Sjabloon:Hernoemen-2

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Sjabloon:Hn-2)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nu moet je even goed opletten!
Dialog-warning.svg
Let op, Hernoemen-2!

We hebben je al een keer uitgelegd dat het wijzigen van pagina titels anders werkt dan je net hebt gedaan. Alle titels op WikiKids zijn in enkelvoud. Een juiste titel is dus: Paard, Koe, Boot of Nier. Ook hoef je pagina's niet in een andere naamruimte te zetten (zoals WikiKids, Categorie of Gebruiker).

Het kan zijn dat je nu voor 1 uur geblokkeerd bent, we willen graag dat je dit uur gebruikt om deze tekst goed door te lezen. Snap je iets niet? Stel dan een vraag op deze pagina! Wanneer je hierna nog een keer onjuist de zullen we je helaas voor 1 dag moeten blokkeren.

Volgende actie: {{hn-3}} + 1 dag ban

De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon hernoemen is om gebruikers die herhaald pagina titels onjuist wijzigen nogmaals te informeren. Bewerkingen in combinatie met dit sjabloon kunnen 1 uur blokkade opleveren om de gebruiker de tijd te geven om de boodschap goed te lezen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Hernoemen-2&oldid=548246"