Filterlogboek

Filternavigatie (Hoofdmenu | Recente filterwijzigingen | Bewerkingen onderzoeken | Filterlogboek)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit logboek geeft een lijst weer van handelingen die opgevangen zijn door filters.

Details voor logboekregel 13.504

12 nov 2019 15:42: Bello12345 (overleg | bijdragen) heeft filter 26 laten afgaan tijdens het uitvoeren van de handeling "edit" op Maori. Genomen maatregel: Waarschuwen; Filterbeschrijving: Schelden met 'homo' (streng) (onderzoeken)

Wijzigingen in de bewerking

  
 
==Geschiedenis==
 
==Geschiedenis==
De Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000.
+
De rare homo
 +
 
 +
Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000.

Maatregelparameters

VariabeleWaarde
Of de bewerking wel of niet als klein gemarkeerd is (minor_edit)
Aantal bewerkingen gebruiker (user_editcount)
0
Gebruikersaccountnaam (user_name)
Bello12345
Groepen (inclusief impliciete) waar gebruiker lid van is (user_groups)
* user
Rechten die een gebruiker heeft (user_rights)
createaccount read writeapi viewmywatchlist editmywatchlist viewmyprivateinfo editmyprivateinfo editmyoptions abusefilter-log-detail abusefilter-view abusefilter-log move-rootuserpages edit createpage createtalk upload reupload reupload-shared minoredit editmyusercss editmyuserjson editmyuserjs purge sendemail applychangetags changetags editcontentmodel spamblacklistlog
Pagina-ID (page_id)
9894
Paginanaamruimte (page_namespace)
0
Paginanaam (zonder naamruimte) (page_title)
Maori
Volledige paginanaam (page_prefixedtitle)
Maori
Handeling (action)
edit
Bewerkingssamenvatting (summary)
/* Geschiedenis */
Oude inhoudsmodel (old_content_model)
wikitext
Nieuw inhoudsmodel (new_content_model)
wikitext
Wikitekst van de oude pagina vóór de bewerking (niet meer in gebruik) (old_wikitext)
De '''Maori's''' zijn de oorspronkelijke bewoners van [[Nieuw-Zeeland]]. Ongeveer 1000 jaar geleden kwamen ze van tropische eilanden. Ze voeren in grote dubbele kano’s en ze vonden hun richting met behulp van de sterren. Zo kwamen ze in Nieuw-[[Zeeland]]. ==Een koud begin== De Maori’s moesten zich aanpassen aan het koudere klimaat van Nieuw-Zeeland. Er groeiden andere planten en er leefden andere dieren die ze in de tropische gebieden niet gewend waren. De Maori’s weefden warme kleding van vlas. Met deze warme kleding konden ze zelfs in de koude gebieden in het zuiden van Nieuw-Zeeland gaan wonen. ==De cultuur van de maori’s== De taal van de Maori's heet ook Maori. De Maori’s leefden in stammen. In een stam was de hoofdman de baas. Hoofdmannen waren van adellijke afkomst. Zij heersten over het gewone volk. De verschillende stammen voerden soms oorlog. Tijdens oorlogen ontvoerden ze mensen van andere stammen en maakten die tot slaven. De verschillende stammen ontwikkelden allemaal verschillende stijlen houtsnijwerk. Dit houtsnijwerk gebruikten ze voor gereedschap, zoals wapens, kano’s en huizen. Zowel de mannen als de vrouwen versierden hun lichaam en hun gezicht met tatoeages. De Maori's kennen verschillende mythen, waarin vaak hun voorvaderen de hoofdrol spelen. Deze voorvaderen zijn voor de Maori's hun goden, die zij op verschillende manieren aanbidden. [[categorie:Nieuw-Zeeland]] [[categorie:Volk]] ==Geschiedenis== De Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000.
Wikitekst van de nieuwe pagina ná de bewerking (new_wikitext)
De '''Maori's''' zijn de oorspronkelijke bewoners van [[Nieuw-Zeeland]]. Ongeveer 1000 jaar geleden kwamen ze van tropische eilanden. Ze voeren in grote dubbele kano’s en ze vonden hun richting met behulp van de sterren. Zo kwamen ze in Nieuw-[[Zeeland]]. ==Een koud begin== De Maori’s moesten zich aanpassen aan het koudere klimaat van Nieuw-Zeeland. Er groeiden andere planten en er leefden andere dieren die ze in de tropische gebieden niet gewend waren. De Maori’s weefden warme kleding van vlas. Met deze warme kleding konden ze zelfs in de koude gebieden in het zuiden van Nieuw-Zeeland gaan wonen. ==De cultuur van de maori’s== De taal van de Maori's heet ook Maori. De Maori’s leefden in stammen. In een stam was de hoofdman de baas. Hoofdmannen waren van adellijke afkomst. Zij heersten over het gewone volk. De verschillende stammen voerden soms oorlog. Tijdens oorlogen ontvoerden ze mensen van andere stammen en maakten die tot slaven. De verschillende stammen ontwikkelden allemaal verschillende stijlen houtsnijwerk. Dit houtsnijwerk gebruikten ze voor gereedschap, zoals wapens, kano’s en huizen. Zowel de mannen als de vrouwen versierden hun lichaam en hun gezicht met tatoeages. De Maori's kennen verschillende mythen, waarin vaak hun voorvaderen de hoofdrol spelen. Deze voorvaderen zijn voor de Maori's hun goden, die zij op verschillende manieren aanbidden. [[categorie:Nieuw-Zeeland]] [[categorie:Volk]] ==Geschiedenis== De rare homo Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000.
Unified diff van wijzigingen in bewerking (edit_diff)
@@ -12,3 +12,5 @@ ==Geschiedenis== -De Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000. +De rare homo + +Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000.
Nieuwe paginagrootte (new_size)
1818
Oude paginagrootte (old_size)
1806
Groottewijziging (edit_delta)
12
Regels toegevoegd in bewerking (added_lines)
De rare homo Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000.
Regels verwijderd in bijdrage (removed_lines)
De Maori's zijn in de Middeleeuwen naar Nieuw-Zeeland gekomen, vanuit Polynesië (dat zijn heel veel kleine eilanden). Er kwam op een gegeven moment oorlog. In 1769 waren er nog 120 000 Maori's, in 1896 waren dit er nog maar 42 000. In de 20e eeuw is het aantal Maori's weer gestegen naar zo'n 500 000.
Of de wijziging wel of niet is gemaakt via een Tor-exitnode (tor_exit_node)
UNIX-tijdstempel van wijziging (timestamp)
1573566168
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/Speciaal:Filterlogboek/13504"