Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(geen informatie)
(gebruikers box)
 
Regel 3: Regel 3:
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
  
== Foute informatie pagina Fret ==
+
== waarnaar is lemkensstraat vernoemd ==
  
Hallo,
+
hoi ik wil graag weten waarnaar lemkensstraat is vernoemd als jullie dat weten beantwoord mijn vraag dan groetjes leerling44
  
Ik heb de pagina over de fret gelezen en ben hier erg van geschrokken. Bij de voeding van de fret staat dat fretten stukjes groente, rozijnen, bananen, pindakaas en zelfs gedroogd kattenvoer kunt geven. DIT IS NIET WAAR! Sterker nog, een fret kan hieraan op termijn zelfs overlijden omdat groente en andere niet dierlijke producten gewoonweg niet verteerd kunnen worden door de fret. Ik heb zelf fretten en hoop toch niet dat mensen de informatie van jullie pagina hebben overgenomen. De hieronder geplaatste informatie heb ik van de site van een dierenarts die fretten behandelt.
+
de lemkensstraat is vernoemd naar Jacob Navander, hij leefde van 1606 tot 1661.
 +
groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 6 jan 2021 14:34 (CET)
 +
: Dag BIGsmile, kun je even uitleggen waarom de Lemkensstraat genoemd is naar iemand die heel anders heet? Wat is je bron precies?  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 7 jan 2021 21:29 (CET)
 +
:: Toch nog gevonden! Deze straat dankt zijn naam aan Heyndrick Lemkens, geboren in 1649, schepen van Overschie en Hogenban 1683-1686. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 9 jan 2021 13:01 (CET)
  
Een fret is een strikte vleeseter, hetgeen betekent dat het dier speciale eisen stelt aan de samenstelling van zijn voer. Gewone kattenvoeders en andere frettenvoeders bevatten te veel koolhydraten en te weinig dierlijke eiwitten en vetten, waardoor allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan: diarree, kaalheid, maar ook het ontwikkelen van insulinomen: een veel voorkomende tumor van de alvleesklier, wordt toegeschreven aan het voortdurend in overmaat aanwezig zijn van koolhydraten in het voer. De fret heeft maar een kort maagdarmkanaal met een darmflora die niet veel voorstelt. De voeding die opgenomen is verlaat na 3 a 4 uur alweer het lichaam. Ook dat geeft aan dat de bestanddelen in de voeding voldoende aanwezig moeten zijn en ook een goede verteerbaarheid moeten hebben. Fruit en groenten worden niet verteerd. De aanwezigheid zal de voedingswaarde van het voedsel verlagen. Grote ingeslikte stukken kunnen obstipatie (verstopping) veroorzaken. Fretten hebben echter (helaas) wel een smaakvoorkeur voor suikers, groenten en fruit.
+
== De ruimte ==
  
Ik wil u dringend verzoeken de informatie op Wikikids aangaande de fret te verwijderen of te corrigeren. Voor verder informatie over de fret verwijs ik u naar de site van de frettenkliniek.
+
Hoi Wikikids. Ik ben heel lang bezig geweest met een onderzoek over de ruimte en dat is nu ok heel vet geworden. Volgens mijn juf zit er heel veel informatie in die zelf volwassen soms nog niet weten. Het is best ingewikkeld maar ik zou het nog steeds graag op wikikids willen zetten. Mag dat ondanks dat het best wel en moeilijk onderzoek is
  
IK hoop dat u zsm aan mijn verzoek wilt voldoen omdat er frettenlevens op het spel staan.
+
kijk als jij denkt dat kinderen van ongeveer 9 of 11 jaar dit kunnen begrijpen dan mag dat natuurlijk maar als iets te moeilijk is kan je het ook makkelijker uitleggen als het maar gebaseerd is op feiten.
 +
groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 7 jan 2021 14:39 (CET)
  
Hartelijke groet,
+
== bewerkingen ==
Lillibet
 
:Hallo Lillibet. Bedankt voor je oplettendheid! Aangezien je zelf fretten hebt en dus een expert bent op het gebied van fretten. Is het een idee dat je de pagina zelf aanpast en verbeterd? Dat is namelijk ook het idee van WikiKids. Iedereen kan de tekst aanpassen! Let daarbij wel op dat het letterlijk kopiëren van tekst niet is toegestaan. Als je de tekst niet wil aanpassen dan mag je ook het stuk over de ongezonde voeding verwijderen. Als je dat ook niet wil doen zal ik er later even naar kijken. Laat maar weten en bedankt voor je bericht! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:40 (CET)
 
  
In navolging van mijn eerdere bericht.. Ik heb het zelf al gewijzigd.
+
Hoe kan ik pagina's bewerken? EvaEva161
 +
:Hallo EvaEva161,
 +
:Je kan pagina's bewerken door bij een artikel rechtsbovenin op bewerken te klikken!
 +
:Succes bij het bewerken!
 +
:Groet, [[Gebruiker:Anoniem0220|Anoniem0220]] ([[Overleg gebruiker:Anoniem0220|overleg]]) 8 jan 2021 11:38 (CET)
  
Groetjes Lillibet
+
en als je een nieuwe pagina wil maken, zoek dan de naam van de pagian die je wil maken op, en als hij nog niet bestaat,
:Dankjewel. Zou je het misschien ook in je eigen woorden kunnen zetten? Anders moet ik de tekst aanpassen. Het letterlijk kopiëren van tekst van andere websites is namelijk auteursrechtenschending en daar kunnen we problemen mee krijgen. Bedankt voor je bijdrage in ieder geval! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:46 (CET)
+
klik dan op pagina (...de naam van de pagina die je wil maken...) aanmaken
 +
groetjes,{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 8 jan 2021 13:51 (CET)
  
Dankjewel voor je snelle reactie.Ik heb het aangepast en hoop dat het zo goed is.  
+
== Corona ==
 +
hoeveel landen zijn er met corona?
 +
:Vrijwel alle landen hebben corona, alleen in enkele eilandstaten zijn nog geen coronagevallen opgedoken. Groetjes, {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 8 jan 2021 15:54 (CET)
  
Groetjes Lillibet
+
== Pesach ==
:Zo is het goed. Dank je wel! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 30 nov 2019 15:01 (CET)
 
  
wat mag een pasgeboren baby hamster eten.
+
Hoi,
 +
weet iemand waar ik kan vinden waarom men pesach viert? Groetjes Romy
 +
: Ja, kijk [[Pesach|HIER]] maar eens. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 9 jan 2021 18:26 (CET)
  
== Bloemen ==
+
== ADHD ==
  
Hoi. Ik heb gezien dat '''Thanks''' op Wikikids komt, maar worden bloemen dan niet overbodig? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
wat is de geschiedenis van ADHD? Dank u wel voor het luisteren doei!
:Nee. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 13:02 (CET)
+
Vriendelijke groet van Lily
::Waarom niet? Ik ga niet tegen je in! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:17 (CET)
+
:Kijk [[ADHD|HIER]] eens voor het antwoord. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 10 jan 2021 18:22 (CET)
:::Je kan altijd nog een bloemetje of een ster aan iemand geven wanneer iemand zich goed heeft ingezet voor WikiKids of iets speciaals heeft gedaan. De 'bedank' optie die komt geeft niet meer dan 1x de melding "Gebruiker heeft je bedankt voor je bewerking op Artikel". Het is straks makkelijker om op het "bedank" knopje te drukken, maar een bloemetje met een persoonlijk bericht is altijd leuk om te ontvangen of om te geven als je iemand wat extra wil bedanken. Misschien worden de bloemetjes wel overbodig, maar dat zien we dan wel weer toch? Zo vaak worden ze nu namelijk niet gegeven, omdat het voor nieuwe gebruikers best onbekend/lastig is. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:23 (CET)
 
::::Bedankt voor het antwoord. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:25 (CET)
 
  
== De Gouden WikiKids Award 2019 ==
+
== atmosfeer ==
  
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om te stemmen op de Gouden WikiKids Award! Deze wordt verloot onder de artikelen die dit jaar een Zilveren WikiKids Award hebben gekregen. Er zullen twee stemrondes plaatsvinden. De eerste stemronde is nu gestart en loopt tot en met 15 december. Kies vier artikelen kiezen waarvan jij vind dat ze door moeten naar de volgende ronde. De vier artikelen met de meeste stemmen zullen doorgaan. Anders dan vorig jaar mag je ook op artikelen stemmen die je zelf hebt genomineerd. Ook mag je als bevestigd gebruiker al meedoen met de stemming! In geval van een gelijkspel zal er worden gekeken naar het aantal voor-stemmen dat het artikel heeft gekregen bij de nominaties. Over de tweede stemronde krijgen jullie informatie op het moment dat het zover is! Veel plezier met stemmen allemaal! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:47 (CET)
+
hoi boomhut
:PS: Er valt misschien wel een badge te behalen ;). {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 19:19 (CET)
+
ik zoek informatie over de atmosfeer maar ik kan niets vinden
 +
kunnen jullie mij helpen met mijn spreekbeurt.
 +
:Hier kun je een artikel over de [[Atmosfeer]] vinden. {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 11 jan 2021 15:30 (CET)
  
wat mag een hamster allemaal eten eigenlijk als die net is geboren dus 1 dag oud is wilt u mij dat door sturen.
+
== badge ==
  
met vriendelijke groetjes Chelsea2007.
+
beste... ik heb 5 plaatjes geupload maar ik krijg de badge niet. hoe?
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 12 jan 2021 10:05 (CET)
 +
:Is helaas een bekend probleem. We gaan er wat aan doen! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 12 jan 2021 12:00 (CET)
  
== dumbo-rat ==
+
ow hij doet het, BEdankt!
 +
groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 12 jan 2021 13:41 (CET)
  
ik heb een belangrijke vraag ik doe een spreekbeurt over knaagdieren maar ik heb niet zo veel informatie over de dumbo-rat wilt u mij iets meer informatie sturen ik moet het binnen 1 dag af hebben.
+
== Azteken ==
  
 +
Wat is het stamgebruik?
 +
: Om krijgsgevangenen te offeren aan de goden. Als ze al niet opgepeuzeld werden, want kannibalisme was onder de Azteken wijdverbreid.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 12 jan 2021 13:04 (CET)
  
Met Vriendelijke Groetjes Chelsea2007.
+
== Account ==
  
== geen informatie ==
+
Mijn oude account (Gebruiker:Anoniem0220) werkt niet goed meer dus hierbij mijn nieuwe account! Als je met mij wilt communiceren, doe het dan hiermee! Alvast bedankt!
 +
:En wat werkt er dan niet goed aan als ik vragen mag? {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 11:54 (CET)
 +
::M'n login loopt vast. {{Gebruiker:TheTerminator77/Handtekening}} 13 jan 2021 12:52 (CET)
 +
:::Dat ligt dan aan je computer. Niet aan je account. Ik zie namelijk dat die wel succesvol is ingelogd. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 12:59 (CET)
 +
::::Welk account bedoel je dan? Ik kan het morgen nog wel een keer proberen maar nu krijg ik hem er niet op ingelogd. En kunnen mijn badges enzo overgezet worden als het morgen nog niet werkt? {{Gebruiker:TheTerminator77/Handtekening}} 13 jan 2021 13:03 (CET)
 +
:::::Volgens de gegevens hier is het met Anoniem0220 nog gelukt om in te loggen. Je badges kunnen niet over worden overgezet helaas, dat kan alleen als we je gebruikersnaam wijzigen. Je begint dus weer vanaf 0. Probeer morgen nog maar is in te loggen en laat even weten of dat lukt of niet. Lukt het niet dan blokkeer ik Anoniem0220 en kun je verder werken met je nieuwe account. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 13:23 (CET)
 +
::::::Hallo Appo, excuus voor het ongemak. Zojuist geprobeerd in te loggen met mijn oude account en gelukkig lukte het. Ik had achteraf gezien beter even wat langer kunnen wachten en dan pas een nieuw account aan kunnen maken. Ik denk dat het kwam omdat ik een nieuwe laptop sinds gister en die nog een beetje moest 'inkomen'. Mijn nieuwe account mag je blokkeren. Nogmaals sorry. {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 16:42 (CET)
 +
:::::::Geen probleem, fijn dat het weer werkt en je je badges en bewerkingen kunt behouden! Mocht je een nieuwe naam willen voor je account (iets anders dan Anoniem0220) dan kunnen we dat regelen. Denk daar wel goed over na want dat kan maar één keer. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 16:55 (CET)
 +
::::::::Fijn dat het niet heel erg is! Ik dacht dat ik al een keer van gebruikersnaam geswitcht was van mijn naam voordat ik Anoniem0220, ik weet niet meer wat dat was en dan nu Anoniem0220. Ik denk dat ik wel een nieuwe gebruikersnaam wil maar ik weet niet helemaal wat. Heb jij tips voor een gebruikersnaam zodat die ook makkelijk communiceert. Ik wil wel liever een gebruikersnaam zonder dat mijn echte naam daarin zit. Ik vind ook bijvoorbeeld iets met politiek wel leuk als gebruikersnaam. Je hebt bijvoorbeeld een RINO (Republican In Name Only) ik zoek eigenlijk een beetje een variatie daarop alleen dan juist het tegengestelde daarvan. Dus RIRL bijvoorbeeld. (Republican in Real Life - zelf bedacht maar dat klinkt niet zo goed) Alvast bedankt voor een tip! Groeten {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 19:12 (CET).
 +
::::::::Aanvulling: Of mag je geen politieke statements gebruiken? {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 19:13 (CET)
 +
::::::::Ik zit zelf nu een beetje te denk aan Rolitic06 ofzo. Vanwege persoonlijk kenmerken en hobby's. Klinkt dat stroef of kan dat wel? {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 19:34 (CET)
 +
:::::::::Liever geen politieke statements, probeer je naam zo neutraal mogelijk te houden. Rolitic06 vind ik leuk bedacht. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 21:15 (CET)
 +
::::::::::Is goed! Doe dan maar Rolitic06. Alvast bedankt! Groet, {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 14 jan 2021 08:49 (CET).
 +
waarom schrijf je zo veel groetjes jelte
  
ik heb een klacht dat u bron te weinig informatie heeft
+
== hoi ==
:Oke dankjewel. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 3 dec 2019 15:08 (CET)
+
 
 +
hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi ik ben nieuw op wikikids doei.
 +
:Hoi Viënna stop met het spammen en het verwijderen van vragen en antwoorden van anderen. Ik wens je veel succes met het schrijven en bewerken van artikelen. Groetjes {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 14 jan 2021 11:49 (CET)!
 +
 
 +
hij heeft gelijk je moet daar mee stopen. groetjes sf
 +
 
 +
sf je hebt  gelijk ze moet daar mee stopen ik krijg daar hooft pijn van ik zie je later sf
 +
groet sgfy
 +
 
 +
wat bedoel je sgfy
 +
groetjes sf
 +
 
 +
ik bedoel niks sf groetjes sgfy
 +
 
 +
== suriname ==
 +
hoi wikkikids hoe komt het dat veel voor ouders van surinaamse mensen in afrika wonen groetjes corona
 +
: Die zijn ooit als slaven uit Afrika naar Suriname gebracht.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 18 jan 2021 19:40 (CET)
 +
noem je zelf geen corona want corona is een hele erge ziekte veel mensen gaan al dood aan corona
 +
groetjes jelte1
 +
 
 +
== hoe kan ik zelf een nieuw bericht plaatsen ==
 +
 
 +
een vraag hoe plaats ik een nieuw bericht op wikikids en hoe kan ik mijn berichten bewerken. groetjes jelte
 +
: Zie je dat rare mannetje met dat laptophoofd in de linkerbovenhoek van het scherm? Klik daar eens op en je weet meer.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 18 jan 2021 19:44 (CET)
 +
 
 +
== bewerken ==
 +
 
 +
hoi kan iemand mij vertellen waarom ik de melding kreeg dat ik aan het kliederen was terwijl ik bloedserieus was doei
 +
: Misschien ben je nog niet lang genoeg lid en krijg je dat bericht automatisch. Probeer het later nog eens.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 18 jan 2021 19:46 (CET)
 +
 
 +
== Nelson Mandela ==
 +
 
 +
Hallo mensen,
 +
Ik heb een werkstuk over Nelson Mandela en op wikikids heb ik niet zo veel informatie gevonden. Ik zou het heel erg waarderen als je me zou helpen. btw ik ben geen formelen moeder ;-) Groetjes...
 +
: Ik zie dat Wikikids toch een behoorlijk uitgebreid artikel heeft over Mandela. Toch niet uitgebreid genoeg? Dan zul je op Wikipedia of elders moeten kijken. Helaas …  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 18 jan 2021 19:53 (CET)
 +
 
 +
== prehistorie ==
 +
 
 +
hoe oud werden oer mensen??
 +
:Neanderthalers (Oermensen) waren al blij als ze de dertig haalden. Een enkeling haalde de veertig, maar dat waren uitzonderingen (Bron: Quest.nl).  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 19 jan 2021 10:15 (CET)
 +
 
 +
== Nieuw ==
 +
 
 +
hoi ik Ben nieuw op wikikids en ik snap niet waar je info kan zoeken kan je me hellpen sf of Appo
 +
Groet fryz
 +
:Vul een trefwoord in in het zoekvakje (waar "Doorzoek Wikikids" staat) rechtsboven en geef "enter". Dan moet het goedkomen.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 19 jan 2021 17:39 (CET)
 +
 
 +
== ik wil iets vragen ==
 +
 
 +
ik heb een vraag wat is een bijstaande weg groetjes jelte1
 +
: Je bedoelt waarschijnlijk een bestaande weg. Dat is een weg die er al is, die al bestaat, en dus niet nog eens hoeft te worden aangelegd.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 20 jan 2021 10:38 (CET)
 +
 
 +
== ik heb nog een vraag ==
 +
 
 +
hoe heet een verlengde van een straat
 +
:Daar is geen speciale naam voor, maar als een straat jaren later wordt verlengd door nieuwbouw krijgt dat nieuwe gedeelte soms een aparte naam, zoals "Verlengde Parkweg", "Verlengde Herenstraat", "Verlengde Arie Prinslaan" enzovoort.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 20 jan 2021 13:48 (CET)
 +
 
 +
== Acounts  ==
 +
 
 +
Hoi ik heb een acount waar ik gister op zat maar ik kan niet meer in loggen kan iemand mij vertellen waarom niet
 +
 
 +
 
 +
weet je je wachtwoord nog en weet je je gebruikersnaam nog en je had ook kunnen zetten van nooit uitloggen ik zou je wel willen helpen via mail maar ik mag mijn mail niet doorgeven groetjes jelte1
 +
:Dat ligt er aan. Als je niet kan inloggen dan heeft het ermee te maken dat je je gebruikersnaam en/of wachtwoord verkeer hebt ingevuld of bent vergeten. Heb je je e-mailadres ingevuld bij het maken van het account, dan kun je je wachtwoord zo opvragen. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 20 jan 2021 13:22 (CET)
 +
 
 +
== temometer ==
 +
 
 +
ik wil meer soorten thermometers.
 +
:zelfde reden als Mike1023(zie vraag hieronder){{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 20 jan 2021 13:33 (CET)
 +
::Maar mocht je het anders bedoelen, zie [https://nl.wikipedia.org/wiki/Thermometer#Types HIER] voor de diverse soorten thermometers.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 20 jan 2021 13:56 (CET)
 +
 
 +
== games ==
 +
 
 +
wie kent hier de game five nights at freddy's
 +
daar ben ik heel benieuwd naar
 +
als je de game niet kent kijk ff op mijn texten
 +
:Dag, WikiKids is niet bedoeld voor te chatten, daarvoor is sociale media. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 20 jan 2021 13:23 (CET)
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
dat is een heel leuk spel groetjes jelte1
 +
 
 +
== Ik heb een vraag ==
 +
 
 +
Ik heb een vraag ik zou het leuk vinden als ik antwoord krijg,
 +
mijn vraag is wat gebruikt een dierenarts om dieren beter te maken.
 +
Ik kon dit antwoord niet vinden.
 +
 
 +
Hartelijke Groet
 +
Eeveelay
 +
:Hoi, dat hangt af wat er met een huisdier mankeert. Wanneer een huisdier ziek kan de dierenarts bijvoorbeeld medicijnen voorschrijven, maar wanneer een huisdier een gebroken pootje heeft kan de dierenarts de poot in het gips laten zetten. Het hangt er dus vanaf wat er met het huisdier mankeert, maar ook welk dier het is en hoe groot of oud het dier is. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 20 jan 2021 13:18 (CET)
 +
 
 +
klik [[Dierenarts|HIER]] voor nog wat meer info over een dierenarts, groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 20 jan 2021 13:36 (CET)
 +
 
 +
== Hoi ==
 +
 
 +
Wikikids moet sluiten omdat ik iets had opgezocht en het was niet correct en mijn juf werd toen boos
 +
: Dan zou ik maar eens informeren naar de diploma's van je juf want alles wat in Wikikids staat is waar. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 20 jan 2021 15:03 (CET)
 +
 
 +
het kan ook zijn dat de ifo verouderd is een niet meer juist is, op welke pagina was het precies?
 +
mvg, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 21 jan 2021 13:02 (CET)
 +
 
 +
== klein vraagje ==
 +
 
 +
ik heb een vraag ik wil weten wat er allemaal in het vaccin zit ik wil eerst weten voor ik straks 18 ben en nog niet weet wat er in het vaccin zit ik weet wel dat een verpleegster der aan dood ging maar die had een andere variant van het corona ik wil zelf wel nog weten wanneer de scholen eigenlijk weer open gaan ik mis namelijk mijn juf en de kinderen uit mijn klas ik zit nu alleen met 1 iemand thuis die bij mij in de klas zit en die woont hier dus ook want ik zit in een verzorggezin het ishier niet zo heel erg het is hier best wel leuk ik moet hier niet over klagen want ze hebben hier een nintendo switch en daar speel ik dan fortnite op en mario party en mario kart deluxe het is best wel een leuk spel en een nintendo switch zou ik wel kopen het is een heel leuk soort van computer het is gewoon heel handig het kan overal mee nartoe en je kan het op tv aansluiten en je kan het ook gewoon normaal in je hand houden ik vind fortnite op de nintendo switch wel fijner op de tv en op de nintendo switch zelf het is eigenlijk beide wel makkelijk maar ja even terug naar mijn vraag ik wil echt weten wanneer we weer naar school kunnen ik wil iedereen gewoon weer live kunnen zien behalve dan alleen degene die hier ook bij mij in een verzorggezin zit nou dit is het einde van mijn brief groetjes jelte1
 +
:hallo jelte1!, eigenlijk weet noeg niemand precies wanneer de scholen weer open gaan maar mischien gaan de scholen weer op 9 februari open maar het is nog niet zeker. Groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 21 jan 2021 12:59 (CET)
 +
::Hoi Jelte, Het coronavaccin is gemaakt door mensen die er veel verstand van hebben we hopen dus dat wat er in zit veilig is. Het verschil met de andere vaccins is dat de makers (met een moeilijk woord farmaceuten) vaccins gemaakt hebben voor gentherapie tegen het coronavirus. Gentherapie betekent dat ze de cellen in je lichaam aanpassen om tegen corona te gaan vechten. Bij andere vaccins wordt er gebruik gemaakt van antistoffen in je bloed. Omdat de de makers dat niet per persoon hoe zijn of haar lichaam reageert was dat heel erg moeilijk. De keuze of je het vaccin neemt ligt nu bij iedereen zelf.
 +
::De scholen gaan misschien op 9 februari weer open. De leiders  van Nederland hopen dat maar dat weten ze niet zeker. Nu de Britse variant van het coronavirus steeds vaker in Nederland opduikt wordt corona weer erger. Mensen die onderzoek doen naar het virus denken dat het nu ook bij kinderen besmettelijker is. Helaas moet we voorlopig dus nog even volhouden. Hopelijk kan je al snel weer naar school! Groetjes {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 21 jan 2021 15:18 (CET).
 +
 
 +
== mijn naam ==
 +
 
 +
Hoe pas ik mijn naam aan?
 +
:Je kunt niet zelf je naam aanpassen. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 21 jan 2021 15:00 (CET)
 +
 
 +
== Ik ben nieuw op wikikids ==
 +
 
 +
Hoi ik ben nieuw op wikikids en ik zag dat je hier vragen kunt stellen
 +
kan iemand me uitleggen hoe wikikids werkt?
 +
 
 +
Groetjes Sarahturngirl [[Gebruiker:Sarahturngirl|Sarahturngirl]] ([[Overleg gebruiker:Sarahturngirl|overleg]]) 22 jan 2021 09:27 (CET)
 +
 
 +
hallo, Sarahturngirl! wikikids is een website waar kinderen informatie voor bijvoorbeeld spreekbeurten, of presentaties want op wikipedia staat niet altijd info die kinderen goed kunnen begrijpen, voor meer informatie kan je op het [[Portaal:Kids|KIDSPORTAAL]] kijken of op het [[Portaal:Kids2|KIDSPORTAAL2]] kijken.
 +
groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 22 jan 2021 09:31 (CET)
 +
 
 +
Bedankt
 +
 
 +
Groetjes Sarahturngirl [[Gebruiker:Sarahturngirl|Sarahturngirl]] ([[Overleg gebruiker:Sarahturngirl|overleg]]) 22 jan 2021 10:04 (CET)
 +
 
 +
== Gouden wikikids award ==
 +
 
 +
ik heb een vraag:
 +
wat is de bedoeling van het stemmen voor de gouden wikikids award?
 +
En hoe kan je stemmen?
 +
 
 +
Groetjes Sarahturngirl [[Gebruiker:Sarahturngirl|Sarahturngirl]] ([[Overleg gebruiker:Sarahturngirl|overleg]]) 22 jan 2021 10:10 (CET)
 +
:als je wil stemmen doeje dat [[Wikikids:Awards|hier]]  (je vind hier ook alle regels over stemmen) groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 22 jan 2021 10:31 (CET)
 +
:Hoi Sarahturngirl, jij kan volgend jaar helaas pas mee doen met de stemrondes omdat jij pas na 21 januari lid bent geworden en nog geen bevestigde gebruiker bent. Groet, {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 22 jan 2021 10:39 (CET).
 +
 
 +
== Even een vraagje ==
 +
 
 +
Wanneer is wikikids begonnen?
 +
 
 +
Groetjes Sarahturngirl [[Gebruiker:Sarahturngirl|Sarahturngirl]] ([[Overleg gebruiker:Sarahturngirl|overleg]]) 22 jan 2021 10:22 (CET)
 +
 
 +
In 2006 werd de Stichting WikiKids opgericht, groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 22 jan 2021 10:37 (CET)
 +
 
 +
== gebruikers box ==
 +
 
 +
Hoi! Ik heb een vraagje hoe maak (en gebruik) je een gebruikers box? {{Gebruiker:Spammy/Handtekening}} 23 jan 2021 16:40 (CET)
 +
: Zie [[Wikikids:Gebruikersbox| HIER]].  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 23 jan 2021 19:30 (CET)

Huidige versie van 23 jan 2021 om 19:30

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

waarnaar is lemkensstraat vernoemd

hoi ik wil graag weten waarnaar lemkensstraat is vernoemd als jullie dat weten beantwoord mijn vraag dan groetjes leerling44

de lemkensstraat is vernoemd naar Jacob Navander, hij leefde van 1606 tot 1661. groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 6 jan 2021 14:34 (CET)

Dag BIGsmile, kun je even uitleggen waarom de Lemkensstraat genoemd is naar iemand die heel anders heet? Wat is je bron precies? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 jan 2021 21:29 (CET)
Toch nog gevonden! Deze straat dankt zijn naam aan Heyndrick Lemkens, geboren in 1649, schepen van Overschie en Hogenban 1683-1686. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 jan 2021 13:01 (CET)

De ruimte

Hoi Wikikids. Ik ben heel lang bezig geweest met een onderzoek over de ruimte en dat is nu ok heel vet geworden. Volgens mijn juf zit er heel veel informatie in die zelf volwassen soms nog niet weten. Het is best ingewikkeld maar ik zou het nog steeds graag op wikikids willen zetten. Mag dat ondanks dat het best wel en moeilijk onderzoek is

kijk als jij denkt dat kinderen van ongeveer 9 of 11 jaar dit kunnen begrijpen dan mag dat natuurlijk maar als iets te moeilijk is kan je het ook makkelijker uitleggen als het maar gebaseerd is op feiten. groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 7 jan 2021 14:39 (CET)

bewerkingen

Hoe kan ik pagina's bewerken? EvaEva161

Hallo EvaEva161,
Je kan pagina's bewerken door bij een artikel rechtsbovenin op bewerken te klikken!
Succes bij het bewerken!
Groet, Anoniem0220 (overleg) 8 jan 2021 11:38 (CET)

en als je een nieuwe pagina wil maken, zoek dan de naam van de pagian die je wil maken op, en als hij nog niet bestaat, klik dan op pagina (...de naam van de pagina die je wil maken...) aanmaken groetjes,💯BIGsmile💯wil je overleggen? 8 jan 2021 13:51 (CET)

Corona

hoeveel landen zijn er met corona?

Vrijwel alle landen hebben corona, alleen in enkele eilandstaten zijn nog geen coronagevallen opgedoken. Groetjes, Rolitic06 Overleg 8 jan 2021 15:54 (CET)

Pesach

Hoi, weet iemand waar ik kan vinden waarom men pesach viert? Groetjes Romy

Ja, kijk HIER maar eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 jan 2021 18:26 (CET)

ADHD

wat is de geschiedenis van ADHD? Dank u wel voor het luisteren doei! Vriendelijke groet van Lily

Kijk HIER eens voor het antwoord. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 10 jan 2021 18:22 (CET)

atmosfeer

hoi boomhut ik zoek informatie over de atmosfeer maar ik kan niets vinden kunnen jullie mij helpen met mijn spreekbeurt.

Hier kun je een artikel over de Atmosfeer vinden. Rolitic06 Overleg 11 jan 2021 15:30 (CET)

badge

beste... ik heb 5 plaatjes geupload maar ik krijg de badge niet. hoe? 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 12 jan 2021 10:05 (CET)

Is helaas een bekend probleem. We gaan er wat aan doen! :) apoo overleg · (MOD) 12 jan 2021 12:00 (CET)

ow hij doet het, BEdankt! groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 12 jan 2021 13:41 (CET)

Azteken

Wat is het stamgebruik?

Om krijgsgevangenen te offeren aan de goden. Als ze al niet opgepeuzeld werden, want kannibalisme was onder de Azteken wijdverbreid. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 12 jan 2021 13:04 (CET)

Account

Mijn oude account (Gebruiker:Anoniem0220) werkt niet goed meer dus hierbij mijn nieuwe account! Als je met mij wilt communiceren, doe het dan hiermee! Alvast bedankt!

En wat werkt er dan niet goed aan als ik vragen mag? :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 11:54 (CET)
M'n login loopt vast. TheTerminator77 Overleg 13 jan 2021 12:52 (CET)
Dat ligt dan aan je computer. Niet aan je account. Ik zie namelijk dat die wel succesvol is ingelogd. :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 12:59 (CET)
Welk account bedoel je dan? Ik kan het morgen nog wel een keer proberen maar nu krijg ik hem er niet op ingelogd. En kunnen mijn badges enzo overgezet worden als het morgen nog niet werkt? TheTerminator77 Overleg 13 jan 2021 13:03 (CET)
Volgens de gegevens hier is het met Anoniem0220 nog gelukt om in te loggen. Je badges kunnen niet over worden overgezet helaas, dat kan alleen als we je gebruikersnaam wijzigen. Je begint dus weer vanaf 0. Probeer morgen nog maar is in te loggen en laat even weten of dat lukt of niet. Lukt het niet dan blokkeer ik Anoniem0220 en kun je verder werken met je nieuwe account. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 13:23 (CET)
Hallo Appo, excuus voor het ongemak. Zojuist geprobeerd in te loggen met mijn oude account en gelukkig lukte het. Ik had achteraf gezien beter even wat langer kunnen wachten en dan pas een nieuw account aan kunnen maken. Ik denk dat het kwam omdat ik een nieuwe laptop sinds gister en die nog een beetje moest 'inkomen'. Mijn nieuwe account mag je blokkeren. Nogmaals sorry. Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 16:42 (CET)
Geen probleem, fijn dat het weer werkt en je je badges en bewerkingen kunt behouden! Mocht je een nieuwe naam willen voor je account (iets anders dan Anoniem0220) dan kunnen we dat regelen. Denk daar wel goed over na want dat kan maar één keer. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 16:55 (CET)
Fijn dat het niet heel erg is! Ik dacht dat ik al een keer van gebruikersnaam geswitcht was van mijn naam voordat ik Anoniem0220, ik weet niet meer wat dat was en dan nu Anoniem0220. Ik denk dat ik wel een nieuwe gebruikersnaam wil maar ik weet niet helemaal wat. Heb jij tips voor een gebruikersnaam zodat die ook makkelijk communiceert. Ik wil wel liever een gebruikersnaam zonder dat mijn echte naam daarin zit. Ik vind ook bijvoorbeeld iets met politiek wel leuk als gebruikersnaam. Je hebt bijvoorbeeld een RINO (Republican In Name Only) ik zoek eigenlijk een beetje een variatie daarop alleen dan juist het tegengestelde daarvan. Dus RIRL bijvoorbeeld. (Republican in Real Life - zelf bedacht maar dat klinkt niet zo goed) Alvast bedankt voor een tip! Groeten Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 19:12 (CET).
Aanvulling: Of mag je geen politieke statements gebruiken? Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 19:13 (CET)
Ik zit zelf nu een beetje te denk aan Rolitic06 ofzo. Vanwege persoonlijk kenmerken en hobby's. Klinkt dat stroef of kan dat wel? Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 19:34 (CET)
Liever geen politieke statements, probeer je naam zo neutraal mogelijk te houden. Rolitic06 vind ik leuk bedacht. :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 21:15 (CET)
Is goed! Doe dan maar Rolitic06. Alvast bedankt! Groet, Rolitic06 Overleg 14 jan 2021 08:49 (CET).

waarom schrijf je zo veel groetjes jelte

hoi

hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi ik ben nieuw op wikikids doei.

Hoi Viënna stop met het spammen en het verwijderen van vragen en antwoorden van anderen. Ik wens je veel succes met het schrijven en bewerken van artikelen. Groetjes Rolitic06 Overleg 14 jan 2021 11:49 (CET)!

hij heeft gelijk je moet daar mee stopen. groetjes sf

sf je hebt gelijk ze moet daar mee stopen ik krijg daar hooft pijn van ik zie je later sf groet sgfy

wat bedoel je sgfy
groetjes sf
ik bedoel niks sf groetjes sgfy

suriname

hoi wikkikids hoe komt het dat veel voor ouders van surinaamse mensen in afrika wonen groetjes corona

Die zijn ooit als slaven uit Afrika naar Suriname gebracht. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 jan 2021 19:40 (CET)

noem je zelf geen corona want corona is een hele erge ziekte veel mensen gaan al dood aan corona groetjes jelte1

hoe kan ik zelf een nieuw bericht plaatsen

een vraag hoe plaats ik een nieuw bericht op wikikids en hoe kan ik mijn berichten bewerken. groetjes jelte

Zie je dat rare mannetje met dat laptophoofd in de linkerbovenhoek van het scherm? Klik daar eens op en je weet meer. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 jan 2021 19:44 (CET)

bewerken

hoi kan iemand mij vertellen waarom ik de melding kreeg dat ik aan het kliederen was terwijl ik bloedserieus was doei

Misschien ben je nog niet lang genoeg lid en krijg je dat bericht automatisch. Probeer het later nog eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 jan 2021 19:46 (CET)

Nelson Mandela

Hallo mensen, Ik heb een werkstuk over Nelson Mandela en op wikikids heb ik niet zo veel informatie gevonden. Ik zou het heel erg waarderen als je me zou helpen. btw ik ben geen formelen moeder ;-) Groetjes...

Ik zie dat Wikikids toch een behoorlijk uitgebreid artikel heeft over Mandela. Toch niet uitgebreid genoeg? Dan zul je op Wikipedia of elders moeten kijken. Helaas … Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 jan 2021 19:53 (CET)

prehistorie

hoe oud werden oer mensen??

Neanderthalers (Oermensen) waren al blij als ze de dertig haalden. Een enkeling haalde de veertig, maar dat waren uitzonderingen (Bron: Quest.nl). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 19 jan 2021 10:15 (CET)

Nieuw

hoi ik Ben nieuw op wikikids en ik snap niet waar je info kan zoeken kan je me hellpen sf of Appo Groet fryz

Vul een trefwoord in in het zoekvakje (waar "Doorzoek Wikikids" staat) rechtsboven en geef "enter". Dan moet het goedkomen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 19 jan 2021 17:39 (CET)

ik wil iets vragen

ik heb een vraag wat is een bijstaande weg groetjes jelte1

Je bedoelt waarschijnlijk een bestaande weg. Dat is een weg die er al is, die al bestaat, en dus niet nog eens hoeft te worden aangelegd. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 jan 2021 10:38 (CET)

ik heb nog een vraag

hoe heet een verlengde van een straat

Daar is geen speciale naam voor, maar als een straat jaren later wordt verlengd door nieuwbouw krijgt dat nieuwe gedeelte soms een aparte naam, zoals "Verlengde Parkweg", "Verlengde Herenstraat", "Verlengde Arie Prinslaan" enzovoort. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 jan 2021 13:48 (CET)

Acounts

Hoi ik heb een acount waar ik gister op zat maar ik kan niet meer in loggen kan iemand mij vertellen waarom niet


weet je je wachtwoord nog en weet je je gebruikersnaam nog en je had ook kunnen zetten van nooit uitloggen ik zou je wel willen helpen via mail maar ik mag mijn mail niet doorgeven groetjes jelte1

Dat ligt er aan. Als je niet kan inloggen dan heeft het ermee te maken dat je je gebruikersnaam en/of wachtwoord verkeer hebt ingevuld of bent vergeten. Heb je je e-mailadres ingevuld bij het maken van het account, dan kun je je wachtwoord zo opvragen. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 20 jan 2021 13:22 (CET)

temometer

ik wil meer soorten thermometers.

zelfde reden als Mike1023(zie vraag hieronder)💯BIGsmile💯wil je overleggen? 20 jan 2021 13:33 (CET)
Maar mocht je het anders bedoelen, zie HIER voor de diverse soorten thermometers. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 jan 2021 13:56 (CET)

games

wie kent hier de game five nights at freddy's daar ben ik heel benieuwd naar als je de game niet kent kijk ff op mijn texten

Dag, WikiKids is niet bedoeld voor te chatten, daarvoor is sociale media. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 20 jan 2021 13:23 (CET)dat is een heel leuk spel groetjes jelte1

Ik heb een vraag

Ik heb een vraag ik zou het leuk vinden als ik antwoord krijg, mijn vraag is wat gebruikt een dierenarts om dieren beter te maken. Ik kon dit antwoord niet vinden.

Hartelijke Groet Eeveelay

Hoi, dat hangt af wat er met een huisdier mankeert. Wanneer een huisdier ziek kan de dierenarts bijvoorbeeld medicijnen voorschrijven, maar wanneer een huisdier een gebroken pootje heeft kan de dierenarts de poot in het gips laten zetten. Het hangt er dus vanaf wat er met het huisdier mankeert, maar ook welk dier het is en hoe groot of oud het dier is. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 20 jan 2021 13:18 (CET)

klik HIER voor nog wat meer info over een dierenarts, groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 20 jan 2021 13:36 (CET)

Hoi

Wikikids moet sluiten omdat ik iets had opgezocht en het was niet correct en mijn juf werd toen boos

Dan zou ik maar eens informeren naar de diploma's van je juf want alles wat in Wikikids staat is waar. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 jan 2021 15:03 (CET)

het kan ook zijn dat de ifo verouderd is een niet meer juist is, op welke pagina was het precies? mvg, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2021 13:02 (CET)

klein vraagje

ik heb een vraag ik wil weten wat er allemaal in het vaccin zit ik wil eerst weten voor ik straks 18 ben en nog niet weet wat er in het vaccin zit ik weet wel dat een verpleegster der aan dood ging maar die had een andere variant van het corona ik wil zelf wel nog weten wanneer de scholen eigenlijk weer open gaan ik mis namelijk mijn juf en de kinderen uit mijn klas ik zit nu alleen met 1 iemand thuis die bij mij in de klas zit en die woont hier dus ook want ik zit in een verzorggezin het ishier niet zo heel erg het is hier best wel leuk ik moet hier niet over klagen want ze hebben hier een nintendo switch en daar speel ik dan fortnite op en mario party en mario kart deluxe het is best wel een leuk spel en een nintendo switch zou ik wel kopen het is een heel leuk soort van computer het is gewoon heel handig het kan overal mee nartoe en je kan het op tv aansluiten en je kan het ook gewoon normaal in je hand houden ik vind fortnite op de nintendo switch wel fijner op de tv en op de nintendo switch zelf het is eigenlijk beide wel makkelijk maar ja even terug naar mijn vraag ik wil echt weten wanneer we weer naar school kunnen ik wil iedereen gewoon weer live kunnen zien behalve dan alleen degene die hier ook bij mij in een verzorggezin zit nou dit is het einde van mijn brief groetjes jelte1

hallo jelte1!, eigenlijk weet noeg niemand precies wanneer de scholen weer open gaan maar mischien gaan de scholen weer op 9 februari open maar het is nog niet zeker. Groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2021 12:59 (CET)
Hoi Jelte, Het coronavaccin is gemaakt door mensen die er veel verstand van hebben we hopen dus dat wat er in zit veilig is. Het verschil met de andere vaccins is dat de makers (met een moeilijk woord farmaceuten) vaccins gemaakt hebben voor gentherapie tegen het coronavirus. Gentherapie betekent dat ze de cellen in je lichaam aanpassen om tegen corona te gaan vechten. Bij andere vaccins wordt er gebruik gemaakt van antistoffen in je bloed. Omdat de de makers dat niet per persoon hoe zijn of haar lichaam reageert was dat heel erg moeilijk. De keuze of je het vaccin neemt ligt nu bij iedereen zelf.
De scholen gaan misschien op 9 februari weer open. De leiders van Nederland hopen dat maar dat weten ze niet zeker. Nu de Britse variant van het coronavirus steeds vaker in Nederland opduikt wordt corona weer erger. Mensen die onderzoek doen naar het virus denken dat het nu ook bij kinderen besmettelijker is. Helaas moet we voorlopig dus nog even volhouden. Hopelijk kan je al snel weer naar school! Groetjes Rolitic06 Overleg 21 jan 2021 15:18 (CET).

mijn naam

Hoe pas ik mijn naam aan?

Je kunt niet zelf je naam aanpassen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 21 jan 2021 15:00 (CET)

Ik ben nieuw op wikikids

Hoi ik ben nieuw op wikikids en ik zag dat je hier vragen kunt stellen kan iemand me uitleggen hoe wikikids werkt?

Groetjes Sarahturngirl Sarahturngirl (overleg) 22 jan 2021 09:27 (CET)

hallo, Sarahturngirl! wikikids is een website waar kinderen informatie voor bijvoorbeeld spreekbeurten, of presentaties want op wikipedia staat niet altijd info die kinderen goed kunnen begrijpen, voor meer informatie kan je op het KIDSPORTAAL kijken of op het KIDSPORTAAL2 kijken. groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 22 jan 2021 09:31 (CET)

Bedankt

Groetjes Sarahturngirl Sarahturngirl (overleg) 22 jan 2021 10:04 (CET)

Gouden wikikids award

ik heb een vraag: wat is de bedoeling van het stemmen voor de gouden wikikids award? En hoe kan je stemmen?

Groetjes Sarahturngirl Sarahturngirl (overleg) 22 jan 2021 10:10 (CET)

als je wil stemmen doeje dat hier (je vind hier ook alle regels over stemmen) groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 22 jan 2021 10:31 (CET)
Hoi Sarahturngirl, jij kan volgend jaar helaas pas mee doen met de stemrondes omdat jij pas na 21 januari lid bent geworden en nog geen bevestigde gebruiker bent. Groet, Rolitic06 Overleg 22 jan 2021 10:39 (CET).

Even een vraagje

Wanneer is wikikids begonnen?

Groetjes Sarahturngirl Sarahturngirl (overleg) 22 jan 2021 10:22 (CET)

In 2006 werd de Stichting WikiKids opgericht, groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 22 jan 2021 10:37 (CET)

gebruikers box

Hoi! Ik heb een vraagje hoe maak (en gebruik) je een gebruikers box? groetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 23 jan 2021 16:40 (CET)

Zie HIER. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 23 jan 2021 19:30 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=644755"