)

hallo allemaal ik ben sattar ik ben heel goed in wikikids

hallo wikikids ik heb een vraagje de regels zijn voor mij niet echt duidelijk


Klik HIER voor info over dingen die wel mogen en dingen die niet mogen. Klik HIER voor de regels van Wikikids.

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

Pagina aanmaken

Boyy (overleg)ik had net een hele pagina gemaakt maar ineens was hij weg, hoe komt dat en hoe kan ik dat voorkomen?Boyy (overleg)

Hallo Boyy, Je kan dan het beste de pagina tussendoor bekijken door op "bewerking ter controle bekijken", om te kijken of hij er nog wel is. En als de pagina klaar is, kijken of het goed is, en dan meteen opslaan zodat je zeker weet dat de pagina is opgeslagen. Maar soms is de betreffende informatie niet geschikt voor Wikikids. Dan wordt de pagina ook verwijdert. Kan je misschien de pagina naam vertellen? Dan zoek ik hem even voor je op als je dat wilt.

Grote Groet 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

Plaatje toevoegen

Boyy (overleg) 3 nov 2020 10:27 (CET) hoi wikikids ik wil graag plaatjes invoegen en volgens jullie moet dat met plaatjes van deze site: https://commons.m.wikimedia.org/wiki/Hoofdpagina?uselang=nl maar de plaatjes die ik nodig heb staan er niet op. Groeten: Boyy Boyy (overleg) 3 nov 2020 10:27 (CET)

Hallo Boyy, Je kan ook foto's op Google zoeken, alleen wil je natuurlijk geen foto's met auteursrechten. Daar is een handige oplossing voor! Zoek iets op google, bijvoorbeeld "plaatje". Ga dan naar "Afbeeldingen". Klik op "Tools" en dan op "Gebruikersrechten". Als je dat hebt gedaan verschijnt er een klein menu onder "Gebruikersrechten". Klik daar op "Creative Commons-licenties". Dan zou je als het goed is alleen plaatjes met Creative Commons moeten zien! Voor vragen kan je altijd naar mijn overleg pagina gaan (klik op "Kom je overleggen" op mijn handtekening).

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

spreekbeurt

hallo wikikids ik had een vraag. mag er wat meer info komen over de eerste wereldoorlog voor mijn spreekbeurt? dankjewel


Als je zelf al iets weet kan je het zelf in het artikel zetten. Maar je kan ook IN JOU EIGEN WOORDEN en begrijpelijke taal van andere sites zoals Wikipedia informatie afhalen. Maar NIET Kopiëren van sites als je daarvoor het recht niet hebt!! En succes met je spreekbeurt!!

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

niet opslaan

hallo ik heb een probleem ik heb een artikel geschreven maar als ik op opslaan klik dan komt er error tervoorschijn wat moet ik doen

groetjes sf

Sf, welke error komt er tevoorschijn? Het kan zijn dat er minder nette woorden in zitten waardoor de filter het tegenhoud. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 5 nov 2020 15:07 (CET)

SPREEKBEURT

ik heb een spreekbeurt over dierenartsen en ik wil graag meer weten

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 5 nov 2020 17:39 (CET)

is er informatie over een dynamo

hallo,

ik deo een werkstuk over duurzaam energie maar ik had een vraagje. Hebben jullie informatie over dynamo als energiebron? ik hoop dat ik antwoord krijg> mvg Wiep

Kijk eens of je HIER wat aan hebt. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 nov 2020 12:58 (CET)

help

ik deed iets op mn gp en ik safede het en toen kwam deze foutmelding:

foto staat daar ------------->

gebruikerspagina error


categorieen

ik maakte eerst best vaak paginas aan in een lijst waar van onder naar boven allemaal categorieen stonden zoals sporten en dan alle links naar verschilende sporten en presidenten, landen en frisdrank en nog veel meer. maar k weet niet meer wat de link naar die pagina is, als iemand het weet graag reageren. Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 7 nov 2020 16:15 (CET)

Misschien Categorie: Alles? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 nov 2020 18:41 (CET)


jep, dat was em!

bedankt!Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 8 nov 2020 11:30 (CET)

mijzelf

hallo dit ben ik mijzelf
Heb je een vraag??


als mensen vragen hebben mag je die beantwoorden ALS het antwoord GOED is, dus je mag niet niet-goede info geven. Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 9 nov 2020 15:49 (CET)


dat weet ik ik geef allen goed info ik ga toch geen fout antwoord geven naar een ander
dat is niet goed. toch? groetjes sf


ok dan is het goed =] Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 14 nov 2020 11:37 (CET)

pluto

hoe groot is pluto?

Kijk hier maar eens! 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 9 nov 2020 15:25 (CET)

filosoof

wat is een filosoof

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 nov 2020 22:58 (CET)

Instagram

Mag er meer informatie over instagram komen? Groetjes, Doerimee❤❤

Hé Doerimee, Je mag volgensmij gewoon informatie over Instagram op Wikikids zetten. Ik zal het voor je navragen bij een moderator. Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 17 nov 2020 09:02 (CET)

ja het mag, maar je moet het dan wel zelf schrijvenGroetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 26 nov 2020 11:35 (CET)

niks

wie is de president van amerika

Dat is nu nog Trump, maar binnenkort ( op 19 januari) is dat Joe Biden, kijk HIER voor meer info.

natuurvervuiling spreekbeurt

Hi ik het Jessi en ik heb bijna een spreekbeurt over natuurvervuiling maar ik kan het niet vinden kunt mij alsjeblieft helpen en snel graag

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 13 nov 2020 23:23 (CET)

informatie

hoi ik ben ...... en ik had een vraag over wikkikids, want ik zoek informatie over de pecha kucha maar kan hier niks overvinden erg jammer . dus waarom staat er niks over de pecha kucha op dit platform/

Hi, WikiKids is (helaas) nog niet compleet en daardoor hebben we niet over ieder onderwerp een (uitgebreid) artikel. We zijn afhankelijk van vrijwilligers, mensen die in hun vrijetijd artikelen schrijven. Hierdoor hebben we nog geen informatie over pecha kucha. Natuurlijk mag je zelf een artikel over dit onderwerp maken, zodat we in de toekomst hier wel een artikel over hebben. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 17 nov 2020 14:02 (CET)

De rijn

Hey girlies er staat geen goede info over de rijn op deze site. HELP ONS!!

Er staat inderdaad weinig info in. Kijk dan maar even op Wikipedia. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 24 nov 2020 17:35 (CET)

trojaanse oorlog

is er al een pedia gemaakt over de trojaanse oorlog ik he het namelijk nodig voor school groetjes kaaskaaskaaskaas

Ja. Kijk HIER maar eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 28 nov 2020 12:31 (CET)

ISS

hoeveel raketten zijn er gebruikt om ISS te bouwen?

De eerste grotere modules zijn door de Russen met raketten gelanceerd; de Amerikanen gebruikten meestal hun Space Shuttles. Er zijn ook andere landen die een bijdrage leverden aan de bouw. Zie deze link voor meer details. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 30 nov 2020 19:52 (CET)

vraag

waarom is er een ouderportaal???

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=636661"