Overleg:Enspijk

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wij leerlingen van basisschool de Minzerie ( groep 3,4 en 5 ) willen jullie het volgende over Enspijk vertellen:

Wij zitten op basisschool de Minzerie in Enspijk en deze school telt ongeveer 60 leerlingen.

Onze ervaringen: leerlingen uit groep 5 van basisschool de Minzerie:

Hoi ik ben Annelot Don. Ik ben hier in Enspijk komen wonen en ik wil Julie er graag wat over vertellen. Vandaag heb ik een speurtocht gedaan met een plattegrond erbij. Ik ben uit Utrecht hier komen wonen op 1 augustus 2007. Het was wel even wennen want Utrecht is een grote stad en Enspijk een klein dorpje. Ook de school was even wennen een heel klein schooltje en die in Utrecht heel groot. Liefs Annelot Don.


Hoi ik ben Iris en ik woon in Enspijk . Ik vind Enspijk leuk om dat er altijd veel te doen is zoals: bloesemtocht en Koninginnedag enzovoort. Ik vind Enspijk mooi en je kan er goed buitenspelen . Er is ook een Mac Donald. Er is ook een cafe. Ik hou van Enspijk. Groetjes Iris uit het kleine dorpje Enspijk.


Enspijk is een leuk en klein dorp. In Enspijk is veel te doen. Je kan naar de Rotonde. En je kan naar de Mac Donalds. En je kan naar het cafe. Enspijk is een mooi en rustig dorp. Er is veel gras,bomen en struiken.. In de zomervakantie zijn er niet veel mensen, ze zijn dan op vakantie. Enspijk is heel klein maar toch heel leuk!

Isabel uit Enspijk.


Hallo ik ben Dione

Vandaag hebben wij een speurtocht gedaan! Het was super leuk maar ook een beetje moei lijk hoor. De speurtocht hebben we gedaan in Enspijk. We waren als eerste klaar. En ik zal eens iets over enspijk vertellen. Het is een klein dorpje. Maar er zijn toch 600 mensen.

Groetjes, Dione Vulto!


Hoi ik ben Lisa Ik woon op de rotonde In Enspijk In de zomer is het druk op het zwembad Enspijk is een klein dorp En het is gezellig Groetjes Lisa


Hallo ik ben Marnon Enspijk is een leuk dorp. Vooral omdat er een zwembad is de Rotonde. En er is een Mac Donalds. En er is een cafe. En je kan ook goed vissen bij de rivier de Lingen. En het is een klein dorpje. Maar je kan er wel belletje lellen Dat is ook leuk. En de bloesemtocht natuurlijk Groetjes Marnon Hekman.


Hoi ik ben Johan Mijn hele leven woon ik in Enspijk Ik ben een keer in de Linge gevallen Bij de rotonde ben ik bijna over de kanten gevlogen Je kan er leuk spelen Ik heb veel vrienden gemaakt

Johan


Hallo ik ben Sam

Vandaag hebben een speurtocht gedaan door Enspijk . Het was leuk maar moei . Enspijk is een klein dorpje maar leuk.

Sam


Enspijk

Ik woon hier al van af me geboorte . Ik wil hier niet weg want het is hier rustig en je kan hier goed hutten maken.

Niels\


Enspijk Ik woon mijn hele leven al in Enspijk. En ik heet Wouter. Een voordel van Enspijk is: Dat het een klein dorp is en daar door, Is het rustig. En je kunt er ook goed spelen. Wouter

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Enspijk&oldid=68118"