Help mee! Maak een account of meld je aan.
Doe mee aan de SuperSchrijfwedstrijd! Klik hier om je aan te melden.
Stem nu op: Platentektoniek

Lieve Paul

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Lieve Paul was een televisieprogramma op Nederland 1 en werd gepresenteerd door Paul de Leeuw met zijn vaste assistent Adje. Lieve Paul is de opvolger van het televisieprogramma Mooi! Weer de Leeuw.

De Leeuw was al lange tijd uitgekeken op het programma Mooi! Weer de leeuw. Na vier seizoenen vond Paul het tijd worden voor een nieuw iets. Ook was hij klaar met de wensen die werden uitgevoerd in zijn programma.

In het programma worden vragen van kijkers beantwoord. Als Paul zelf geen antwoord kan geven op een vraag, wordt de zoekmachine ingeschakeld die een computer tot zijn beschikking heeft. Op zondag wordt Lieve Paul PS uitgezonden, bij Mooi! Weer de Leeuw heette dat Mooi! Weer de Leeuw, the day after.

Crystal Clear app lphoto.png
Afbeelding gewenst!

Bij dit artikel is een afbeelding gewenst. Bezit je een afbeelding die onder een vrije licentie kan worden geplaatst, dan kan je deze hier uploaden.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Lieve_Paul&oldid=523860"