Wikikids:Beveiligd

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Iedereen die een gebruikersaccount heeft kan WikiKids bewerken, maar soms moet een moderator een artikel of pagina beveiligen. Dit doet een moderator bijvoorbeeld wanneer een artikel veel gevandaliseerd of een informatiepagina veel bekeken wordt. Een beveiligde pagina herken je aan een icoontje in de rechterbovenhoek. Er zijn verschillende soorten beveiliging, hieronder staat uitgelegd welke en hoe je deze herkent.

Soorten beveiliging

Er zijn in totaal drie vormen van beveiliging:

Icoon Soort Omschrijving
Farm-Fresh lock.png Gedeeltelijke beveiliging Met gedeeltelijke beveiliging kunnen alleen gebruikers die al wat langer op WikiKids zijn de pagina bewerken. Je moet langer dan een dag lid zijn van WikiKids en meer dan 25 bewerkingen hebben gedaan. Als je hieraan voldoet krijg je een badge.
Farm-Fresh lock delete.png Volledige beveiliging Met volledige beveiliging kunnen alleen moderators de pagina nog aanpassen. Deze beveiliging wordt alleen maar opgelegd als het echt niet anders kan. Wil jij toch iets wijzigen? Geef dit dan aan op de overlegpagina!
Farm-Fresh address bar lock.png Titel beveiliging Met titel beveiliging kan iedereen de pagina bewerken, maar niet de titel van de pagina wijzigen. Dit doen we bij pagina's die veel bezocht worden zoals de WikiKids:Boomhut.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Beveiligd&oldid=670703"