Filterlogboek

Filternavigatie (Hoofdmenu | Recente filterwijzigingen | Bewerkingen onderzoeken | Filterlogboek)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit logboek geeft een lijst weer van handelingen die opgevangen zijn door filters.

Details voor logboekregel 15.616

5 feb 2020 13:25: Sjakot (overleg | bijdragen) heeft filter 26 laten afgaan tijdens het uitvoeren van de handeling "edit" op Dylan Haegens. Genomen maatregel: geen; Filterbeschrijving: Schelden met 'homo' (streng) (onderzoeken)

Wijzigingen in de bewerking

 
'''Dylan Haegens''' is een Nederlandse YouTuber uit Limburg. Hij heeft meer dan 1,7 miljoen abonnees. Hij is bekend door zijn top 10-videos en andere videos.
 
'''Dylan Haegens''' is een Nederlandse YouTuber uit Limburg. Hij heeft meer dan 1,7 miljoen abonnees. Hij is bekend door zijn top 10-videos en andere videos.
Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere.  Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud.
+
Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere.  Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud. hij heeft marit ten huwelijk gevraagd. hij  heeft als bijbaantje luierverschoner. hij is een vieze gore vuile kuthomo.
  
 
{{beg}}
 
{{beg}}

Maatregelparameters

VariabeleWaarde
Of de bewerking wel of niet als klein gemarkeerd is (minor_edit)
Aantal bewerkingen gebruiker (user_editcount)
0
Gebruikersaccountnaam (user_name)
Sjakot
Groepen (inclusief impliciete) waar gebruiker lid van is (user_groups)
* user
Rechten die een gebruiker heeft (user_rights)
createaccount read writeapi viewmywatchlist editmywatchlist viewmyprivateinfo editmyprivateinfo editmyoptions abusefilter-log-detail abusefilter-view abusefilter-log move-rootuserpages edit createpage createtalk upload reupload reupload-shared minoredit editmyusercss editmyuserjson editmyuserjs purge sendemail applychangetags changetags editcontentmodel spamblacklistlog
Pagina-ID (page_id)
98939
Paginanaamruimte (page_namespace)
0
Paginanaam (zonder naamruimte) (page_title)
Dylan Haegens
Volledige paginanaam (page_prefixedtitle)
Dylan Haegens
Handeling (action)
edit
Bewerkingssamenvatting (summary)
dat hij Marit ten huwelijk gevraagd heeft
Oude inhoudsmodel (old_content_model)
wikitext
Nieuw inhoudsmodel (new_content_model)
wikitext
Wikitekst van de oude pagina vóór de bewerking (niet meer in gebruik) (old_wikitext)
'''Dylan Haegens''' is een Nederlandse YouTuber uit Limburg. Hij heeft meer dan 1,7 miljoen abonnees. Hij is bekend door zijn top 10-videos en andere videos. Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere. Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud. {{beg}} [[Categorie:Nederlands YouTuber]] [[Categorie:Nederlands vlogger]]
Wikitekst van de nieuwe pagina ná de bewerking (new_wikitext)
'''Dylan Haegens''' is een Nederlandse YouTuber uit Limburg. Hij heeft meer dan 1,7 miljoen abonnees. Hij is bekend door zijn top 10-videos en andere videos. Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere. Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud. hij heeft marit ten huwelijk gevraagd. hij heeft als bijbaantje luierverschoner. hij is een vieze gore vuile kuthomo. {{beg}} [[Categorie:Nederlands YouTuber]] [[Categorie:Nederlands vlogger]]
Unified diff van wijzigingen in bewerking (edit_diff)
@@ -1,4 +1,4 @@ '''Dylan Haegens''' is een Nederlandse YouTuber uit Limburg. Hij heeft meer dan 1,7 miljoen abonnees. Hij is bekend door zijn top 10-videos en andere videos. -Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere. Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud. +Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere. Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud. hij heeft marit ten huwelijk gevraagd. hij heeft als bijbaantje luierverschoner. hij is een vieze gore vuile kuthomo. {{beg}}
Nieuwe paginagrootte (new_size)
733
Oude paginagrootte (old_size)
614
Groottewijziging (edit_delta)
119
Regels toegevoegd in bewerking (added_lines)
Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere. Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud. hij heeft marit ten huwelijk gevraagd. hij heeft als bijbaantje luierverschoner. hij is een vieze gore vuile kuthomo.
Regels verwijderd in bijdrage (removed_lines)
Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: ''Naar bed met'', ''Cliffhanger'' en nog andere. Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman. Hij heeft ook een katje, Dzjengis. Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt ''de film van Dylan Haegens'' van de film is ook een boek. Hij is 26 jaar oud.
Of de wijziging wel of niet is gemaakt via een Tor-exitnode (tor_exit_node)
UNIX-tijdstempel van wijziging (timestamp)
1580901921
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/Speciaal:Filterlogboek/15616"