Overleg:Hoofdpagina

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op de overlegpagina van de Hoofdpagina
Stap6.gif

Welkom op de overlegpagina van de hoofdpagina! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen over de hoofdpagina. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de overlegpagina.


Klik hier om een vraag over de hoofdpagina te stellen!

Willekeurige pagina

Ik zou het leuk vinden om er een knop met ‘willekeurige pagina’, waardoor je op een willekeurige pagina uitkomt, zoals Wikipedia. Groeten, The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 3 nov 2020 18:13 (CET) zou mij ook leuk lijken! BIGsmileKlik hier om een vraag te stellen! 11 jan 2021 12:44 (CET)

Foutje

Er staat: Een portaal is een verzameling van artikelen die over hetzelfde onderwerp gaat. Moet volgens mij zijn: Een portaal is een verzameling van artikelen die over hetzelfde onderwerp gaan. Gaan slaat op artikelen. MVRGR. Hanssain (overleg) 5 okt 2021 15:50 (CEST)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 5 okt 2021 18:12 (CEST)

SEnzy

Mijn vraag is waarom die pagina misschien wordt verwijderd. Ik vind het eigenlijk heel leerzaam. Dus daarom: Waarom wordt die pagina verwijderd??

Zoals ik al aangaf in De Boomhut is deze pagina niet-encyclopedie. Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 16 jan 2023 13:50 (CET)

hoe kan je kleur maken dat heb ik namelijk ergens gelezen

(als het goed is heb ik dat glezen in de Boomhut)Jojokaas (overleg) 31 jan 2023 18:00 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Hoofdpagina&oldid=788090"