Overleg gebruiker:Apoo

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽

Overleg gebruiker:Apoo

Mededeling: Per 1 maart 2021 ben ik niet langer actief op WikiKids. Je berichtjes zullen niet meer worden beantwoord.


bedankt

ookal ga je dit waarschijnlijk niet meer lezen... alsnog bedankt voor al je hulp en steun op wikikids en het zou leuk zijn als je soms nog online zou zijn (-: grote groet, BIGsmileKlik hier om een vraag te stellen! 18 mei 2021 17:56 (CEST)

Spijt/thanks

Hoi Apoo, Misschien lees je dit niet meer maar hopelijk ben je nog een keertje online en lees je dit. Waarschijnlijk ken je me nog wel en heb ik niet echt een goede reputatie bij je, maar toch wil ik je bedanken voor al je hulp. Ik ben sinds heel lange tijd weer actief op dit account want ik denk dat ik nu wel serieus op Wikikids kan werken. Ik hoop dus dat je me wil vergeven. Met vriendelijke groet, Wikipower🌱💖🌹overleg? 28 mrt 2022 10:50 (CEST)

Project WikiKidsHistorie

Beste Apoo, een tijdje geleden ben ik begonnen met het project WikiKidsHistorie, dat gaat over de geschiedenis van WikiKids achter de schermen. Nu heb ik veel over je gehoord en gelezen op WikiKids, en jij was vroeger volgens mij een best prominente gebruiker/moderator. Ik vroeg me af of het jou leuk lijkt om een paar vragen die ik heb over onder andere de vroegere community van WikiKids en ontwikkelingen binnen de website te beantwoorden. Laat maar weten of je dit leuk lijkt! Met vriendelijke groet, S.Perquin (overleg) ✯ 19 aug 2023 01:21 (CEST)

Mail je vragen maar! Groet, :) apoo overleg 2 sep 2023 02:26 (CEST)

Enquête

In het kader van de zelfscan (zelfonderzoek) in hoeverre WikiKids voldoet aan de eisen van een digitaal leermiddel, wil ik je vragen (mede namens Mike1023) deze enquête in te vullen. Je kunt antwoorden met eens, oneens of neutraal/n.v.t. De antwoorden zullen automatisch verwerkt worden. Volg deze link om bij de enquête te komen. Bij voorbaat dank. Hanssain (overleg) 6 nov 2023 13:27 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Apoo&oldid=825173"