Overleg gebruiker:Donzuiderman

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen V
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Donzuiderman!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

fijn dat u ons komt helpen. Mooie afbeeldingen. Helaas is het niet toegestaan om foto's afbeeldingen te uploaden zonder bronvermelding. Dit omdat wij dan niet kunnen zien of er auteursrecht op zit. Zou je zo vriendelijk willen zijn dit nog even aan te vullen? Groet en veel wiki-plezier, Delmoro 14:54, 30 maart 2007 (CEST)


Hallo Don, welkom bij Wikikids, heel verstandig als je een film komt maken dat je dan ook zelf een artikel schrijft. Goede voorbereiding in deze. Harry.spoelstra 00:56, 31 maart 2007 (CEST)


Dag Don,

Leuk dat je ook een artikel hebt aangemaakt. Ben benieuwd naar je vorderingen. Gerarddummer 10:38, 31 maart 2007 (CEST)

Afbeeldingen helaas

Dag Don, Bedankt voor het aanvullen van je gebruikerspagina. Ik vermoed dat we de foto's toch zullen moeten verwijderen. Als de bron juist is staat dit op de website: http://www.mi6.co.uk/sections/interact/copyrightnotice.php3 Of zie ik iets over het hoofd en heb jij wel toestemming gekregen? Delmoro 09:05, 2 april 2007 (CEST)

Geen probleem hoor ik haal ze wel ff weg, sorry. Staat er niks bij commons? www.commons.com

Groet,Delmoro 09:29, 2 april 2007 (CEST)Afbeelding Noord

Dag Don,

je zelfgemaakte afbeelding heeft nu nog geen licentie. We kunnen daar Publiek Domein van maken. Of een Creative Commons licentie. Uitleg vind je hier: auteursrecht. Gerarddummer 9 juni 2010 17:35 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Donzuiderman&oldid=158919"