Miranda Cosgrove

Uit Wikikids
Versie door Solmay2000 (overleg | bijdragen) op 10 nov 2011 om 22:36 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Miranda Taylor Cosgrove ( Los Angeles , 14 mei 1993) is zoals je misschien al weet een actrice en zangeres. Ze werd wereldwijd bekend door haar rol in Icarly. M...')
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Miranda Taylor Cosgrove ( Los Angeles , 14 mei 1993) is zoals je misschien al weet een actrice en zangeres. Ze werd wereldwijd bekend door haar rol in Icarly.

Maar ze had eerst ook veel hits.Haar eerste filmrolletje was als Lana Lang in pilota aflevering van Smalville. In 2006 kwam de comediefilm Keeping up with the stines uit . Ook speelde ze in Drake and Josh als Megan , hun vervelende zusje. In 2003 had ze een grote rol in : School Of Rock dat leverde meer dan 131.282.949 dollar op! Vanaf 2004 ging Cosgroves carrière in sneltreinvaart richting Hollywood. Ze had diverse gastrollen; in een speciale aflevering van de geanimeerde serie What's New, Scooby-Doo? en in een aflevering van het vijfde seizoen van Grounded For Life. In 2005 werkte Cosgrove voor de film Here Comes Peter Cottontail: The Movie, waarin ze de rol van Munch speelde.[19] In ditzelfde jaar had ze een gastrol in twee afleveringen van de geanimeerde televisieserie Lilo & Stitch: The Series, en speelde ze de rol van Joni in de komediefilm Yours, Mine and Ours, samen met haar collega Drake Bell.[20][21] De film opende op de derde positie in de biscopen, met een weekendopbrengst van 17.461.108 dollar in de Verenigde Staten.[22] In 2006 kwam haar derde film uit, Keeping Up with the Steins, die vrij negatief werd beoordeeld.[23][24][25] Ook speelde ze in dit jaar in de film The Wild Stallion (direct-naar-video). Deze film werd echter pas in 2009 uitgebracht.


Muziek van Miranda

Dit zijn alle liedjes van Miranda Cosgrove:

About you Now

Adored

BAM

Beautiful Mess

Brand New You

Charlie

Christmas Wrapping

Dancing crazy


Daydream

Disgusting

FYI

Headphones on

Hey You

Kissin' U

Leave it all to me

Leave It All To Me (feat. Drake Bell)

Oh Oh

Party Girl

Raining Sunshine

Shakespeare

Stay My Baby

There Will Be Tears

What Are You Waiting for?
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Miranda_Cosgrove&oldid=201824"