Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Ma7

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd VIII
 • Bewerkingen VIII
 • Uploads I
 • Artikelen I
 • Dagen bewerkt III
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker

Welkom! Het is vandaag vrijdag 20 augustus 2021 en 10:42 uur.

Menu 00000
Crystal Clear app kfm home.png

Gebruikers- pagina

Nuvola apps ksirc.png

Overleg

Wikikids-Ster.png

Badges

Welkom op mijn overlegpagina!
Nuvola apps kolourpaint.png

Welkom op mijn overlegpagina! Hier kan je vragen aan me stellen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

WikiBanner-1.gif


Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Ma7!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Grab hand animation.gifWiki7 overleg 13 dec 2017 15:59 (CET)

Jouw vraag

Hallo Ma7,
Je had je vraag op Overleg:Hoofdpagina geplaatst, maar die overlegpagina gaat alleen over de Hoofdpagina zelf. Algemene vragen kun je op Wikikids:Boomhut plaatsen en vragen aan mij op Overleg gebruiker:Wiki7.
Als antwoord op je vraag: ik heb nu de belangrijkste artikel in de lijst staan, daarna breid ik hem weer uit met ietsje minder belangrijke artikel enz. Suggesties kun je doen op mijn overlegpagina! Verder ben je goed bezig :)
Met vriendelijke groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 14 dec 2017 17:53 (CET)

Bibliotheek van Celsus

Hoi Ma7, ik vind jouw artikel over de bibliotheek van Celsus erg mooi geschreven. Let wel op dat je niet te veel van Wikipedia overschrijft. Wikipedia mag je natuurlijk als bron gebruiken, maar de tekst moet in eigen woorden staan. Ik geef je als tip om de volgorde van de zin te veranderen. Voor de rest erg goed bezig en veel schrijfplezier. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 23 feb 2019 17:20 (CET)

Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Ma7, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

 1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Ma7/Handtekening.
 2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
 3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
 4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Ma7/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Ma7/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
 5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Ma7/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Face-sad.svgDeGroteEmojii 20 mrt 2019 18:56 (CET)

Project

Hoi Ma7,

Met het project kan ik je wel helpen. Als je hieronder doorgeeft hoe je het Sjabloon:Infobox zee wilt gebruiken kan ik deze voor jou werkend maken. Dus als voorbeeld hier met 3 parameters dan kun je er zelf nog meer verzinnen.
{{Infobox zee
|zee=X
|diepte=X
|grote=X}}

Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 feb 2020 10:23 (CET) Dat is goed.

{{Infobox zee
|zee=X
|afbeelding=X
|locatie=X
|km2=X
|diepte=X
}}

grootte schrijf je trouwens zo. --Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 8 feb 2020 10:37 (CET)

Inschrijven

Hallo beste Ma7. Ik zag dat je bezig was met een project. En ik had me daarvoor ingeschreven ( ik ben trouwens de enige ). Maar nu heb ik daar een vraagje over. Geef jij mij een taak met wat ik moet doen, of moet ik dat zelf bedenken. Ik zou wel voor info voor jouw project kunnen kijken, en dan zet ik het op jouw kladblok. Zeg alsjeblieft iets terug op jouw of mijn overleg pagina ( het liefst op die van mij, want eh... hij is een beetje leeg ( ik ben denk ik nog heel onbekend. )) Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎

SuperSchrijfwedstrijd 2020

Hoi Ma7, Ik zag dat jij als onderwerp voor de schrijfwedstrijd coronavirus had. Dat artikel bestaat al en heet Covid-19 Groetjes Anoniem0220 (overleg) 9 mrt 2020 19:19 (CET).

Covid-19 is de ziekte die het nieuwe cornavirus veroorzaakt. Een coronavirus is dus niet hetzelfde als Covid-19. Er bestaan namelijk verschillende soorten coronavirussen. Misschien wil Ma7 daar iets over schrijven? Als Ma7 wel iets wil schrijven over Covid-19 dan mag hij dat artikel ook gebruiken omdat het nog een beginnetje is, maar dan moeten we dat wel even aanpassen op de inschrijfpagina. Groetjes, :) apoo overleg 9 mrt 2020 19:56 (CET)
Nee, ik doe wel wat anders. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 11 mrt 2020 16:54 (CET) Ik zie dat hij al aangemaakt is. Ik wil er wel best verder over schrijven. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 11 mrt 2020 16:58 (CET)

Jouw Project

Hallo beste Ma7. Sorry dat ik zolang niets van me heb laten horen. Ik was heel erg bezig met het Corona Virus, dus ik zat een tijdje niet op Wikikids ( leuk idee voor een artikel van jou trouwens ). Ik ben de laatste tijd ook nog bezig met mijn artikel over De Tyrannosaurus Rex ( dit is een link voor als je hem wilt bekijken ). Ik wil je namelijk nog steeds heel graag helpen met je project, dus dat ga ik ook nog eens doen. heb je een datum van wanneer hij af moet zijn? We spreken elkaar nog wel.

Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 24 mrt 2020 09:39 (CET)

Dat geeft niet hoor. Zelf was ik ook een tijd niet aanwezig. Ik ga kijken of ik nog meer mensen kan vinden die mee willen doen. Voor een datum kijk ik nog. Groet,
24 mrt 2020 17:23 (CET)

SuperSchrijfwedstrijd

Hoi Ma7, je doet mee aan de SuperSchrijfwedstrijd, maar om kans te maken om te winnen en om de badge te krijgen moet je wel je artikel bewerken en uitbreiden (met veel tekst en plaatjes). Ik zie dat je dat nog niet hebt gedaan. Je hebt nog tot 29 maart de tijd! Groetjes, :) apoo overleg 25 mrt 2020 10:02 (CET)

Wikiproject

Dag Ma7, vanaf vandaag gaat het Wikiproject:Zeeën en Oceanen beginnen. Ik heb dit in de sitenotice gezet. Morgenmiddag worden op Facebook, Twitter en Instagram berichten geplaatst om mee te doen aan het project. Op YouTube ga ik kijken om aan het einde van het project een filmpje te plaatsen waarin alle gemaakte artikelen nog een keer voorbijkomen en we de gebruikers bedanken! Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 mei 2020 01:50 (CEST)

O thnx! Face-wink.svg Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 17 mei 2020 18:51 (CEST)
Ik zie alléén op Facebook. Mvg, Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 19 mei 2020 17:11 (CEST)

help!

Ik snap niet hoe je dat moet doen.

Hoi Ma7 ik snap niet hoe je aan het project kunt meedoen. kan je me alsjeblieft helpen?

Bedankt

Hoi Ma7

bedankt voor je uitleg ik snap nu hoe het moet.

Groetjes Wikigirl2009

Blokkade

Beste,

Ik ben geblokkeerd omdat ik hetzelfde IP-adres heb als Guidodepro. Maar dat komt omdat ik op meerdere computers bewerk, ook op de Chromebooks van school. En het kan zijn dat er op die bepaalde chromebook meerdere WikiKids-accounts zijn. Mvgr, Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 18 jun 2020 11:52 (CEST)

Dat zou kunnen, de blokkade is nu in ieder geval opgeheven. Laat maar weten als het opnieuw gebeurd! Dan regelen we wat. :) apoo overleg 18 jun 2020 13:28 (CEST)
Ok, nu weet je het in ieder geval. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 18 jun 2020 19:04 (CEST)

Bedankje wikiproject

Hallo, mag ik jouw Gebruikersbox aanpassen zodat mensen die op hun pagina kunnen zetten als ze hebben geholpen met het project Honderdjarige Oorlog? Єize01🚩(નુ־) overleg? 25 jun 2020 17:30 (CEST)

Prima! Dat vind ik zelfs leuk als je dat doet! Mvg, Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 28 jun 2020 17:41 (CEST)
Bedankt! Єize01🚩(નુ־) overleg? 28 jun 2020 19:59 (CEST)
Graag gedaan. You're welcome. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 29 jun 2020 17:03 (CEST)

een vraagje

Hey ma7! laatst zette je dit bericht op mijn Gp:

Hallo, nog een leuk cadeautje voor jou. Die kan je op je GP zetten.

Kopieer dit:

Wikikids:Wikiproject:Oceanen en zeeën/Gebruikersbox Dan kan je op de plaats van Kleur1 en Kleur2 zetten welke kleuren het best bij jouw GP passen (engels).

maar het werkt niet bij mij.

kan je mischien helpen?

graag rea. op mijn gp>>>>Laat maar--

mvg 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 26 aug 2020 15:12 (CEST)

Terug!

Hallo beste Ma7,

Hier is 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖 , alleen ik was eerst MrAnonymousWikikids.

Raar hé, maar het waar!

Nog sorry dat ik zo'n tijd niet online was geweest, en ik wil natuurlijk nog steeds aan je project helpen (als dat nog mag, tenminste)!

Ik hoop dat je een fijne periode hebt gehad, EN niet ziek bent geworden natuurlijk!!!

Dat was het voor nu,

Doei Doei!!!

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖 !!!

Hé hoi, CyborgX500, leuk jou weer te zien! Mijn project is officiëel al geëindigd maar je mag zeker mee doen! Groet, Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 15 nov 2020 12:36 (CET)

Heel erg bedankt Ma7!!! Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖 !!!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ma7&oldid=669226"