Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Wouter van der Vaart

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Wouter Van Der Vaart (dodo))
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wouter van der Vaart is een bekende Nederlandse youtuber. Hij heeft momenteel (dec. 2019) 437.000 abbonees en begon op YouTube op 7 feberuari 2013. De naam van zijn kanaal was toen DodoGamesNL of DodoGames.

Kanalen

Wouter Van Der Vaart heeft 3 kanalen: Dodo, Wouter en Dodo2. Op zijn hoofdkanaal Dodo upload hij vooral Minecraft video´s. Op Dodo2 upload hij vooral filmpjes van het bekende spel Fortnite en het spel Brawl Stars. Hij heeft ook nog een extra kanaal waarop hij verschillende dingen doet, dus geen games. Op dat kanaal maakt hij soms een vlog, een video waarbij hij iets uitprobeert, raadsel video's en ook Wie is de Mol video's waarbij hij hints probeert te vinden van het programma.

Privé

Wouter van der Vaart heeft gestudeerd in Rome (Italië) en heeft een tijdje in Antwerpen (België) gewoond. Op dit moment woont hij in Soesterberg (Nederland).

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wouter_van_der_Vaart&oldid=618781"