The Voice Kids (seizoen 7)

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

The Voice Kids seizoen 7 was het zevende seizoen van The Voice Kids. De winnaar is Yosina van team Marco Borsato geworden. De Voice Kids (seizoen 7) was begonnen op vrijdag 23 februari 2018 en is beëindigd op 20 april 2018. Bij dit seizoen zijn de coaches:

Douwe Bob is sinds dit seizoen coach en dus de nieuwste coach die er is.

De winnaar is geworden.. Yosina van team Marco Borsato.

Finale

De finale vond plaats op 20 april 2018 op RTL 4 en duurde van 20:39 tot 20:49. De vier finalisten waren:

Solo's en duetten

De finale begon dat de vier finalisten 'Climb Every Mountain' van the Sound of Music zongen, met een vuurwerk spektakel. Daarna ging het verder met iedereen solo.

Eefje zong vervolgens 'All Falls Down' van Alan Walker, daarna kwam Yosina aan de beurt met een duet met Maan met het liedje: 'Girls Just Wanna Have Fun' van Cyndi Lauper. Daarna zong Kaylee: 'Homesick' van Dua Lipa, vervolgens kwam Stella aan de beurt voor een duet met Sharon Doorson. Ze zongen beide: 'Signed Sealed Delivered I'm Yours' van Stevie Wonders.

Vervolgens zong Yosina solo: 'Jij Bent de Liefde' van Guus Meeuwis en toevallig zong daarna Kaylee samen met Guus Meeuwis: 'Dat Komt door Jou' van Guus Meeuwis zelf. Daarna zong Stella solo: 'The Middle' van Zedd en Grey. Daarna kwam Eefje aan de beurt met een duet samen met Voice of Holland winnaar Jim van der Zee, beide zongen ze op reactie van het overlijden van DJ Avicii: 'Without You'. .

Vertalingen

De slotfase van de finale is dat de deelnemers zelfgemaakte vertalingen gaan zingen van bekende liedjes.

Eefje uit Team Ilse zingt in de finale het nummer 'Voor Iedereen' een vertaling van 'When You Love Someone' van James TW. Het nummer gaat over dat ze de wereld een betere plek wilt maken voor iedereen.

Yosina uit Team Marco zingt in de finale het nummer 'Bij Mij' een vertaling van 'Get Here' van Oleta Adams. Het nummer gaat over haar familie die ze mist uit Papua Nieuw-Guinea.

Kaylee uit Team Douwe Bob zingt in de finale het nummer 'Minder Alleen' een vertaling van 'Perfect' van Ed Sheeran. Het nummer gaat over haar tante die is overleden.

Stella uit Team Ali B zingt in de finale het nummer 'Gewoon Jezelf' een vertaling van 'Give Your Heart A Break' van Demi Lovato.

Winnaar

De winnaar van seizoen 7 is geworden.. Yosina van team Marco Borsato.

Bronnen

  • The Voice Kids
  • Uitzending
  • YouTube
  • NOS
  • Facebook
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=The_Voice_Kids_(seizoen_7)&oldid=512124"