Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Overleg gebruiker:Dafa1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Dafa1!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Hoi, het verboden om tekst van andere gebruikers te verwijderen (zoals je deed op het artikel Ariana Grande). Andere gebruikers hebben hier heel hard aangewerkt, dus jouw bewerking is teruggedraait. Let hier op! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 3 jun 2015 20:37 (CEST)

Probeer een beetje op te letten.

Hoi Dafa! Ik ben zelf ook nieuw, dus je krijgt geen advies van een expert. Maar als je bezig bent aan een artikel, zoals Scream & Shout (tenminste, ik neem aan dat je daarmee nog bezig bent, hij is nog niet af...) zou ik het Sjabloon Meebezig gebruiken. Dan kun je er nog ongestoord aan verder werken! PieterRegNuvola apps edu languages.svg 3 jun 2015 20:57 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Dafa1&oldid=403256"