Overleg gebruiker:Apoo: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Hoe wordt je moderator: nieuwe subkop)
(Hoe wordt je moderator)
Regel 77: Regel 77:
  
 
Is er een leeftijdsgrens . En hoeveel ervaring heb je nodig ik wil jullie graag helpen
 
Is er een leeftijdsgrens . En hoeveel ervaring heb je nodig ik wil jullie graag helpen
 +
:Op [[Wikikids:Moderator worden|deze pagina]] staat alle informatie. Geen leeftijdsgrens een jaar ervaring minimaal. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 7 dec 2019 21:15 (CET)

Versie van 7 dec 2019 om 22:15


Overleg gebruiker:Apoo


Bug in filter?

Hoi Apoo, zit er een bug in de filter? Ik kan in de Recente Wijzigingen namelijk nergens zien dat Henkje05 het filter heeft laten afgaan, terwijl zoiets normaal wel voor iedereen zichtbaar is in de Recente Wijzigingen? Zie ook hierAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 15 aug 2019 15:56 (CEST)

Henkje05 is een account van Rots. Je ziet het alleen in de RecenteWijzigingen wanneer een filter wordt genegeerd (iemand doet een bewerking, krijgt een waarschuwing en slaat de bewerking dan alsnog op). Er zit dus geen bug in. Wanneer een gebruiker door het filter wordt gewaarschuwd dan is dat alleen zichtbaar in het filterlogboek. Groetjes, :) apoo overleg 15 aug 2019 15:57 (CEST)

Varken

Hai Apoo,

Ik begrijp dat je wilt dat de wikipagina neutraal moet blijven. Het enige wat ik wil is dat er waarheden in het stuk staan. Wat bijvoorbeeld echt erg is, is dat de staart van de biggen meteen na de geboorte onverdoofd wordt afgebrand. Misschien kun je dat nog even vermelden ipv Daarom wordt de staart van een varken er vaak afgesneden. En het drama van moedervarkens mag ook vermeld worden vind ik. Liefst met foto, die kan ik je per mail toesturen. Ik hoor je weer, groeten van Nancy

Hoi Nancy, het plaatje kun je zelf uploaden op WikiKids. Dat kan je doen via deze pagina (klik). Ik zag dat je het al eerder geprobeerd had maar dat het niet was gelukt. Ik wil je vragen om die pagina goed door te lezen om er achter te komen wat je precies moet doen om een plaatje op de juiste manier te uploaden. Ik hoor het graag van je als het niet lukt. Wat je voorstelde heb ik in het artikel erbij gezet. Groetjes, :) apoo overleg 23 aug 2019 17:38 (CEST)

Zichtbaar maken van een gefilterde wijziging

Beste Apoo,

Recent heeft het automatisch systeem de wijzigingen van een gebruiker hier onzichtbaar gemaakt vanwege zwaar schuttingtaal maar dat klopte niet, daarom vroeg ik me af: hoe maak je de wijziging weer zichtbaar (aangezien het zover ik weet een goede bewerking was). Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 2 sep 2019 20:21 (CEST)

Hoi BJ, goed dat je de bewerking hebt bekeken en de gebruiker hebt gedeblokkeerd! Het filter heeft de bewerking niet verborgen maar tegengehouden. Je ziet dus wat de gebruiker heeft geprobeerd toe te voegen, maar wat dus door het filter is tegengehouden. Je kunt de bewerking dan ook niet zichtbaar maken omdat de bewerking niet is opgeslagen. Snap je? Groetjes, :) apoo overleg 2 sep 2019 22:00 (CEST)
Ja ik snap het bedankt. Als het filter een bewerking heeft tegengehouden en het was iets fouts (bijvoorbeeld spam), moeten er dan consequenties komen? (aanspreking, of in de ergste gevallen blokkade) of niet omdat het door het filter is tegengehouden? Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 3 sep 2019 18:16 (CEST)
Omdat het tegen is gehouden kunnen er geen consequenties volgen. De bewerking heeft namelijk nooit op WikiKids gestaan dan. Alleen wanneer het filter blokkeert dan plaats je een {{ws}} (je maakt se blokkade ook niet langer of korter) of hef je de blokkade op als die onterecht is. Groetjes, :) apoo overleg 3 sep 2019 18:47 (CEST)
Oke, bedankt voor het antwoord. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 6 sep 2019 15:53 (CEST)

DDoS op WMF

Hallo Apoo. Er is vanavond een DDoS bij de Wikimedia Foundation, die veel Europa treft. Sommige van uw afbeeldingen hier (als ze afkomstig zijn van Wikimedia Commons) kunnen ontbreken of gemarkeerd zijn als gebroken. Mij ​​is verteld dat ze niet opnieuw hoeven te worden geüpload, maar ze zullen oplossen wanneer het probleem stopt! Bedankt :) DaneGeld (overleg) 6 sep 2019 22:00 (CEST)

megastallen

beste mensen van wikikids. Ik lees met verbazing het stuk over de megastallen. Dit is zo ver van de waarheid dat ik er van schrik. Dieren in megastallen lijden ondraaglijk aan verveling, ziektes, gebrek aan ruimte en verwondingen. De moedervarkens waarover jullie schrijven kunnen zich bijna niet bewegen. Graag schrijf ik een nieuw stuk zodat de kinderen goed voorgelicht worden.

Groeten van Nancy de Heer

Hoi Nancy. De informatie zoals hij er iets staat lijkt me iets te rooskleurig, maar ik heb er niet veel vertand van. Ik wil je wel met klem(!) verzoeken om de informatie zo neutraal mogelijk te houden. Dat betekend dat zielige activerende verhalen met (sluik)reclame alsnog verwijderd zullen worden en dat zou zonde zijn van jouw en mijn tijd. Ik ben benieuwd wat je er van maakt. Groet, :) apoo overleg 9 sep 2019 19:28 (CEST)

Sjablonen

Beste Apoo, er zijn volgens de blokkaderichtlijnen een aantal sjablonen die gebruikt moeten worden in een geval maar sommige bestaan niet zoals: Sjabloon:Pi of Sjabloon:RC. Worden deze aangemaakt of moeten ze vervangen worden door bv brp (ligt aan de situatie). Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 11 sep 2019 18:19 (CEST)

Die moeten eigenlijk nog aangemaakt worden ja. Zolang die nog niet bestaan kun je een zb/brp gebruiken met een berichtje met uitleg. Groetjes, :) apoo overleg 11 sep 2019 18:23 (CEST)
Aah oké, bedankt voor het snelle antwoord. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 13 sep 2019 07:38 (CEST)

hoe kan ik moderator worden

wil je me vertellen hoe ik moderator kan worden doei ik heett rens trouwens

Een jaar lang goed bijdragen aan WikiKids en vooral niet schelden en kliederen. Groetjes, :) apoo overleg 23 okt 2019 16:52 (CEST)

Handtekening

hee :) apoo overleg Hoe krijg ik net zoals jou een handtekening met plaatje?

Groet, Matthias969

HEY

bedankt 🐵APOO

HEY

bedankt 🐵APOO Limoentje (overleg) 5 nov 2019 17:05 (CET)

zandbak

ik zag bij een andere moderator dat er een soort zandbak is om te experimenteren met pagina's maken enzo. maar hoe kom je daarin????

WikiKids:Zandbak :) apoo overleg 7 nov 2019 12:39 (CET)

Verwijdering van mijn pagina over milko pieren

Waarom ? Het is echt gebeurd kan je de pagina nog terugzetten ? Gr frodo

Ik heb op internet gezocht op Milko Pieren maar dat is alleen een voetballer. Ik kan niks vinden over dat het verhaal echt gebeurd is. :) apoo overleg 1 dec 2019 14:26 (CET)

Interfacemoderator

Hoi Apoo,

Ik zie dat alleen jij een user:Fab het recht hebben om de css. en js. van WikiKids te bewerken. Is hier een reden voor? Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 dec 2019 20:04 (CET)

Het bedrijf dat de wiki software maakt heeft besloten onderscheid te maken wie de css en de js kan aanpassen. Dit hebben ze besloten omdat je met css en js best wel gevaarlijke dingen kunt doen op een website. Zeker op een grote website zoals Wikipedia bijvoorbeeld waar er makkelijk 80 moderatoren kunnen zijn waarvan er weinig met echte kennis over css en js. En waar er bijvoorbeeld makkelijker iemand met kwade bedoelingen bij kan zitten. Hier speelt dat natuurlijk minder. Fab en ik hebben de rechten omdat wij met name bezig zijn met de css en de js. Mensen die er niet mee bezig zijn hoeven de rechten ook niet te hebben. Als jij ze ook wil is dat prima, laat maar weten. :) apoo overleg 2 dec 2019 20:27 (CET)

Hoe wordt je moderator

Is er een leeftijdsgrens . En hoeveel ervaring heb je nodig ik wil jullie graag helpen

Op deze pagina staat alle informatie. Geen leeftijdsgrens een jaar ervaring minimaal. :) apoo overleg 7 dec 2019 21:15 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Apoo&oldid=586236"