True Jackson, VP

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Opmaken
De opmaak van dit artikel (alinea's, leestekens, eerste woord dikgedrukt, categorieën etc.) laat nog te wensen over! Wil jij de opmaak verbeteren?

De serie, die zich afspeelt in New York , gaat over een vijftienjarig meisje genaamd True Jackson. Onverwachts wordt haar een baan als vicepresident bij het modebedrijf Mad-style aangeboden, als ze sandwiches verkoop in het Mad-style gebouw en wordt opgemerkt door Max Madigan, directeur van het bedrijf. Hij merkte True`s kleding op, die ze zelf had bewerkt. Een andere medewerker van Mad-Style, Amanda Cantwell (voorheen het lievelingetje van Max) is stikjaloers dat zij nu niet meer de jongste werknemer is en wil koste wat het kost True laten ontslaan. True krijgt al meteen een eigen kantoor en assistente en mag direct beginnen met het ontwerpen van een kleding- en accesoireslijn. Haar vrienden Lulu en Ryan komen regelmatig langs voor de gezelligheid en om te helpen.

In eerste instantie denkt True dat ze de baan niet aankan, en als ze ontdekt dat bijna iedereen van het personeel haar wantrouwt, wil ze ontslag nemen. Op dat moment verschijnt Max Maddigan's neefje Jimmy, tevens de postjongen van Mad-Style, en haalt hij True over om te blijven en niemand over zich heen te laten lopen. Ze krijgt weer zelfvertrouwen en ontslaat haar huidige assistente om haar vervolgens te laten vervangen door Lulu.

Cast

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=True_Jackson,_VP&oldid=500727"