Overleg gebruiker:Iris.kaa2007

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Iris.kaa2007!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 6 feb 2019 13:21 (CET)

vraagje

van waar kom je vandaan

kijk naar mijn gebruikerspagina op meer info te krijgen over mij

Elena.2007 (overleg) 6 feb 2019 15:29 (CET)

Praten

Hoi Iris.kaa2007, het is niet de bedoeling om te praten over allerlei dingen op WikiKids die niks met WikiKids te maken hebben. Dat komt omdat WikiKids geen chatbox is of plek om gezellig met elkaar te kletsen. Daar heb je andere websites voor. WikiKids is een serieuze website waar je stukjes tekst kunt schrijven over een onderwerp dat je zelf mag kiezen. Op een overlegpagina kun je dan overleggen met andere gebruikers als je vragen hebt. Overlegpagina zijn dus niet bedoeld om te kletsen met elkaar. Er zijn op WikiKids ook geen andere pagina's waar dat wel mag. Als je wilt kletsen moet je naar een andere website. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om dit verder niet meer te doen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 11 mrt 2019 19:18 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Iris.kaa2007&oldid=550545"