Wikikids:Uploaden

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ik wil een plaatje uploaden!

Wil je een plaatje in je artikel zetten? Goed idee! Op internet staan heel veel plaatjes, alleen mag je deze niet zomaar gebruiken. Je moet toestemming hebben van degene die het plaatje gemaakt heeft. Of je toestemming hebt staat meestal bij een plaatje vermeld. Met een moeilijk woord heet dit licentie. Plaatjes zonder (juiste) licentie mag je niet gebruiken op WikiKids. Omdat het soms moeilijk kan zijn een plaatje te vinden waarvoor je toestemming hebt, hebben we een speciale zoekmachine gemaakt.

Hoe gebruik ik die zoekmachine?

In de speciale zoekmachine van WikiKids zitten plaatjes die je zonder problemen op WikiKids kunt gebruiken. Hieronder leggen we uit hoe de zoekmachine werkt. Heb je zelf een plaatje gemaakt of ergens een plaatje gevonden met een geschikte licentie? Kijk dan hier onder.

Afb invoegen.png
Afb overzicht.png
Stap 1: Klik op "bewerken" en vervolgens op "Invoegen". Kies "Afbeelding" Stap 2: Er opent zich een schermpje dat automatisch plaatjes zoekt met het onderwerp waar je een artikel over aan het schrijven bent. Je kunt ook zelf iets intypen.

Ik wil graag een plaatje uploaden

Wil je toch graag een plaatje uploaden? Dat kan, maar alleen met toestemming! Kies hier onder wat het beste bij jou past:

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Uploaden&oldid=594395"