Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Amsterdam

Overleg gebruiker:Curiesaus

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Curiesaus!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Hallo, het is niet de bedoeling dat je overal gaat vragen hoe dit hier werkt, als je vragen hebt kan je bij mij terecht, maar als je zo verder gaat, moeten we je helaas blokken, en dat zou toch jammer zijn? Greenday2 25 jan 2009 19:21 (CET)

Oja, het is niet echt verstandig om je adres en e-mailadres te geven, zou je dit willen verwijderen om problemen te voorkomen? Greenday2 25 jan 2009 19:21 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Curiesaus&oldid=80281"