Verbeter WikiKids vandaag nog!

Overleg gebruiker:Gerarddummer/Archief12

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bot

Hallo Gerard, ik heb vandaag het toevoegen van {{nocat}} met AWB getest. Ik zou graag deze bewerkingen met Wiki7Bot willen doen. Sowieso eerst semi-automatisch, totdat ik er 1000% zeker van ben dat het geheel foutloos automatisch kan gebeuren. Om te voorkomen dat de Recente Wijzigingen volraken met de edits van mijn bot, zou ik graag een bot-flag willen krijgen. (Sysop-flag is niet nodig voor mijn bot.) Alvast bedankt. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 22 nov 2017 16:51 (CET)

Hallo Gerard, kun je hier alsnog antwoord op geven? Grab hand animation.gifWiki7 overleg 29 nov 2017 00:12 (CET)
Excuses voor late antwoord. CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 4 dec 2017 16:50 (CET)

Fijne Feestdagen!


Santa Claus kobe.jpg
Centenário da Imigração Japonesa no Brasil2.jpg


Fijne Feestdagen!!


Hoi Gerarddummer/Archief12, Kerstmis, nieuwjaar en 2018 komt er aan! Dat is de reden van deze kerstkaart. Ik zit nou al een hele tijd op Wikikids en dat ga ik nog lang blijven! Ik al veel artikelen geschreven en er komen er nog meer aan. Dit jaar heeft Southparkfan Wikikids verlaten, Zijn er heel veel aanslagen geweest en helaas is er nog steeds veel oorlog, Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen gebeurt in 2017. O.a zijn er nieuwe gebruikers gekomen en zijn de tests teruggekomen. En natiirlijk was voor Wikikids de visule tekstbewerker in die in 2017 kwam wel echt een hoogtepunt!En wil niet te veel vuurwerk want anders kan je straks niet eens meer typen. Vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar met feestelijke Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?


Fijne feestdagen!


Papai noel (versão colorida) - trufas - chocolate + fondant.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Gerarddummer/Archief12,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 dec 2017 19:02 (CET)Artikelen van de pabo

Dag Gerard, ik had een vraagje. Wanneer worden de artikel voor de pabo vrijgegeven? Ik zie dat het artikel platentektoniek namelijk in gebruik is, maar wil het artikel graag herschrijven en de info over meerdere artikelen verdelen. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 2 feb 2018 21:01 (CET)

Hoi Gerard,

Leuk dat je onze artikelen hebt gelezen. Onder beroepen op wikikids staat goochelaar. Wanneer je hier op drukt staat er niets. Je mag onze tekst verwijderen, maar misschien is het dan leuk dat je goochelaar koppelt aan de tekst die al bestaat. Is dat een optie? Zo is er weer een beroep gevuld van het beroepenabc.

Blokade

Beste Gerard Dummer,

Op een overleg pagina zag ik dat je in het blokkade sjabloon je handtekening had gezet. Maar nu werkt de link naar het emailen niet meer. Kunt u dat aanpassen? Het gaat over Overleg gebruiker:Jipthegamer. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 11 okt 2018 17:34 (CEST)

bedankt

Bedankt voor je bewerking op de pagina Alex moonen!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Gerarddummer/Archief12&oldid=537411"