Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Joe Biden

Overleg gebruiker:Ma7

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd VII
 • Bewerkingen VI
 • Artikelen I
 • Dagen bewerkt I
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker

Welkom! Het is vandaag 21-02-2020 en 15:11 uur(CET). Nieuw bericht

Menu 00000
Crystal Clear app kfm home.png

Gebruikers- pagina

Nuvola apps ksirc.png

Overleg

Wikikids-Ster.png

Badges

Welkom op mijn overlegpagina!
Nuvola apps kolourpaint.png

Welkom op mijn overlegpagina! Hier kan je vragen aan me stellen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

Klik hier om een vraag voor mij te stellen!
WikiBanner-1.gif


Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Ma7!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Grab hand animation.gifWiki7 overleg 13 dec 2017 15:59 (CET)

Jouw vraag

Hallo Ma7,
Je had je vraag op Overleg:Hoofdpagina geplaatst, maar die overlegpagina gaat alleen over de Hoofdpagina zelf. Algemene vragen kun je op Wikikids:Boomhut plaatsen en vragen aan mij op Overleg gebruiker:Wiki7.
Als antwoord op je vraag: ik heb nu de belangrijkste artikel in de lijst staan, daarna breid ik hem weer uit met ietsje minder belangrijke artikel enz. Suggesties kun je doen op mijn overlegpagina! Verder ben je goed bezig :)
Met vriendelijke groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 14 dec 2017 17:53 (CET)

Bibliotheek van Celsus

Hoi Ma7, ik vind jouw artikel over de bibliotheek van Celsus erg mooi geschreven. Let wel op dat je niet te veel van Wikipedia overschrijft. Wikipedia mag je natuurlijk als bron gebruiken, maar de tekst moet in eigen woorden staan. Ik geef je als tip om de volgorde van de zin te veranderen. Voor de rest erg goed bezig en veel schrijfplezier. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg 23 feb 2019 17:20 (CET)

Handtekening

Vote icon.svgHet maken van een handtekening

Hoi Ma7, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

 1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Ma7/Handtekening.
 2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
 3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
 4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Ma7/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Ma7/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
 5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Ma7/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Face-sad.svgDeGroteEmojii 20 mrt 2019 18:56 (CET)

Project

Hoi Ma7,

Met het project kan ik je wel helpen. Als je hieronder doorgeeft hoe je het Sjabloon:Infobox zee wilt gebruiken kan ik deze voor jou werkend maken. Dus als voorbeeld hier met 3 parameters dan kun je er zelf nog meer verzinnen.
{{Infobox zee
|zee=X
|diepte=X
|grote=X}}

Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 feb 2020 10:23 (CET) Dat is goed.

{{Infobox zee
|zee=X
|afbeelding=X
|locatie=X
|km2=X
|diepte=X
}}

grootte schrijf je trouwens zo. --Emperor-cold hg.jpg >> Ma7 Overleg 8 feb 2020 10:37 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ma7&oldid=595152"