Overleg gebruiker:Gamer123

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
  • Artikelen I
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Gamer123!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Face-tongue.svgDeGroteEmojii 19 mei 2020 17:30 (CEST)

Uitleg

Hallo Gamer123. Ik zie dat je het artikel srips hebt aangemaakt. Helaas bestond het al op het artikel Strip. Een titel moet in het enkelvoud, bijvoorbeeld koe en geen koeien. Daarnaast hoef je niet neer te zetten dat jij een artikel hebt gemaakt en is het vragen aan een moderator of hij je artikel wil bewerken is niet noodzakelijk. Geen zorgen; ik geef je tips en je wordt ook niet geblokkeerd. Face-tongue.svgDeGroteEmojii 19 mei 2020 19:08 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Gamer123&oldid=618029"