Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Nieuws

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Edit-inprogress.svg Werk in uitvoering!
Aan dit artikel wordt de komende uren of dagen nog gewerkt.
Kijk in de geschiedenis of je het artikel kunt bewerken zonder een bewerkingsconflict te veroorzaken.


Animatie400.gif


Leuk dat je er bent!

Welkom op de nieuwspagina van WikiKids. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over alles wat nieuw is, wat er nog gaat gebeuren en een lijst van nieuwe artikel. Voor gebruikers staan ook elke week tips en mededelingen in deze krant. Iedere maand verschijnt deze krant, volg ons op Instagram en/of Facebook voor meldingen hiervan!

Wat kan ik vinden op deze pagina?

  • Wat er de laatste tijd op WikiKids gebeurd is, dus alle grote artikelen, lijsten, portalen, etc.
  • Wat er nog gaat gebeuren, bijvoorbeeld projecten en themaweken.
  • Mededelingen voor (nieuwe) gebruikers.

Gepubliceerd op 31 januari 2021

Kort nieuws

Algemeen

  • We nodigen alle gebruikers uit om te reageren op de openstaande discussies in het Clubhuis!
  • Een lijst met de meest bezochte artikelen wordt spoedig gedeeld in het Clubhuis!

Awards

  • Rusland krijgt de Gouden WikiAward 2020.
  • Het nomineren van artikelen voor 2021 is weer mogelijk.

Portalen
De volgende portalen zijn kortgeleden gerenoveerd:

Nieuwe portalen:

Op de planning staan nog:

Filmpjes

  • Wij zijn op zoek naar gebruikers met video-editing-skills, om uitlegfilmpjes te maken voor onze hulpportalen. Weet jij veel over het maken van YouTube-filmpjes? Reageer dan op dit bericht hier!

Lessen

Apoo is gestopt!

Op 27 februari 2021 heeft Apoo bekend gemaakt te stoppen als moderator en gebruiker. Apoo is een van onze vaste gebruikers, die al sinds 2009 bijdraagt aan deze wiki - een periode van 12 jaar dus. In deze periode is Apoo voor twee periodes moderator geweest en heeft bijgedragen aan de veiligheid en kwaliteit van onze wiki. De laatste jaren heeft hij ook WikiKids in een nieuw jasje gestoken. Zo heeft hij gezorgd voor een nieuwe hoofdpagina, een nieuwe layoout voor WikiKids en het ontwerp voor het badgesysteem. Namens heel WikiKids danken wij Apoo voor zijn jarenlange bijdrage aan dit project en wensen wij Apoo voor succes in de toekomst!

Afsluiting WikiProject:Nieuw-Zeeland
New Zealand (orthographic projection) 2.svg

Afgelopen maand stond WikiKids in het teken van Nieuw-Zeeland. Tijdens dit WikiProject zijn verschillende artikelen aangemaakt en uitgebreid, waaronder veel artikelen over de geschiedenis en geografie van het land. Mooie artikelen die met het project te maken hebben zijn ontdekkingsreizigers James Cook en Abel Tasman, de Ontdekking van Nieuw-Zeeland, de Maori-oorlogen, Wellington, Auckland, Zuidereiland, Noordereiland, Abel Tasman National Park, Jacinda Ardern en nog veel meer. Wij danken alle gebruikers voor hun bijdragen. Op deze manier hebben we meer informatie over Nieuw-Zeeland beschikbaar gemaakt voor onze lezers.

Wil je ook na dit project schrijven over Nieuw-Zeeland? Neem dan een kijkje op Portaal:Nieuw-Zeeland!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Nieuws&oldid=510481"