Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:JaiMe`HardStyle

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen IX
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Hallo, welkom op mijn overleg.


Vandalisme bestrijding

Dag JaiMe'Hardstyle,

Bedankt voor je optreden bij het vandalisme. De pagina's haal ik weg. Gerarddummer 1 sep 2008 20:58 (CEST)

Daar ben ik voor hè Jaimeoverleg 2 sep 2008 08:08 (CEST) PS. Ik heb een kopje toegevoegd voor de overzichtelijkheid.

Afbeeldingen

Beste JaiMe, zou je zo vriendelijk willen zijn om altijd het sjabloon in te vullen bij het uploaden? (Sjabloon:Afbeelding). Check o.a. Afbeelding:Copyright logo.png. Met vriendelijke groet, Copyright 19 dec 2008 15:30 (CET)

Verwijdernominatie

Beste JaiMe`HardStyle,

Eén of meerdere van jouw afbeeldingen zijn genomineerd voor verwijdering. Dit komt doordat je afbeelding(en) geen licentie hebben of niet juist is. Controleer op Gebruiker:Copyright/Afbeeldingen fout welke afbeelding dit is. De verwijdersessies staan op datum.

Het is niet toegestaan om zomaar afbeeldingen van websites af te halen! Teksten en afbeeldingen moeten zijn vrijgegeven onder GFDL GNU-licentie voor vrije documentatie (GFDL of GNU/FDL). Dit houdt kortweg gezegd in dat een gebruiker vrij is om de tekst op elke willekeurige wijze te gebruiken en verder te verspreiden, op voorwaarde dat dat ook weer onder de GNU/FDL plaatsvindt, en met (eventueel gedeeltelijke) bronvermelding.

Het is alleen toegestaan om afbeeldingen op Wikikids te zetten als je daar het recht toe hebt. In het algemeen is dat het geval als:

  • Je het materiaal zelf hebt geschreven of anderszins gecreëerd
  • Het materiaal in het publiek domein is (dat wil zeggen vrij van auteursrechten)
  • Het materiaal al onder de GNU/FDL-licentie valt

Je hebt één week de tijd om de licentie toe te voegen of aan te passen. Heb je meer afbeeldingen op Wikikids gezet? Dan kan het zo zijn dat die dan ook op de verwijderlijst staan. Als de licentie wel in orde is, staan deze er natuurlijk niet op.

Tip! Volg het stappenplan op.

Dit is een automatisch bericht door CopyrightBot CopyrightBot 19 dec 2008 16:50 (CET)

Terug

Je lijkt me een geweldig goede gebruiker. Jammer dat je hier niet meer actief bent. Kom je nog wel 'ns weer terug? Flag of the Netherlands.svg Tropicana 8 jun 2009 18:41 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:JaiMe%60HardStyle&oldid=94945"