Natuurlijk leren

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het natuurlijk leren houd in dat je niet achter een tafel zit met een boek voor je en dat je moet luisteren naar een docent. Je doet er alles met je handen! Je doet er prestaties en workshops. Er is wel een studdiehoek waar je uit boeken kan leren maar daar heb je zelf dicipline voor hebben om er in te gaan zitten en te gaan leren.

Prestaties

Dit zijn opdrachten die je moet doen, bijvoorbeeld een actie starten voor een goed doel. je kan ook als opdracht hebben dat je iets moet bouwen.

Workshops

Je kan je zelf inschrijven voor een workshop, bijvoorbeeld workshop engels daar ga je dan wel met een docent of een ouder engels doen bijvoorbeeld een kwartet in het engels of in het engels over jezelf vertellen.

Studiehoek

In de studiehoek doe je gewoon zoals op het gewone onderwijs lessen uit een boek maar wel zonder docent. Er liggen alle boeken die ze op het gewone onderwijs hebben.

Activiteiten

Als je iets moet halen bij een supermarkt mag je daar naar de plus gaan maar wel met toestemming van een docent. Je moet dan wel een mobile bij hebben en het nummer aan een van de docenten geven.

Portfolio

We hebben ook een portfolio digitaal. Dat is een site waar je allerlei dingen inzet voor school zoals foto's van je prestatie of verslagen van workshop. Daarin houd je ook bij wat je elke dag hebt gedaan.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Natuurlijk_leren&oldid=332208"